Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

19 minutes ago, cloudking said:

Vucic je zapravo toliko napravio sranja da je vise bespredmetno uopste i govoriti  o Tadicevim sranjima (a bilo ih je, i-ha!)...
To je kao da imas zlog ocuha koji ti zabranjuje da se vidjas s drustvom a onda dobijes novog ocuha koji te vezuje u dzak i udara metalnom sipkom...

Ja glasam za onog ko nece da mi bude ocuh uopste sto se mene tice. Ko nece vlast nad mojim zivotom i nece ruke u mojim dzepovima.

Zatrazite od Sergeja ili od Djilasa ili od bilo kog drugog opozicionara da promeni mogucnost da vlast bilo koga maltretira pa moze da pricamo.... da im dam moj dragoceni glas. :)

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, haveaniceday said:

Ja ne pricam o sranjima nego o sistemu. Recimo da sam imao ocuha koji me je maltretirao recimo samo psihicki, pa je onda dosao zlogalsni ocuh koji me maltretira i fizicki - i dalje je situacija ista. Postoje mehanizmi kojima neko (ako hoce) moze da me maltretira i dalje sam ostavljen na MILOST i NEMILOST nekom ocuhu. 

Posto politicara biramo na svakih par godin, dok god postoje ti mehanizmi dolazice novi "Vucici" i "tadici". Dok ne ustanes protiv svih ocuha i ne kazes ne - srbija ce ici u pravcu u kom ide i tu nema promene.

Kazem, sad opet da izaberem recimo Sergeja, tipa on pobedi sve ekstra... i sta onda.. posle 4-5 godina? Trazicemo novog sergeja? Ajde da kazemo da dodje, sta onda posle 4.5 godina?

Diktator Neron i Diktator Marko Aurelije su dva vrlo razlicita diktatora. A glavna razlika izmedju njih je to sto je neron koristio ono sto mu je dato na raspoloaganju a aurelije nije. Resenje nije da se nadamo da je svaki sledeci vlada Aurelije vec da ogranicemo vlast vladaru.

Zatrazite od Sergeja ili od Djilasa ili od bilo kog drugog opozicionara da promeni mogucnost da vlast bilo koga maltretira pa moze da pricamo.... da im dam moj dragoceni glas. :)

Sergej je smejurija. Mrtva trka izmedju njega canka i radulovica ko je veci dileja

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ovi u stranci, sto se dokazuju imaju kaze dve funkcije: jedna je pokazivanje tj  paljenje baklji, promocija na ulicama itd, a druga je internet promocija koja podrazumeva kacenje promo materijala i botovanje, e sad ne mogu prosto da verujem koliko ljudi nisko padaju da sebi dozvole takve stvari samo zato sto ih lazu da ce da im daju posao u struci, prodaju dusu Djavolu a posle udju u crkvu i kao mole se Bogu.

Pa sunce ti tvoje prodato kako se molis Bogu a promovises stranku, pa moli se za posao ako verujes u Boga a ne da se nabijas u b.... ovima iz stranke samo da bi dobio posao. Moli Boga da ti otvori a ne Avovce. 

Jbt koji pacijenti, i kos glasas za nekoga ko sistemataki unistava tvoju zemlju, omladinu, narod i crkvu raznim zabranama i prodajom pola zemlje a ovamo si kao neki vernik....

A jos imas hrabrosti nekog da pitas za koga ce da glasa i da mu prebacis zato sto je uzeo 100 e, pa sunce vam zarko pa to je trecina necije plate i vi hocete da platite glasove sa 100 e. E bruke i sramote.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Ја сам те питао за кога ћеш да гласаш, али колико се сећам нисам ти ништа пребацио за 100е. Чак не знам ни да ли смо нешто дискутовали. Само знам да ми ниси одговорио на питање за кога ћеш да гласаш.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, cloudking said:

Sergej je smejurija. Mrtva trka izmedju njega canka i radulovica ko je veci dileja

Ne znam mene radulovic nervira jer se lize sa ovom jovanom avaks i tom ekipom. Ja sam licno protiv nasilne vakcinacije ali mislim za nju da je baraba i lazov. Jedno je moj argument da nema politicar pravo da te sprica nasilno, a drugo je njen argument da vakcine skode ljudima. Iako je politicki rezultat isti, socijalni nije. Ja kazem ljudima - budite odgovorni ne dajte politicarima moc nad vasim zivotima, ona kaze ljudima - ugrozite svoj zivot.

