Milan Nikolic Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Хајде да се јавимо нас колико треба који ћемо уплаћивати по 1.000,00 дин месечно за одржавање сајта и рад форума. Потребно је да будемо редовни. То је око пола дневнице месечно. За наш сајт, наш форум, мислим да вреди давати толико новца сваки месец. Ко жели нека се јави овде на теми или мени на приватну поруку, па ћемо када се сакупимо довољно тражити број рачуна и почети да плаћамо. Замолио бих само некога од администрације да нам саопшти колико уплатилаца би било оптимално. @Иван Ц. @Дејан @Поуке.орг инфо о.Небојша and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Милане где си нашао да то све толико кошта? Домен и хостинг само, или шта - радници? За домен и хостинг би само ти био довољан по мојој слободној процени. Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 Ако треба пар стотина евра месечно, онда тридесетак нас да се јави било би довољно, да дајемо по хиљаду динара месечно. Не само за хостинг, него и за рад уредништва. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 2 минута, Milan Nikolic рече Ако треба пар стотина евра месечно, онда тридесетак нас да се јави било би довољно, да дајемо по хиљаду динара месечно. Не само за хостинг, него и за рад уредништва. Na drugoj temi su se okupili da prave novi forum za dž....eto nek oni budu uredništvo i Bog da nas vidi. Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 20, 2020 Пријави Подели Написано Јун 20, 2020 пре 2 часа, Milan Nikolic рече Хајде да се јавимо нас колико треба који ћемо уплаћивати по 1.000,00 дин месечно за одржавање сајта и рад форума. Потребно је да будемо редовни. То је око пола дневнице месечно. За наш сајт, наш форум, мислим да вреди давати толико новца сваки месец. Ко жели нека се јави овде на теми или мени на приватну поруку, па ћемо када се сакупимо довољно тражити број рачуна и почети да плаћамо. Замолио бих само некога од администрације да нам саопшти колико уплатилаца би било оптимално. @Иван Ц. @Дејан @Поуке.орг инфо Nisam baš da se javno piše na ovu temu. Sigurno da za ovoliko godina bi mogli odredjeni br starih članova da okupimo, a sa druge strane , kao što možeš da vidiš, javljaju se ljudi koji iznose mišljenje a nisu pozvani da pričaju na ovu temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука