Јефимија Крунић Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 ДОСТОЈАН! 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 blagodatne cestitke!!!!!!!!!!!!! http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Артемијевци су ВЕЋ стигли да искоментаришу (логично, врло негативно) Димитријево рукоположење. njamnjam http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/ISTINA-JE-SAMO-JEDNA-VLADIKA-ARTEMIJE/93589526605?ref=ts "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Артемијевци су ВЕЋ стигли да искоментаришу (логично, врло негативно) Димитријево рукоположење. njamnjam http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/ISTINA-JE-SAMO-JEDNA-VLADIKA-ARTEMIJE/93589526605?ref=ts Хахахахахахах Димо, ајде се учани у групу и извини се што немаш браду до испод леђа, косу у реп и остале благочестиво-побожне спољашње каракеристике... .. И онда, реци, од све душе и ума свога реци: ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА- ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Артемијевци су ВЕЋ стигли да искоментаришу (логично, врло негативно) Димитријево рукоположење. njamnjam http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/ISTINA-JE-SAMO-JEDNA-VLADIKA-ARTEMIJE/93589526605?ref=ts показали су колико телесно схватају веру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Артемијевци су ВЕЋ стигли да искоментаришу (логично, врло негативно) Димитријево рукоположење. njamnjam http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/ISTINA-JE-SAMO-JEDNA-VLADIKA-ARTEMIJE/93589526605?ref=ts Хахахахахахах Димо, ајде се учани у групу и извини се што немаш браду до испод леђа, косу у реп и остале благочестиво-побожне спољашње каракеристике... .. И онда, реци, од све душе и ума свога реци: ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА- ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ!!!!!! Istina je da tako izgledaju, video sam ih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Ako njamnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Slava Bog i hvala! Cestitam! Aksios! njamnjam Pomjanite oce! "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 количина пљувачке и утрошеног времена на писање оних заблуделих на тој групи само сведочи у корист достојности нашег новопеченог јеромонаха Димитрија smiley-dance007 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 количина пљувачке и утрошеног времена на писање оних заблуделих на тој групи само сведочи у корист достојности нашег новопеченог јеромонаха Димитрија dada slava3 "hrabro" Medo jos si se i uclanio i komentarises slava3 jos dva komentara i banovan si ( kao i mi uostalom ) slava3 , nisu dugotrpeljivi na misljenja koja nisu u skladu sa njihovim :bla: 70zfof0qsamomolitva Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Артемијевци су ВЕЋ стигли да искоментаришу (логично, врло негативно) Димитријево рукоположење. slava3 http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/ISTINA-JE-SAMO-JEDNA-VLADIKA-ARTEMIJE/93589526605?ref=ts Znas brate Stefane ja prosto ne verujem da vladika Artemije ima bilo kakve veze sa grupom tih ljudi. To je neka grupa "osoba" koje kriju svoj identitet kako bi dali sebi slobodu da pisu sta zele u cilju rusenja ugleda SPC , njenih vladika, svestenstva, monastva ... i sigurna sam da nemaju njegov blagoslov da rade to sto rade. Jer u protivnom bih pomislila da su zaista dosla "zadnja vremena" ! 70zfof0qsamomolitva Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 количина пљувачке и утрошеног времена на писање оних заблуделих на тој групи само сведочи у корист достојности нашег новопеченог јеромонаха Димитрија smej.gif smej.gif "hrabro" Medo jos si se i uclanio i komentarises smej.gif jos dva komentara i banovan si ( kao i mi uostalom ) , nisu dugotrpeljivi na misljenja koja nisu u skladu sa njihovim smej.gif 70zfof0qsamomolitva ја и немам намеру тамо да се препирем са њима, мислим да ће бити сасвим довољно да им принесем књигу из мог потписа на читање ... па шта им Бог да ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 количина пљувачке и утрошеног времена на писање оних заблуделих на тој групи само сведочи у корист достојности нашег новопеченог јеромонаха Димитрија dada "hrabro" Medo jos si se i uclanio i komentarises 0110_hahaha jos dva komentara i banovan si ( kao i mi uostalom ) 0102_laugh , nisu dugotrpeljivi na misljenja koja nisu u skladu sa njihovim 0110_hahaha 70zfof0qsamomolitva ја и немам намеру тамо да се препирем са њима, мислим да ће бити сасвим довољно да им принесем књигу из мог потписа на читање ... па шта им Бог да ... Tako sam i ja mislila ali brate iskusenje je veliko Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Оче Мито, треба одмах да осетиш тежину свештеничког крста и немој да се изненадиш. Ово што чине заблудела браћа, уместо да ускликну "аксиос", је нормалан след догађаја. Ништа ме то не чуди. Када је у Цркви мир споља, онда је рат изнутра. Но, све је то пролазно, све ће то проћи. И ми ћемо проћи са ове земље. Оно што нам је у срцу и души до сведочимо и говоримо. Ако нам је у срцу еванђеље, ми ћемо не све начине њега ширити, ако нам је у души и срцу пакост- то ће из нас избијати. Буди радостан што си добио највећи дар који један човек може да добије и не обазири се на свет јер ми, иако смо у овоме свету, ми нисмо од овога света. Ми ћемо радити свој посао, а то је да сакупимо стадо и ону изгубљену овчицу и принети Пастиру Христу. Данас, ако желиш да будеш евхаристијски хришћанин, мораш одмах да будеш спреман на страдање од својих најближих, од комшија и рођака, а ли и од оних који су са Тобом у Цркви. То је заправо права вера- да се одрекнеш себе да узмеш свој крст и да идеш за Христом. Да се одрекнемо сигурности коју нам даје породица, држава и да непознатог човека прихватимо за свог новог брата или сестру. И то не било којег брата, већ оног брата који хоће чак и да те убије јер ниси по његовом чапу. Њега да гледаш као онога са којим ћеш Царство да делиш. То је истинска вера . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Буди радостан што си добио највећи дар који један човек може да добије и не обазири се на свет јер ми, иако смо у овоме свету, ми нисмо од овога света. Ми ћемо радити свој посао, а то је да сакупимо стадо и ону изгубљену овчицу и принети Пастиру Христу. Данас, ако желиш да будеш евхаристијски хришћанин, мораш одмах да будеш спреман на страдање од својих најближих, од комшија и рођака, али и од оних који су са Тобом у Цркви. То је заправо права вера- да се одрекнеш себе да узмеш свој крст и да идеш за Христом. Да се одрекнемо сигурности коју нам даје породица, држава и да непознатог човека прихватимо за свог новог брата или сестру. И то не било којег брата, већ оног брата који хоће чак и да те убије јер ниси по његовом чапу. Њега да гледаш као онога са којим ћеш Царство да делиш. То је истинска вера . Ovo ostalo nisam razumeo ali prvi deo neodoljivo podseća na parnasizam i uklete pesnike. Jako je zanimljiv pravac u književnosti, malo istražite i pročitajte stvari kao što su "Pisma mladom pesniku" - Rainer Maria Rilke - ima na internetu(on je faktički bio prvi mada je "ukletih" pesnika bilo i u starom Rimu, da se razumemo). I nekako mi je povezano sa religijom. Pesnici su i napisali religiju, zar ne? 4chsmu1 Pročitajte i pesme ljudi kao što su Artur Rembo, Šarl Bodler, Stefan Malarme ili Pol Verlen. Naročito preporučujem Bodlerovog Albatrosa. Biti spreman na stradanje? Ne vidim zašto to ide sa tom pričom. Ali vi to malko bolje poznajete tako da - nek vam bude. Zašto je mučeništvo toliko povezano sa tim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука