Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 часа, haveaniceday рече

Inace ozbiljno pitanje, primetio sam da mnoge zulja najvise radulovic. Njega najvise od svih pljuju ili hvale. Bas je polarizujuce nekako, ko ga ne voli bas ga ne voli. A covek nista lose rekao nije, oce malo da smanji poreze, nece migrante u srbiji u velikoj meri, oce obaveznu zdrastvenu zastitu i za one koji nisu zaposleni i to je to.

Ne naziva SNSovce snedvicarima niti ovi njegovi to rade, sasvim je pristojan u razgovorima, jasno iznosi svoj plan bez nekih "opstih" izjava nego lepo kaze, ocu da smanji porez na rad.

Takodje oce da ukine subvencije stranim kompanijama, sto je opet isto dobro.

To su mu glavne tacke programa ali svi reaguju na nejga ne znam ni ja kako.

Ovi levicari ga ne vole jer se druzi sa desnicarima, ovi desnicari ga ne vole... jer... ne znam ni ja sto iskreno.

pre oko godinu dve sam gledao kako ga razvlace jer jedna njegova poslanica veruje u astrologiju... kao glupi su ona veruje u astrologiju to su apsolutni debili, i to mu radi atejisticko-liberalna ekipa.

Zato sto skoro nikome ne odgovara red za koji se zalaze. On je jedini imao priliku da se samo tako uljuljka i maznjava lovu kao ministar ali je to odbio i zapoceo rat protiv korupcije i burazerske ekonomije. Eto, to zulja vecinu opozicije, a o poziciji da i ne govorimo! 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, florenntina рече

Zato sto skoro nikome ne odgovara red za koji se zalaze. On je jedini imao priliku da se samo tako uljuljka i maznjava lovu kao ministar ali je to odbio i zapoceo rat protiv korupcije i burazerske ekonomije. Eto, to zulja vecinu opozicije, a o poziciji da i ne govorimo! 

Mislim da je to mnogo dublje, mislim da nikom ne odgovaraju principi i filozofija za koju se zalaze. Na psiholoskom nivou im ne odgovaraju. Ne odgovara im samoodgovornost, samoposedovanje i nezavisnost gradjana od drzave kao i ogranicena moc politicara. Pogledaj ove ostale antivucicevce, oni samo pricaju o tome kako da smene vucica. Niko ne prica o tome - koji su to sistemski problemi koji su dozvolili vucicu da radi sve to sto im ne odgovara. Niko od njih ni rec nije progovorio o tome. Oni jasno nece drugi sistem, samo hoce druge ljude sa istim mogucnostima i odgovornostima.

Cela ta filozofija da su politicari tu samo da sluze gradjanima, njihovi zaposleni, a drzava da je firma koja sluzi gradjanima a ne gradjani drzavi - to se mnogima ne svidja.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Gledao sam ti emisiju celu, poprilicno sam siguran da nije, mislim da mu je samo rekao da je bezobrazan jer ulece u rec i dernja se po emisiji.
Al pogledacu opet da proverim.

Причао је то у последњем гостонању на јутуб каналу, тамо где је све "испљувао"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Причао је то у последњем гостонању на јутуб каналу, тамо где је све "испљувао"

Ajd baci molim te da vidim, ne znam na sta mislis ne pratim toliko "budnim okom" ako stvarno jeste rekao to za sergeja, stvarno je ogavno od njega, i trebalo bi da se izvine coveku.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Ajd baci molim te da vidim, ne znam na sta mislis ne pratim toliko "budnim okom" ako stvarno jeste rekao to za sergeja, stvarno je ogavno od njega, i trebalo bi da se izvine coveku.

https://youtu.be/tP-K3HDJh2E

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Ако се не варам у том интервјуу од сат и по Сергеј је рекао како му је Радуловић то рекао у студију након емисије Утисак недеље.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Mislim da je to mnogo dublje, mislim da nikom ne odgovaraju principi i filozofija za koju se zalaze.

Није то баш тако просто.

Мени се прво уопште не свиђа код њега његов став према епидемији. Колико власт преувеличава, толико он умањује. И то намерно ради. Скоро један друг на фејсу му баш око тога написао нешто на профилу, сасвим пристојно. Први коментар који је добио био је "Ти си кретен". Сви остали коментари су били типа "Иди завучи се у подрум и једи сендвич!", "Шта ћеш ти овде бре" и слично. Што је он био културнији, они све безобразнији. Класичан секташки принцип, са таквим ставом тешко ће нове људе да привуку.

Друго, оно што је било прошле године ваљда на твитеру, где га је неко опсовао због његових ставова о имигрантима. Његов потпреседник том лику написао да боље сам остави своје податке пошто ће бити тужен, да не губи он време да га јури и то му још наплати. И плус ваљда цимао адвоксатску комору око тога. Кад су остали по твитеру почели да их зезају око тога, свима су претили тужбом. Класичан аутократски приступ типа "сви који нису уз мене су моји непријатељи", и што се тога тиче не разликује се много од осталих.

Треће, изашао је без разлога на намештене изборе (за које је прво причао да ће их бојкотовати), знајући да нема никакве шансе да уђе у скупштину. И да ће тиме само послужити АВу да глуми легитимитет пред западом, и ништа више,

Али, што се мене тиче, ако буде реалан избор Вучић или Радуле, ја нећу да размишљам ни трена :)  Све је мање зло од ове екипе тренутно. А ја све то посматрам прагматично и подржаћу увек сваког ко није из екипе и ко реално може да припрети овој хунти.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, GeniusAtWork рече

А ја све то посматрам прагматично и подржаћу увек сваког ко није из екипе и ко реално може да припрети овој хунти.

