Jump to content

Секс пре брака

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9. 7. 2020. at 15:52, Jelena.3 рече

Ништа се не мора, мора се само умрети.. али шта кад умреш па све што си могао, а ниси испунио на добро.. шта ће онда бити ?

Expand  

Videćeš kad umreš , jer su male šanse da ćeš ispuniti sve što si mogla da ispuniš.

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 16:06, Jelena.3 рече

И даље је то дечурлија која нема везе са Богом. То што неко иде у цркву јер га је мама, тетка, баба натерала.. али баш никакве везе нема са вером. Чак нема потребе ни да се спомиње тако нешто. Ја причам о истинским верницима који верују зато што верују, а не зато што их неко натерао.

Expand  

Dobro, i ti "istinski" treba slepo da slede neka pravila?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 16:07, sanja84 рече

eh čuj...gledano na to da se ljudi ne žene i ne udaju više sa 15 godina... onda se prosto nezakonito dovate drugoga ili nezakonito dohvate sebe...trećeg nema..možda ipak ima...ali eto, to ide u podvrstu svetaca... illi drugih vanzemaljaca.

Expand  

Ево могу да ти потврдим личним примером да постоје, а да нисам ни анђео ни ванземаљац ?

Подели на овим сајтовима

Dobro deder ja ću. Znači mlada si i sad si našla simpatiju...i vijaju ti se grešne misli po glavi i sad u trilemi pristupaš temi željna potvrde da ne treba da ulaziš u grešne odnose? Ili si prosto usamljena u svom podvigu pa ti treba koja reč podrške?

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Има чак и људи који су преузели другу девственост или у преводу док нису веровали у Христа имали ду сексуалне односе, па кад су узверовали престали су и чекају брак. Таквих примера има много. Јуче сам чак чула истиниту причу како је једна стриптизета док је кренула да узме новац од клијента чула Христов глас у својој глави како јој говори да треба да га (Христа) поштује својим телом (јер је види као своје дете, као и све нас) и она је кренула у цркву. Дирљива прича ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 16:37, sanja84 рече

Dobro deder ja ću. Znači mlada si i sad si našla simpatiju...i vijaju ti se grešne misli po glavi i sad u trilemi pristupaš temi željna potvrde da ne treba da ulaziš u grešne odnose? Ili si prosto usamljena u svom podvigu pa ti treba koja reč podrške?

Expand  

Па не знам ако је 26 годиница младо хихи хвала ☺️ А не нисам нашла симпатију превише сам захтевна ? Нисам усамљена у подвигу јер кад је Христос са тобом нема усамљености, (хвала на бризи) него ме занима како православни гледају на ову тему па анализирам ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 16:43, Jelena.3 рече

Па не знам ако је 26 годиница младо хихи хвала ☺️ А не нисам нашла симпатију превише сам захтевна ? Нисам усамљена у подвигу јер кад је Христос са тобом нема усамљености, (хвала на бризи) него ме занима како православни гледају на ову тему па анализирам ?

Expand  

Е, па, онда то мора са симпатијом да се мења под хитно. Нисам баш нешто размишљао да будем симпатија, али ево стојим на располагању. :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 17:03, БанеЛ рече

Е, па, онда то мора са симпатијом да се мења под хитно. Нисам баш нешто размишљао да будем симпатија, али ево стојим на располагању. :D

Expand  

Ахаха одавно се сви момци брину за мене као и ти, ниси ни први ни последњи, али ако очекујеш секс.. жао ми је ништа пре брака ?

Подели на овим сајтовима

On 9. 7. 2020. at 17:08, Jelena.3 рече

Ахаха одавно се сви момци брину за мене као и ти, ниси ни први ни последњи, али ако очекујеш секс.. жао ми је ништа пре брака ?

Expand  

Где сам поменуо секс? Рекох да будем симпатија. Оде ти далеко. 

• Волим 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...