Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Dragi рече

Vi što niste glasali sami ste krivi. Ko ne glasa uvek poklanja svoj glas vladajućoj stranci, ovo je pravilo u svakoj demokratiji pa i u Srbiji.

Pa u pravu si. I da su dosli ovi koji su bojkotovali tipa 7/10 ovih koji se zale na vucica ne bi glasali. Njima jednostavno niko nije dobar, 'oce da pobedi neko drugi al da nije vucic i da oni slucajno ne glasaju za nekog ko nije savrsen.

Ne znam sto ti se smeju, meni su oni smesni...... gube konstatno, zale se sto gube, a ponasaju se ko poslednji gubitnici. Umesto da zauzmu poziciju, podrze nekog javno, naprave pokret, akumuliraju podrsku za svog kandidata - oni akumuliraju podrsku protiv vucica.

Kriviti samo medijski mrak za ove gubitke je besmisleno.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Dragi рече

Vučić će dobio 62 % i to stoji, i ovo mu se i međunarodno priznaje. 62 % ! 

Vi što niste glasali sami ste krivi. Ko ne glasa uvek poklanja svoj glas vladajućoj stranci, ovo je pravilo u svakoj demokratiji pa i u Srbiji.

Ja sam vam govorio, molio sam vas: "Idite, glasajte!" Ne, vi nećete, hoćete izgovor za vaš neuspeh, povod zašto bi da se iselite iz Srbije - ne ide, sad imamo koronu, granice su zatvorene. Sad imate da ostanete u Srbiji, sa Aleksandrom Vučićem kao vašim predsednikom :) 

....

Ja sam im govorio, ali oni su mnogo pametni.

A i bojkot im je bio famozan, sa par posto glasova manje. Kada uporedimo predhodne izbore, ima se minus od maksimalno 5 %. Maksimalno 5 %, toliko je dobila opozicija koja je bojkotovala. U redu, Vučić možda ne reprezentuje sav narod sa njegovih 62 % od 51 % izaslanosti što je 32 % ako prenesemo na ceo narod - ali bojkot-opozicija sa maksimalno 5 % ovo čini još manje! Ili na jednu bojkot-opoziciju dolaze šest Vučićevih (1 : 6), i ovo je fakt. Prihvatite. Jer samo što urlate na sav glas ne znači da ste zbog toga automatski u pravu.

I ja nisam za Vučića - lepo sam pisao da svako mora sam da odluči za koga će da glasa, za vladu, ili opoziciju, ili nevažeći. (ja čak ne glasam ni nevažeći nego strateški: ko ima da dobije, pa hajde malo onu drugu stranu ravnoteže radi) Ali imamo demokratiju, i demokratija ima svoju sistematiku, ima svoja pravila - tako funkcioniše demokratija! I gospodo, vi ste izgubili, i to legalno. I sami ste odgovorni za ovo.

Eno, Željko Injac slavi. Rekoh, samo što galamite zbog toga niste automatski u pravu.

I ja slicno razmisljam. Mislim da je bojkot samo pomogao Vucicu ali daj Boze da gresim i da ovi sto su bojkotovali imaju neku ideju sta dalje.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, florenntina рече

I ja slicno razmisljam. Mislim da je bojkot samo pomogao Vucicu ali daj Boze da gresim i da ovi sto su bojkotovali imaju neku ideju sta dalje.

Ma nisu problem bojkotasi. Problem su ovi sto samo piskaraju o vucicu kako ne valja, a nece da zauzmu poziciju. Oce da budu kriticari al da ne nude resenja i onda hoce da pobede u igri politike... smesno zaista.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Dragi рече

Ja sam vam govorio, molio sam vas: "Idite, glasajte!"

Зато сам ја изашла и гласала за Моби Дика :ani_biggrin:

пре 11 минута, Dragi рече

Ne, vi nećete, hoćete izgovor za vaš neuspeh, povod zašto bi da se iselite iz Srbije - ne ide, sad imamo koronu, granice su zatvorene. Sad imate da ostanete u Srbiji, sa Aleksandrom Vučićem kao vašim predsednikom :)

:))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, florenntina рече

А није ти пало напамет да ови бојкоташи су  уствари  маскирани  Вучићевци да не кажем  што горе. Ако је тако, план им је успео . 

Видиш Данице како си наивна :smeh1: 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Не капирам о чему ви људи причате уопште.

