Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, nikola a рече

Pisao je n1 o tome svakodnevno u prethodna 2-3 dana a i Obradović ih je podržao juče.

Кад га видим поред Ђиласа пре би црног ђавола ставио на место председника . 

Подели на овим сајтовима

@Дјеан

Ne sviđa mi se ni Obradović ni Radulović ni Đilas ni niko ko je na vlasti ovih 30 godina ni u zadnjih 100 godina. Mislim da Radulović kao što si i sam rekao radi svoj posao, konačno da se neki političar ozbiljno prihvati toga jer mislim da je bio potreban ogroman rad za 2700 prijava i sve što uz to ide. Mislim i da ima smisla što ga je Boško, uprkos oklevanju, podržao budući da je bojkotaš i ima interes u tome što su izbori pravno nevažeći. Šta će biti videćemo ali mislim da više nikome na političkoj sceni nije svejedno.

Inače, ovde je kažnjen neki član koji je neko Vučićevo ponašanje opisao metaforom za ženski polni organ a ti za drugog političara kažeš da je gori od crnog đavola i to na pravoslavnom forumu.

Mislim da je za krštenog čoveka mnogo ružnije reći da je gori od crnog đavola nego da mu se nekom stilskom figurom opiše (samo) deo karaktera. Jer izjednačavanje sa đavolom obuhvata odbacivanje i osuđivanje cele ličnosti dok davanje epiteta nekim postupcima ili delovima karatera to ne podrazumeva.

Očekujem da te @Иван Ц. kazni istom merom kao i onog člana ako već sam to ne uradiš.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Prestigao Seselja... ;)

Pa gde si Mlado kuco stara? Kako ide? Trebbao bi biti zadovoljan, tvoja politicka opcija preko SNS-a polako ali sigurno vodi Srbiju ka EU, vecem trzistu  za plasman srpskih proizvoda poput Jafa keksa na primer a tu su i plate od 1000 evrica jer se nemackim investitorima vise isplati da otvore fabriku u Srbiji i da plate 1000 evra radnicima nego 2000 ili vise u Nemackoj ....

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, nikola a рече

Pisao je n1 o tome svakodnevno u prethodna 2-3 dana a i Obradović ih je podržao juče.

Lepo od Obradovica sto je podrzao inicijativu i trud DJB-a. Ja preletim cesto naslove N1 ali nisam videla vesti o zalbama. Moguce da mi je promaklo.?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дејан рече

Колико сам видео, дали су изјаву да нису прешли цензус и да је то доказ који оповргава тврдње да су испстава СНС-а

Pa ok, kao sto sam rekla-ne zale se na kradju (svojih) glasova ali verovatno sumnjaju na POKS da su progurani preko cenzusa. Iskreno, i ja sumnjam posle svega sto sam procitala ali videcemo ih u skupstini... mislim ako bude skupstine...

Подели на овим сајтовима

Situacija u Srbiji izgleda mnogo tmurno ali postoje cini mi se neke dobre stvari koje se radjaju iz svog ovog visegodisnjeg haosa.

Ljudi su generalno prestali da veruju politicarima i sve manje ocekuju da im drzava resi neki problem. Oslanjaju se sve vise na sebe i lokalnu zajednicu pa tako ima i sve vise lokalnih inicijativa. Komsije se udruzuju da rese lokalni problem koji ih tisti, bilo da je u pitanju izgradnja hidrocentrale, ocuvanje parka, nelegalno i stetno poslovanje neke firme itd. 

Polako se napusta taj kolektivisticki sistem odlucivanja i mentalitet krda. Pocinju polako da grade licno misljenje i da se udruzuju na bazi konkretnih licnih interesa.

