Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 21 минута, GeniusAtWork рече

Значи ни спуштање на 3% им није помогло да одглуме легитимност, пошто ће укупно три странке + мањине да уђу у скупштину.

А баш ми је драго због Радула и Сергеја што су добили средњи прст. Шта су тражили, то су и добили :) 

kako su dobili srednji prst? Ja mislim da je radule super prosao. 2.6, ja sam ocekivao da ce on da ima ispod 1... mozda moja niska ocekivanja.
Prestigli su radikale, a imali su realno samo 'boots on the ground' kampanju.... i dosta njih koji su protiv njega iz --- ne znam ni ja kog razloga.

Подели на овим сајтовима

Како јавља N1:

СНС: 62,2%

СПС: 10,6%

Шапић: 4%

ПОКС: 2.9% ( тако блиииизу )

ДЈБ: 2,6%

Метла: 2,4%

СВМ: 2,3%

СРС: 2,2%

ПСГ: 1,8%

Заветници: 1,6%

Обрађено 73% гласова.

http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a612273/Prvi-rezultati-parlamentarnih-izbora.html

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

kako su dobili srednji prst? Ja mislim da je radule super prosao. 2.6, ja sam ocekivao da ce on da ima ispod 1... mozda moja niska ocekivanja.

С обзиром да неће ући у Скупштину, како изгледа, дебело је извисио за паре које добијају парламентарне странке.

Као и с обзиром на то да је на мању излазност освојио дупло мањи проценат него ономад када је ушао у Скупштину, јасно је да је проваљен.

Само ми је жао што ће Хана остати без посла :( 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Срндаћ рече

Као и с обзиром на то да је на мању излазност освојио дупло мањи проценат него ономад када је ушао у Скупштину, јасно је да је проваљен.

Jos da mi ponovis onu pricu da duguje milione americi...

Подели на овим сајтовима

Jos da mi ponovis onu pricu da duguje milione americi...

Па када си већ то споменуо, ту ме је и изгубио. 

Не због тога да ли заиста дугује порез или не, него због његовог понашања током те "афере".

Све што је требао да приложи јесте доказ, папир, шта већ из којег се јасно види да не дугује порез и да није мешетар. А шта је он био урадио? Прво се зајебавао како је то глупост. Онда, када је схватио да се заиста мора правдати, јер је оптужба утемељена - објави након дужег времена документ на којем је цензурисао кључне дијелове. Ти дијелови су управо били неопходни да би се схватило да ли је заиста дуговао порез у том тренутку, односно дали га је отплатио раније, или у међувремену или шта већ - или да је оптужба била лажна.

Из документа којег је објавио ништа се није могло утврдити осим да у том тренутку није дуговао порез, али да јесте дуговао огроман порез само мало прије тог тренутка ( што се видјело из извода и докумената на основу којих су га и оптужили ). Поставља се питање како за тако кратко вријеме неко може да плати толики дуг?

Ако је у питању била само бирократска грешка да стање пореског дуга није ажурирано, Радуле вала није био пружио било какве доказе о томе ( мада на страну то што је скоро па незамисливо да у држави као што је Калифорнија, а поготово САД, се не ажурира измирење милионског пореског дуга :scratch_head:).

И онда, све на страну и ово. Кључно је било што је у оно доба трубио о транспарентности и онда објави - цензурисан документ из којег се ништа не може утврдити. Извини, али не можеш трубити једно, а радити друго. Тако не можеш бити СРС а да ниси за Велику Србију. Просто к'о пасуљ.

И испаде да сам добро тада намирисао смрад, јер је у посљедње 2 године се понашао као најобичнији мешетар. Што је доста, доста је било.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, haveaniceday рече

Prestigli su radikale, a imali su realno samo 'boots on the ground' kampanju.... i dosta njih koji su protiv njega iz --- ne znam ni ja kog razloga.

Pa kako nije? Cim nije proso cenzus, poprdeo ga debelo. 
OK mozes da kazes da je moralni pobednik medju svojim clanstvom jer je osvojio vise glasova nego sto si ocekivao, al sta moz da radi s njima? Da se okiti samo i da se fali unucima kako je jednom umesto 1% osvojio 2.6...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срндаћ рече

Па када си већ то споменуо, ту ме је и изгубио. 

Не због тога да ли заиста дугује порез или не, него због његовог понашања током те "афере".

Све што је требао да приложи јесте доказ, папир, шта већ из којег се јасно види да не дугује порез и да није мешетар. А шта је он био урадио? Прво се зајебавао како је то глупост. Онда, када је схватио да се заиста мора правдати, јер је оптужба утемељена - објави након дужег времена документ на којем је цензурисао кључне дијелове. Ти дијелови су управо били неопходни да би се схватило да ли је заиста дуговао порез у том тренутку, односно дали га је отплатио раније, или у међувремену или шта већ - или да је оптужба била лажна.