Potpuno isto razmišljam i podržavam ovu Radulovićevu inicijativu jer mislim da može da uzdrma i vlast i sistem. Osim toga ako se obore izbori onda ide tehnička vlada i novi (nadam se pravedniji i medijski otvoreniji izbori) i na njima će se videti šta glasači o kome misle i to je to svako će da pokusa šta je spremao.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, GeniusAtWork рече

Није то баш тако просто.

Мени се прво уопште не свиђа код њега његов став према епидемији. Колико власт преувеличава, толико он умањује. И то намерно ради. Скоро један друг на фејсу му баш око тога написао нешто на профилу, сасвим пристојно. Први коментар који је добио био је "Ти си кретен". Сви остали коментари су били типа "Иди завучи се у подрум и једи сендвич!", "Шта ћеш ти овде бре" и слично. Што је он био културнији, они све безобразнији. Класичан секташки принцип, са таквим ставом тешко ће нове људе да привуку.

Друго, оно што је било прошле године ваљда на твитеру, где га је неко опсовао због његових ставова о имигрантима. Његов потпреседник том лику написао да боље сам остави своје податке пошто ће бити тужен, да не губи он време да га јури и то му још наплати. И плус ваљда цимао адвоксатску комору око тога. Кад су остали по твитеру почели да их зезају око тога, свима су претили тужбом. Класичан аутократски приступ типа "сви који нису уз мене су моји непријатељи", и што се тога тиче не разликује се много од осталих.

Треће, изашао је без разлога на намештене изборе (за које је прво причао да ће их бојкотовати), знајући да нема никакве шансе да уђе у скупштину. И да ће тиме само послужити АВу да глуми легитимитет пред западом, и ништа више,

Али, што се мене тиче, ако буде реалан избор Вучић или Радуле, ја нећу да размишљам ни трена :)  Све је мање зло од ове екипе тренутно. А ја све то посматрам прагматично и подржаћу увек сваког ко није из екипе и ко реално може да припрети овој хунти.

Izgleda da su takvi svi redom fenovi. Ja mislim da je njegovo misljenje o koroni trenutno nebitno. Posto ga niko nista ne pita. Mnogi padnu u tu zamku da "teraju inat vucicu".

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, nikola a рече

Potpuno isto razmišljam i podržavam ovu Radulovićevu inicijativu jer mislim da može da uzdrma i vlast i sistem. Osim toga ako se obore izbori onda ide tehnička vlada i novi (nadam se pravedniji i medijski otvoreniji izbori) i na njima će se videti šta glasači o kome misle i to je to svako će da pokusa šta je spremao.

DA, na stranu to sto se nalupao oko epidemije (mada trebalo bi mu skrenuti paznju jer nije igracka).

Ako ovi izbori "padnu" vec se uzljuljala Dinastija SNSovaca!

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, haveaniceday рече

Mislim da je to mnogo dublje, mislim da nikom ne odgovaraju principi i filozofija za koju se zalaze. Na psiholoskom nivou im ne odgovaraju. Ne odgovara im samoodgovornost, samoposedovanje i nezavisnost gradjana od drzave kao i ogranicena moc politicara. Pogledaj ove ostale antivucicevce, oni samo pricaju o tome kako da smene vucica. Niko ne prica o tome - koji su to sistemski problemi koji su dozvolili vucicu da radi sve to sto im ne odgovara. Niko od njih ni rec nije progovorio o tome. Oni jasno nece drugi sistem, samo hoce druge ljude sa istim mogucnostima i odgovornostima.

Cela ta filozofija da su politicari tu samo da sluze gradjanima, njihovi zaposleni, a drzava da je firma koja sluzi gradjanima a ne gradjani drzavi - to se mnogima ne svidja.

Da, da, bas si ovo lepo objasnio. To je posledica tog prokletog komunizma koji nekako drzi ljude u tom stanju infantilnosti. Kao da se plase da preuzmu licnu odgovornost, kao da ce izgubiti potpuno kompas ako ne bude “majke” drzave da brine i utesi kada naprave pogresne izbore.

Ali nesto mi deluje da se i to polako menja. Ako je nesto dobro u ovom raspadu drzave i sistema, onda je to sto ljudi hteli-ne hteli prestaju da se uzdaju u drzavu i preuzimaju polako opet kontrolu nad svojim zivotima. Lokalne inicijative su dobar primer toga.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, GeniusAtWork рече

Није то баш тако просто.

Ne znam, sve je moguce pa i to da Radulovic krene stopama autokrate. Ali mene tesi cinjenica sto je ipak dao ostavku na poziciju ministra i odbio da ucestvuje u korupciji. Saradjivao je odlicno i sa pok. Vericom Barac. Deluje mi da bi ipak dosta pomogao da institucije prorade i da se mediji oslobode. Ne znam stvarno, sto kazes, sad je sve bolje od ovoga sto imamo pa neka glasaci izaberu koga god hoce. Svidja mi se ova ideja o tehnickoj, prelaznoj vladi.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, nikola a рече

Samo se pitam ko ce ucestvovati na tim novim izborima, dal ce narod dici dupeta i krenuti da glasa za "kakvu takvu" opoziciju?

Mozda ne bi bilo lose da se PSG fudbalski klub i DJB malo primire da zajedno udare snsoglavu azdaju u glavu!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...