Mislim da je i sam bojkot produkt tih nekih promena. Deluje mi da su ljudi samostalno doneli odluku da bojkotuju izbore a da su politicari prepoznali taj sentiment i poceli da ga promovisu kao “svoju” ideju a ne obrnuto. Hocu reci, ljudi vecinom nisu bojkotovali izbore zbog toga sto ih je npr. Djilas ili ko vec pozvao na bojkot nego zato sto su sami i pre Djilasa tako odlucili.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Bilbija рече

Pa gde si Mlado kuco stara? Kako ide? Trebbao bi biti zadovoljan, tvoja politicka opcija preko SNS-a polako ali sigurno vodi Srbiju ka EU, vecem trzistu  za plasman srpskih proizvoda poput Jafa keksa na primer a tu su i plate od 1000 evrica jer se nemackim investitorima vise isplati da otvore fabriku u Srbiji i da plate 1000 evra radnicima nego 2000 ili vise u Nemackoj ....

Ja se i ne zalim puno. Jos poreze da smanje i gde bi im kraj bio... plate skacu, sto je dobro al peljese narod preko poreza, pa im uzmi pola plate.

Eo ja zaradjujem vise od toga....

Izvoz nam je dobar, eto nije jafa nego It industrija...ne znam sta sam omasio(sem tipa proizvoda koji ce da izvozimo, al ono to sam pricao kao primer).. kada imas pristup velikom trzistu otvore se putevi za izvoz.

jedino sto sam se zeznuo jeste da nas uvedose tvoji radikali, da sam znao na vreme da glasam za njih.....

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, florenntina рече

Ljudi su generalno prestali da veruju politicarima i sve manje ocekuju da im drzava resi neki problem. Oslanjaju se sve vise na sebe i lokalnu zajednicu pa tako ima i sve vise lokalnih inicijativa. Komsije se udruzuju da rese lokalni problem koji ih tisti, bilo da je u pitanju izgradnja hidrocentrale, ocuvanje parka, nelegalno i stetno poslovanje neke firme itd. Polako se napusta taj kolektivisticki sistem odlucivanja i mentalitet krda. Pocinju polako da grade licno misljenje i da se udruzuju na bazi konkretnih licnih interesa.

To je najbitnije. Sve ostalo nije toliko bitno koliko je to bitno. DA li ce da se uclanimo u EU ili ne, da li ce da priznaju kosovo ili ne - sve je to manje bitno i sve ce to da se resi mnogo bolje ako krenu ljudi da se oslanjaju na sebe i lokalnu zajednicu.

Sto vise libertarijanskih idejama u glavama ljudi to ce biti bolje.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Ja se i ne zalim puno. Jos poreze da smanje i gde bi im kraj bio... plate skacu, sto je dobro al peljese narod preko poreza, pa im uzmi pola plate.

Eo ja zaradjujem vise od toga....

Izvoz nam je dobar, eto nije jafa nego It industrija...ne znam sta sam omasio(sem tipa proizvoda koji ce da izvozimo, al ono to sam pricao kao primer).. kada imas pristup velikom trzistu otvore se putevi za izvoz.

jedino sto sam se zeznuo jeste da nas uvedose tvoji radikali, da sam znao na vreme da glasam za njih.....

Pa i ne treba da se zalis, zato sam i rekao da tvojam politicka opcija polako pobedjuje, trebao bi da zi zadovoljan jer se ispunjavaju tvoji snovi ... Znaci napred SNS, europa zadaj ... :)) :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, florenntina рече

Situacija u Srbiji izgleda mnogo tmurno ali postoje cini mi se neke dobre stvari koje se radjaju iz svog ovog visegodisnjeg haosa.

