Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, haveaniceday рече

a ne znam ja kako se to prica na srpskom. Amerikanci kazu iz kljuca E ako se koristi E skala i akordi iz e skale u pesmi. :)

kljucevi su violinski, bas....

a tonaliteti c,d,e....itd

razumeo sam :)

H mol

Ameri kazu B minor

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

a ne znam ja kako se to prica na srpskom. Amerikanci kazu iz kljuca E ako se koristi E skala i akordi iz e skale u pesmi. :)

Код њих је "key" тоналитет, то јест скала. The song is in the key of e minor = песма је у е-молу. Оно што ми зовемо кључем (виолински, бас, итд) је "clef". Treble clef, bass clef...итд.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, GeniusAtWork рече

Код њих је "key" тоналитет, то јест скала. The song is in the key of e minor = песма је у е-молу. Оно што ми зовемо кључем (виолински, бас, итд) је "clef". Treble clef, bass clef...итд.

E 'fala  :D na to sam mislio onda, tonalitet.

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да Радуловић није једини који се огласио поводом фалсификованих избора и који тражи њихово поништавања и понављање. Огласио се и Шабић, Обрадовић, Мариника па чак и Ного, затим неки адвокати, правници и странке.

RS.N1INFO.COM

Nova stranka saopštila je da smatra da su ovi izbori verovatno najgori za proteklih 30 godina višestranačja u Srbiji...
RS.N1INFO.COM

Predstavnici tri izborne liste saopštili su danas da smatraju pravno nevažećim usvajanje Izveštaja o ukupnim...
RS.N1INFO.COM

Stranka demokratske akcije Sandžaka smatra da izbori održani 21. juna nisu bili slobodni, demokratski i regularni i...
RS.N1INFO.COM

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da je Ustavnom sudu predao ustavnu žalbu, kojom je...
RS.N1INFO.COM

"Ko će u Vladu ne znaju ni najbliži saradnici Aleksandra Vučića, to je stvar njegove dobre volje. Svi hoće u vlast,...
RS.N1INFO.COM

Pokret "Dosta je bilo" (DJB) je saopštio da je Ustavnom sudu Srbije podneo inicijativu za poništenje izbora održanih...

Међутим изгледа да једино Радуловић свакодневно истрајава и инсистира на томе док су остали углавном заћутали.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, nikola a рече

Занимљиво је да Радуловић није једини који се огласио поводом фалсификованих избора и који тражи њихово поништавања и понављање. Огласио се и Шабић, Обрадовић, Мариника па чак и Ного, затим неки адвокати, правници и странке.

RS.N1INFO.COM

Nova stranka saopštila je da smatra da su ovi izbori verovatno najgori za proteklih 30 godina višestranačja u Srbiji...
RS.N1INFO.COM

Predstavnici tri izborne liste saopštili su danas da smatraju pravno nevažećim usvajanje Izveštaja o ukupnim...
RS.N1INFO.COM

Stranka demokratske akcije Sandžaka smatra da izbori održani 21. juna nisu bili slobodni, demokratski i regularni i...
RS.N1INFO.COM

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da je Ustavnom sudu predao ustavnu žalbu, kojom je...
RS.N1INFO.COM

"Ko će u Vladu ne znaju ni najbliži saradnici Aleksandra Vučića, to je stvar njegove dobre volje. Svi hoće u vlast,...
RS.N1INFO.COM

Pokret "Dosta je bilo" (DJB) je saopštio da je Ustavnom sudu Srbije podneo inicijativu za poništenje izbora održanih...

Међутим изгледа да једино Радуловић свакодневно истрајава и инсистира на томе док су остали углавном заћутали.

Od svih njih najradije slusam Cvijetina.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, nikola a рече

Овде Боле користи исту блесаву "аргументацију" коју је користио Вучић када је са оне две сподобе увео ванредно стање - да се скупштина не може састати због епидемије и забране окупљања. Па се иста та скупштина састала у мају, исто у време епидемије и забране окупљања.

Да не помињемо колико је наивна идеја да АВ нешто не може да уради јер га неки закон или уредба обавезују на нешто :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, nikola a рече

RS.N1INFO.COM

RS.N1INFO.COM

RS.N1INFO.COM

RS.N1INFO.COM

RS.N1INFO.COM

RS.N1INFO.COM

Ako postoji čak i teoretska mogućnost da gore navedeni dobiju bilo kakav oblik vlasti i odlučivanja, ja sam za sve mere da see to ne desi, zlo da činimo da bi se od zla branili.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

da gore navedeni dobiju bilo kakav oblik vlasti

Већину њих ни ја не бих волео да видим на власти макар не аутократски као Вучића, дакле можда понеко за неку област и то је то.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

zlo da činimo da bi se od zla branili

??

RS.N1INFO.COM

Marinika Tepić, poslanica u prethodnom sazivu parlamenta, zatražila je u Danu uživo odgovornost sudija i policajaca...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...