Зашто би било ко нормалан изашао на изборе у држави у којој власт контролише 99% медија од којих су направили страначка гласила? У држави у којој се Скупштина за нешто пита исто ко и одељенска заједница I3 основне школе из Доњег Сумраковца. Сам улазак било које опозиционе странке у Скупштину управо помаже само и једино власти, јер им олакшава одржавање привида о демократији и легитимности. Зато су и спустили цензус у изборној години.

А колико се парламент пита за било шта, видели смо у пракси за време ванредног стања.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Рапсоди рече

А није ти пало напамет да ови бојкоташи су  уствари  маскирани  Вучићевци да не кажем  што горе. Ако је тако, план им је успео . 

Видиш Данице како си наивна :smeh1: 

To zaista ne znam. Neki mozda i jesu ali mislim da je vecina ipak samo letargicna i zgadjena od politike i politicara. Na zalost, to u ovoj situaciji nikako ne pomaze.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Не капирам о чему ви људи причате уопште.

Зашто би било ко нормалан изашао на изборе у држави у којој власт контролише 99% медија од којих су направили страначка гласила? У држави у којој се Скупштина за нешто пита исто ко и одељенска заједница I3 основне школе из Доњег Сумраковца. Сам улазак било које опозиционе странке у Скупштину управо помаже само и једино власти, јер им олакшава одржавање привида о демократији и легитимности. Зато су и спустили цензус у изборној години.

А колико се парламент пита за било шта, видели смо у пракси за време ванредног стања.

Dobro, i koje je resenje? Kako smo to bojkotom doprineli da se situacija poboljsa? Ko je tvoj predsednik danas? Ko ce da donosi odluke kako ce se potrositi tvoje pare? Sta je drugacije od juce? Imas li ikakvu ideju sta dalje da radimo osim da serujemo videa i ismejavamo ove krvopije preko socijanih mreza? 

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Dragi рече

Vučić će dobio 62 % i to stoji, i ovo mu se i međunarodno priznaje. 62 % ! 

Ja sam vam govorio, molio sam vas: "Idite, glasajte!" Ne, vi nećete, hoćete izgovor za vaš neuspeh, povod zašto bi da se iselite iz Srbije - ne ide, sad imamo koronu, granice su zatvorene. Sad imate da ostanete u Srbiji, sa Aleksandrom Vučićem kao vašim predsednikom :) 

....

Ja sam im govorio, ali oni su mnogo pametni.

A i bojkot im je bio famozan, sa par posto glasova manje. Kada uporedimo predhodne izbore, ima se minus od maksimalno 5 %. Maksimalno 5 %, toliko je dobila opozicija koja je bojkotovala. U redu, Vučić možda ne reprezentuje sav narod sa njegovih 62 % od 51 % izaslanosti što je 32 % ako prenesemo na ceo narod - ali bojkot-opozicija sa maksimalno 5 % ovo čini još manje! Ili na jednu bojkot-opoziciju dolaze šest Vučićevih (1 : 6), i ovo je fakt. Prihvatite. Jer samo što urlate na sav glas ne znači da ste zbog toga automatski u pravu.

I ja nisam za Vučića - lepo sam pisao da svako mora sam da odluči za koga će da glasa, za vladu, ili opoziciju, ili nevažeći. (ja čak ne glasam ni nevažeći nego strateški: ko ima da dobije, pa hajde malo onu drugu stranu ravnoteže radi) Ali imamo demokratiju, i demokratija ima svoju sistematiku, ima svoja pravila - tako funkcioniše demokratija! I gospodo, vi ste izgubili, i to legalno. I sami ste odgovorni za ovo.

Eno, Željko Injac slavi. Rekoh, samo što galamite zbog toga niste automatski u pravu.

Koliko Putin dobije glasova na izborima ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Niko mi nije čestitao pobedu ☹️

Честитам ти Пирову победу . :)))

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Niko mi nije čestitao pobedu ☹️

Ja stvarno nemam kapaciteta za to, ali cestitao ti je neki Andrija Mandic pre par strana. Kaze da budete ponosni kakvog ste predsednika dobili. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Ljudi i kad gube treba da imaju dostojanstva.

И кад побеђују исто...али га нешто не видех. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, florenntina рече

Ja stvarno nemam kapaciteta za to, ali cestitao ti je neki Andrija Mandic pre par strana. Kaze da budete ponosni kakvog ste predsednika dobili. 

Za kapacitet mi je jasno, za Andriju ne znam, potražiću

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...