Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, nikola a рече

Fokus se prebacuje na Upravni i Ustavni sud jer prazna, nebitna i lažna skupština koje se izgleda neće ni napuniti poslanicima sa falsifikovanih izbora nije sada bitna. Koplja se lome u sudovima. Vidi ko sudi po SNS-u a ko po zakonu.

Koja je budaletina ovaj Radulovic majko mila ... :)) 

Ima i poslovnu pratnju ... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Edmund рече

:)) 

jel si hepi?

od kad nisam čuo ovaj izraz :D

ma pusti ga bre!

Vidis avatar, sve ti je jasno :))

• Свиђа ми се 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Edmund рече

jel si hepi?

Naravno da sam hepi ... Konacno smo se resili Radulovica, Obradovica, Djilasa koji posle politickog debakla u zadnjih 8 godinas  nisu u stanju da svoje pozicije ustupe nekome pismenijem od njih ...

Molto sam hepi ...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Naravno da sam hepi ... Konacno smo se resili Radulovica, Obradovica, Djilasa koji posle politickog debakla u zadnjih 8 godinas  nisu u stanju da svoje pozicije ustupe nekome pismenijem od njih ...

Molto sam hepi ...

ako ako 

srce mi je puno  :))

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bilbija рече

Molto sam hepi ...

Nadam se da ih posle ovog pravljenja "sremskog fronta" neće biti ni na youtube kanalima. Blago kući koju oni zaobidju

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

Крадуле се вратио требају му паре за коцку.

Него како на лак начин да се решимо ненормалног председника који све иритира и малтретира то јесте проблем, а не Крадуле:)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, mario beloti рече

Крадуле се вратио требају му паре за коцку.

Него како на лак начин да се решимо ненормалног председника који све иритира и малтретира то јесте проблем, а не Крадуле:)

Ne iritira sve, ipak dobar deo Srbije ga voli. 

Ne menjaj predsednika već sebe :D

Подели на овим сајтовима

Иритиа многе, али су паметни па не иду да због тога да  ломе, а опозиција ради за њега, све их плаћа па и овог Крадула. Гори су од њега, зато их и држи на платном списку. Време му је да се склони, али на миран начин не на силу.

Иначе су ве се разуме, ево сада је рекао да зна лично неког ко је измислио вакцину лично ће да је обезбеди, брука радно место. када су хтели да поставе гондолу на Калимегдан објшњавао је да треба трострука сајла, значи прави се циркус.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, mario beloti рече

Иритиа многе, али су паметни па не иду да због тога да  ломе, а опозиција ради за њега, све их плаћа па и овог Крадула. Гори су од њега, зато их и држи на платном списку. Време му је да се склони, али на миран начин не на силу.

Иначе су ве се разуме, ево сада је рекао да зна лично неког ко је измислио вакцину лично ће да је обезбеди, брука радно место. када су хтели да поставе гондолу на Калимегдан објшњавао је да треба трострука сајла, значи прави се циркус.

Niko nije savršen al boljeg nemamo i nećemo imati još dugo dugo .

Подели на овим сајтовима

Ма бре није нормалан то је очигледно. А и опасан је јер је уништио опозицију и онда се смеје народу. Ове демонстрације је разбио тако што је довео хулигане. КАо на Косову када су ломили изборба места.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Ова лопина Крадуле је могао да подигне оптужницу против Брнабе није твоје дете  што је прекршила Устав и украла рибјонка али не, он прича о томе како су покрадени гласоци на изборима на којима није улествовао ;)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Дејан рече

Nadam se da ih posle ovog pravljenja "sremskog fronta" neće biti ni na youtube kanalima. Blago kući koju oni zaobidju

Za Djilasa i Obradovica tako-tako ali ovaj Radulovic je dosadan ko rnja ... njega se nece Youtube lako resiti  osim da ga blokira ...

Meni je smesan jos od prog pojavljivanja na izborima, tip je neki VHS snimak prebacio na Youtube ... znas li ti koja je to avantura, naci player VHS i prebaciti video u digitalni format, ali nije njjemu bilo tesko jerbo je imao "interviju  u Americi bre"...

Gori je od Cede koji je crtao pesacki prelaz kod Skupstine da ne bi placao kazne i morao da ide do semafora ...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...