Naravno da se dogadjaju pozitivne stvari. Evo posle predhodnih izbora imali smo Obradovica i drustvo iz "opozicije" po RIK-u kako se cupataju sa obezbedjenjem, nekakvu galamu i otimanje , vucu za kosulje , jakne i tome slicno, a danas posle zadnjih izbora smo postedjeni tog divljastva... 8 godina pristojne vlasti un Srbiji je dovelo do oslobodjenja srpske politicke scene od primitivaca poput ovih iz opozicije te danas ako imaju nekakvu primedbu napisu zalbu, plate taksu i podnesu zalbu na salteru na kome se podnose zalbe. Vrlo pozitivna stvar a bice jos bolje nakon naredne 4 godine te se nadam da cemo sledece izbore imati onako kako i dolikuje srbima, bez agresivnih i vulgarnih primitivica. 

A vidim proredilo se vredjanje gradjana Srbije, ne nailazim po drustvenim mrezama na "sendvicare", "botove" i tome slicno, ozgleda i da je autosovinisticki deo Srbije okupljen oko nekoliìcine minornih politickih stranaka uspeo da ukapira da im se nije isplatilo vredjanje Srba u predhodnom periodu... Sada polako kapiraju da su zavrsili svoj politicki put skupa sa vojim anacionalnim idejama tamno gde im je oduvek i bilo mesto - na smetlistu promasenih  likova.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Bilbija рече

Pa i ne treba da se zalis, zato sam i rekao da tvojam politicka opcija polako pobedjuje, trebao bi da zi zadovoljan jer se ispunjavaju tvoji snovi ... Znaci napred SNS, europa zadaj ... :)) :)) 

Nemoj da si na kraj srca, ne pobedjuje samo moja, pobedjuje malo i tvoja, evo uzimaju po 50 % zarade gradjanima u obliku poreza...mozemo zajedno da se uclanimo u SNS...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Naravno da se dogadjaju pozitivne stvari. Evo posle predhodnih izbora imali smo Obradovica i drustvo iz "opozicije" po RIK-u kako se cupataju sa obezbedjenjem, nekakvu galamu i otimanje , vucu za kosulje , jakne i tome slicno, a danas posle zadnjih izbora smo postedjeni tog divljastva... 8 godina pristojne vlasti un Srbiji je dovelo do oslobodjenja srpske politicke scene od primitivaca poput ovih iz opozicije te danas ako imaju nekakvu primedbu napisu zalbu, plate taksu i podnesu zalbu na salteru na kome se podnose zalbe. Vrlo pozitivna stvar a bice jos bolje nakon naredne 4 godine te se nadam da cemo sledece izbore imati onako kako i dolikuje srbima, bez agresivnih i vulgarnih primitivica. 

A vidim proredilo se vredjanje gradjana Srbije, ne nailazim po drustvenim mrezama na "sendvicare", "botove" i tome slicno, ozgleda i da je autosovinisticki deo Srbije okupljen oko nekoliìcine minornih politickih stranaka uspeo da ukapira da im se nije isplatilo vredjanje Srba u predhodnom periodu... Sada polako kapiraju da su zavrsili svoj politicki put skupa sa vojim anacionalnim idejama tamno gde im je oduvek i bilo mesto - na smetlistu promasenih  likova.

Cek, ne razumem sada, je l si i ti presao iz radikala u sns, posto pro evropejac itd? Mislim zar ti nisi za nacionalizam kao Obradovic?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Nemoj da si na kraj srca, ne pobedjuje samo moja, pobedjuje malo i tvoja, evo uzimaju po 50 % zarade gradjanima u obliku poreza...mozemo zajedno da se uclanimo u SNS...

Kao i vek si lose informisan ... porezi su pozitina stvar i svuda postoje. Sluze da se zajednica razvija ravnomerno i pravedno, da svi skupa zive pristojno, rade i da ekonomija ide napred...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bilbija рече

... Sada polako kapiraju da su zavrsili svoj politicki put skupa sa vojim anacionalnim idejama tamno gde im je oduvek i bilo mesto - na smetlistu promasenih  likova.

Cekaj brate ne razumem... znaci ti prozivas Radulovica i Obradovica koji furaju nacionalisticku pricu, a gotivis vucica koji fura anacionalisticku pro evropsku pricu?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...