Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, Jelena.3 рече

Ништа се не мора, мора се само умрети.. али шта кад умреш па све што си могао, а ниси испунио на добро.. шта ће онда бити ?

Videćeš kad umreš , jer su male šanse da ćeš ispuniti sve što si mogla da ispuniš.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Jelena.3 рече

И даље је то дечурлија која нема везе са Богом. То што неко иде у цркву јер га је мама, тетка, баба натерала.. али баш никакве везе нема са вером. Чак нема потребе ни да се спомиње тако нешто. Ја причам о истинским верницима који верују зато што верују, а не зато што их неко натерао.

Dobro, i ti "istinski" treba slepo da slede neka pravila?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, sanja84 рече

eh čuj...gledano na to da se ljudi ne žene i ne udaju više sa 15 godina... onda se prosto nezakonito dovate drugoga ili nezakonito dohvate sebe...trećeg nema..možda ipak ima...ali eto, to ide u podvrstu svetaca... illi drugih vanzemaljaca.

Ево могу да ти потврдим личним примером да постоје, а да нисам ни анђео ни ванземаљац ?

Подели на овим сајтовима

Dobro deder ja ću. Znači mlada si i sad si našla simpatiju...i vijaju ti se grešne misli po glavi i sad u trilemi pristupaš temi željna potvrde da ne treba da ulaziš u grešne odnose? Ili si prosto usamljena u svom podvigu pa ti treba koja reč podrške?

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Има чак и људи који су преузели другу девственост или у преводу док нису веровали у Христа имали ду сексуалне односе, па кад су узверовали престали су и чекају брак. Таквих примера има много. Јуче сам чак чула истиниту причу како је једна стриптизета док је кренула да узме новац од клијента чула Христов глас у својој глави како јој говори да треба да га (Христа) поштује својим телом (јер је види као своје дете, као и све нас) и она је кренула у цркву. Дирљива прича ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Dobro deder ja ću. Znači mlada si i sad si našla simpatiju...i vijaju ti se grešne misli po glavi i sad u trilemi pristupaš temi željna potvrde da ne treba da ulaziš u grešne odnose? Ili si prosto usamljena u svom podvigu pa ti treba koja reč podrške?

Па не знам ако је 26 годиница младо хихи хвала ☺️ А не нисам нашла симпатију превише сам захтевна ? Нисам усамљена у подвигу јер кад је Христос са тобом нема усамљености, (хвала на бризи) него ме занима како православни гледају на ову тему па анализирам ?

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Jelena.3 рече

Па не знам ако је 26 годиница младо хихи хвала ☺️ А не нисам нашла симпатију превише сам захтевна ? Нисам усамљена у подвигу јер кад је Христос са тобом нема усамљености, (хвала на бризи) него ме занима како православни гледају на ову тему па анализирам ?

Е, па, онда то мора са симпатијом да се мења под хитно. Нисам баш нешто размишљао да будем симпатија, али ево стојим на располагању. :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

Е, па, онда то мора са симпатијом да се мења под хитно. Нисам баш нешто размишљао да будем симпатија, али ево стојим на располагању. :D

Ахаха одавно се сви момци брину за мене као и ти, ниси ни први ни последњи, али ако очекујеш секс.. жао ми је ништа пре брака ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Jelena.3 рече

Ахаха одавно се сви момци брину за мене као и ти, ниси ни први ни последњи, али ако очекујеш секс.. жао ми је ништа пре брака ?

Где сам поменуо секс? Рекох да будем симпатија. Оде ти далеко. 

• Волим 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...