Гости Guest ага пије млеко Написано Август 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Jaoooo vidi on sad ima i novi nick bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee мени боље изгледа јрм.Димитрије ..... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Jaoooo vidi on sad ima i novi nick bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee мени боље изгледа јрм.Димитрије ..... :cheesy: И то, и то... :cheesy: bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 нај је високопреподобни отац Димитрије bliss jeeee "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 blagouhanija full Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 postoji jedna sveobuhvatna nasa stara, staroslovenska rec - blagouhanije. U toj reci je sve sadrzano, a znaci dobro, lepo, potpuno, blagog mirisa, nesto sto deluje dobro na coveka, eto to je to. Potpuno jedinstven dozivljaj. http://www.manastir-lepavina.htnet.hr/radio.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Imamo mi mnoštvo reči tako koje su nestale Vukovom reformom... bliss jeeee.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Aksios! bliss jeeee Divno! 'ocu i ja u manastir...! bliss jeeee bliss jeeee СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 ДОСТОЈАН! АКСИОС! ДОСТОЈАН! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 AKSIOS! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Фотографије су предивне! Оче Агапије, у ком су манастиру направљене ако сме да се зна? 0102_laugh ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Фотографије су предивне! Оче Агапије, у ком су манастиру направљене ако сме да се зна? 0102_laugh Да сачекамо да нам каже о. Димитрије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 У Пожаревачкој цркви Свете Параскеве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 hvala брате Мартирије! 0102_laugh ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 hvala брате Мартирије! 4chsmu1Можда је мало глупо што сам одговорио у нечије име те ми немојте замерити 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука