Jump to content

Star Wars

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 701
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Jedino mi bilo krivo sto princeza Leja gine odmah na pocetku filma al dobro, sta da se radi...

Ако си ми ово стварно спојловао, остатак твоје форумашке каријере ће бити мука, патња, зној и сузе!

Још нисам стиго да погледам овај наставак, надам се да ћу стићи следеће недеље.

КАо и Оби, и мени су ова прва три дела, која су објављена касније, много добра, јер објашљавају много тога. Нису по квалитету ни прићи оригиналној трилогији, али по самој причи, кад се прочите дебилизми и остало, уопште не заостаје. Тако да, ако је овај наставак још бољи, имам чему да се надам.

НАравно, ко овде постави спојлере у наредних месец дана, добије бан. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ако си ми ово стварно спојловао, остатак твоје форумашке каријере ће бити мука, патња, зној и сузе!

Још нисам стиго да погледам овај наставак, надам се да ћу стићи следеће недеље.

КАо и Оби, и мени су ова прва три дела, која су објављена касније, много добра, јер објашљавају много тога. Нису по квалитету ни прићи оригиналној трилогији, али по самој причи, кад се прочите дебилизми и остало, уопште не заостаје. Тако да, ако је овај наставак још бољи, имам чему да се надам.

НАравно, ко овде постави спојлере у наредних месец дана, добије бан.

Haha, ne brini, zezam se ja malo... Cak ni JJ Abrams ne bi ubio trudnu zenu u filmu...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Sutra idem sa decom da gledamo, u 3D tehonologiji, pa javljam utiske.

Ми ћемо, ако Бог да у уторник... Надам се да ће 3Д технологија, а уколико ме филм разочара, барем мало поправити утисак... Видим да је овде било примедби, али ја верујем генералу Кенобију из срца Шумадије... Он још није погледао муви :)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ovo je prvi Star Wars film koji sam pogledao. Cini mi se da nisam puno propustio :) Ili je fora da ako si klinac pa pogledas bude ti zanimljivo, onda ti zanimljivo i kad odrastes. Ovako kad kao mator pogledam, izgleda je kasno da bih mogao da se uzivim u hype

Подели на овим сајтовима

@@obi-wan,

Super ti je avatar !

:naklon:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Cini mi se da nisam puno propustio

Лоше ти се чини. 

Подели на овим сајтовима

Jedino mi bilo krivo sto princeza Leja gine odmah na pocetku filma al dobro, sta da se radi...

Kralju! (oblaka)  :aplauz:

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Ovo je prvi Star Wars film koji sam pogledao. Cini mi se da nisam puno propustio :) Ili je fora da ako si klinac pa pogledas bude ti zanimljivo, onda ti zanimljivo i kad odrastes. Ovako kad kao mator pogledam, izgleda je kasno da bih mogao da se uzivim u hype

Ниси гледао раније делове, да склопиш целу слику, да знаш целу причу која иде иза тога. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...