Jump to content

Озбиљне студије о штетности 5г мреже?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, bambika рече

Iz ovog sam razumela da se sadašnjim tehničkim mogućnostima može manipulisati frekvencijama. 

Nema mogućnosti manipulacije. Povećanje frekvencije ide sa razvojem tehnologije, ne ide na dugme

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, bambika рече

UV zračenju nismo izloženi 24h, barem ja nisam.

UV zraci imaju 10 miliona puta veću frekevnciju nego 5G. To je mnogo velika brojka. Zato UV već jesu na granici štetnosti ako im se izlažeš dugo. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, bambika рече

I to što kažeš, al' zaređale u jatima da padaju.

Sve su lažne vijesti. Mislim možda je neko jato pomrlo, ali nije od 5G..treba biti oprezan. 

Kad se uvodila električna energija u SAD početkom 20 vijeka, postojala je propaganda da ćemo svi pomrijeti i izgoriti jer je nesigurno. 

aDgV109_460s.jpg

Ništa to nije novo. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, bambika рече

I to što kažeš, al' zaređale u jatima da padaju.

Neko je postavio ovaj nebulozni snimak pre par dana, tvrdeći da je u Kruševcu 5G mreža ( koje tamo nema ) pobila neke vrapce:

Naravno, usledila je gomila podjednako nebuloznih komentara...

Na kraju se ispostavilo da je dan pre tog snimka u Kruševcu bila "takva oluja koja se ne pamti"... i eto objašnjenja odakle mrtvi vrapci

Image may contain: sky and outdoor

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, fsa рече

Neko je postavio ovaj nebulozni snimak pre par dana, tvrdeći da je u Kruševcu 5G mreža ( koje tamo nema ) pobila neke vrapce:

Naravno, usledila je gomila podjednako nebuloznih komentara...

Na kraju se ispostavilo da je dan pre tog snimka u Kruševcu bila "takva oluja koja se ne pamti"... i eto objašnjenja odakle mrtvi vrapci

Image may contain: sky and outdoor

Ja sam inace iz krusevca, bila je olucina srasna brate.... meni je auto sve bio polomljen isterano mi je 150 eura iz dzeba samo za auto kao steta te oluje. Drveca su padala, grane lomljenje, krovovi odletali itd...

A te antene na snimku veze nemaju sa 5g mrezom, to jesu uglavnom mobilne antene ali to su i televizijske i radio ante kao i wireless antene....

Ovo je sramota koliko lupetaju.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, fsa рече

"Genocid" vrabaca joooj

Ma budale lupaju gluposti, bilo je pre i chemitrails i svasta nesto...

ja kad sam bio mali znalo se, gotivis teoriju da vlada skriva vanzemaljce i gledas dosije X i to je to... ovo je bre prevrsilo svaku meru kakve gluposti promovisu..

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Justin Waters рече

Sve su lažne vijesti. Mislim možda je neko jato pomrlo, ali nije od 5G..treba biti oprezan. 

Помрле од пестицида и ко зна каквих све отрова којима прскамо све живо

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Поуке.орг инфо рече

Помрле од пестицида и ко зна каквих све отрова којима прскамо све живо

Pesticidi su vjerovatno uzrok nestajanja u pčela... Ako pčele nestanu, biće gadno za čovečanstvo. 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
пре 1 сат, bambika рече

Da li se i kod nas ovako sklapa ugovor sa emiterima?

Matrix TV - YouTube.png

ovo nije nikakav ugovor.... ovo je nesto sto neki suvlasnik zgrade salje ljudima da skupe neke potpise....

Nisam siguran da l ielektromagnetna sila u bilo kojoj meri skodi ljudima, ali u svakom slucaju ako mere za zgradu na kojoj postavljaju i moraju da dokazu da nije stetno, to sigurno rade i na zgradama u okolini.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...