Из документа којег је објавио ништа се није могло утврдити осим да у том тренутку није дуговао порез, али да јесте дуговао огроман порез само мало прије тог тренутка ( што се видјело из извода и докумената на основу којих су га и оптужили ). Поставља се питање како за тако кратко вријеме неко може да плати толики дуг?

Ако је у питању била само бирократска грешка да стање пореског дуга није ажурирано, Радуле вала није био пружио било какве доказе о томе ( мада на страну то што је скоро па незамисливо да у држави као што је Калифорнија, а поготово САД, се не ажурира измирење милионског пореског дуга :scratch_head:).

И онда, све на страну и ово. Кључно је било што је у оно доба трубио о транспарентности и онда објави - цензурисан документ из којег се ништа не може утврдити. Извини, али не можеш трубити једно, а радити друго. Тако не можеш бити СРС а да ниси за Велику Србију. Просто к'о пасуљ.

И испаде да сам добро тада намирисао смрад, јер је у посљедње 2 године се понашао као најобичнији мешетар. Што је доста, доста је било.

Tako je bre brate, to je bitno za politiku. Sta ima veze sto je jedini koji nece da osoba koja prima 1900 evra 800 evra daje drzavi, bitno je kako je reagovao na idiotsku optuzbu da duguje milione americi a seta slobodno po srbiji.....

Поставља се питање како за тако кратко вријеме неко може да плати толики дуг?

Pa ono, sta znam, prodas kompaniju Adobeu, imas mnogo para...... obicno to tako ide....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Pa kako nije? Cim nije proso cenzus, poprdeo ga debelo. 
OK mozes da kazes da je moralni pobednik medju svojim clanstvom jer je osvojio vise glasova nego sto si ocekivao, al sta moz da radi s njima? Da se okiti samo i da se fali unucima kako je jednom umesto 1% osvojio 2.6...

Sta znam ja razmisljam realno, relano ovo je dobar rezultat za njega, kompletna kampanja mu je bila youtube + boots on the ground, kako kazu amerikanci grassroots. Slican procenat je imao i pre.

Po mom misljenju on lepo objasnjava ovo nije sprint vec maraton. Maratonski gledano, ovo je super.

Подели на овим сајтовима

Не знам како се фејсбук видео пребацује,али већ се врти снимак,како неки ликови,попут фудбалских хулигана,улазе у "Рик" са ранчевима на леђима...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Tako je bre brate, to je bitno za politiku. Sta ima veze sto je jedini koji nece da osoba koja prima 1900 evra 800 evra daje drzavi, bitno je kako je reagovao na idiotsku optuzbu da duguje milione americi a seta slobodno po srbiji.....

С обзиром да је испао лицимјер у том погледу и лажов ( и то јако лош и провидан ), јако је битно. То исто доводи у питање и како би се понашао на власти.

А с обзиром како је у задње 2 године преврнуо причу за 180 степени, чак и економски у неким аспектима, не бих се уздао нешто у његова обећања.

Pa ono, sta znam, prodas kompaniju Adobeu, imas mnogo para...... obicno to tako ide....

Па океј. И шта то значи? Да је вјероватније да заиста није био платио порез, па га је у међувремену измирио, али је цензурисао документ како не би испало да се не држи онога што проповиједа на сва уста.

Значи лицимјер и лош лажов који глуми моралисту.

Другим ријечима - grifter.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Зосима рече

Не знам како се фајсбук видео пребацује,али већ се врти снимак,како неки ликови,попут фудбалских хулигана,улазе у "Рик" са ранчевима на леђима...

Пребаци обавезно овде ако успеш да провалиш како се пребацује.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Срндаћ рече

С обзиром да је испао лицимјер у том погледу и лажов ( и то јако лош и провидан ), јако је битно. То исто доводи у питање и како би се понашао на власти.

E pa kada mi nadjes coveka koga novine kada stave u fokus nece da ga uhvate u nekoj situaciji gde ce da ispadne lazov, tada ce Srbiji da bude bolje. :)
A znas kada ces takvog da nadjes? hahahha

Цитат

А с обзиром како је у задње 2 године преврнуо причу за 180 степени, чак и економски у неким аспектима, не бих се уздао нешто у његова обећања.

Prevrnuti znaci pricati nesto danas pa sutra drugo. On to ne radi. Juce nije bio "pro eu" pa je danas postao "anti eu".

Па океј. И шта то значи? Да је вјероватније да заиста није био платио порез, па га је у међувремену измирио, али је цензурисао документ како не би испало да се не држи онога што проповиједа на сва уста.

Значи лицимјер и лош лажов који глуми моралисту.

Kog moralistu covek mozda dugovao neki porez, jako bitno. Americki poreski sistem je kompleksan, nije to a,b,c,d, vec imas i povrate i svasta nesto.
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...