Za sada cu verovatno za Radula jer jedini prica o smanjenju poreza, nije od onih "dajte mi vase pare da ih ja trosim na stratesko investiranje"

Подели на овим сајтовима

ŠEST PLATA U KUĆI! Bajatović prima ČETIRI, ali mu ni žena ne zaostaje! Supruga SPS-ovca u DVA odbora!

"Jesam socijalista, ali ne želim da budem socijalni slučaj" :D

Bajatović, potpredsednik SPS i direktor "Srbijagasa", obavlja četiri funkcije i za to prima oko 2.5 miliona dinara!

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, haveaniceday said:

Ne znam mene radulovic nervira jer se lize sa ovom jovanom avaks i tom ekipom. Ja sam licno protiv nasilne vakcinacije ali mislim za nju da je baraba i lazov. Jedno je moj argument da nema politicar pravo da te sprica nasilno, a drugo je njen argument da vakcine skode ljudima. Iako je politicki rezultat isti, socijalni nije. Ja kazem ljudima - budite odgovorni ne dajte politicarima moc nad vasim zivotima, ona kaze ljudima - ugrozite svoj zivot.

Za sada cu verovatno za Radula jer jedini prica o smanjenju poreza, nije od onih "dajte mi vase pare da ih ja trosim na stratesko investiranje"

To jeste, ali i ti probaj da shvatis da te ne tera politicar da se vakcinises nego ja. Taj politicar mene zastupa. Ja redovno placam poreze  i zahtevam od politicara (drzave) da postupa u skladu sa zvanicnim naucnim saznanjima. Ne zelim da brinem o bolestima i zahtevam da se svi vakcinisu kako bi smo ostali u okvirima grupnog imuniteta. Ne zanima me kako ce to da izvedu uz pretpostavku da ce to uraditi uz tvrdo postovanje ustavnih prava svakog coveka.

Znaci ne moze da te niko vakcinise "na silu", (sto je takodje glup i pljevinski narativ jer vakcinacija na silu ne postoji nigde u svetu pa ni u srbiji) ali bi uvodjenje mera poput "ne moze dete  u kolektiv" ako nije vakcinisano su mi skroz ok.

Ono da se uvede da sam  placas bolnicke racune ako ti se dete razboli a nije vakcinisano mi se ne svidja jer se time ugrozava dete koje nista nije krivo sto su mu roditelji budale a to dete je jednako gradjanin kao i ja (u odredjenom smislu)

Isto kao sto trazim od drzave da vodi strogo racuna ko sa cime izlazi u saobracaj jer ne zelim da mi porodica pogine zato sto je pijana budala umislila da mu celave gume i pokvarene kocnice nista ne smetaju...

Radulovic me razcoarao zato sto je skroz promenio politicki pravac  u skadu sa verovatnocom da skupi sto vise glasova. Prosto je covek prisptuio poslovno i nakon istrazivanja "trzista" dosao do zakljucka da teoreticari zavera nemaju adekvatnog predstavnika pa je shodno tome i zaobrnuo kormilo. Druga stvar su one budalastine koje prica o migrantima i plasi ljude, ali to je vec prica sa kojom tebe na primer kupio u potpunosti, garantujem :D

Obrni okreni, moz da pricamo o svakom politicarui kolko ocemo, dokle god je ovo zlo na vlasti, nema govora i o kakvim proimenama na bolje. Ovi naprednjacki retardi postoje u posebnoj ravni realnosti koja je iskrojena po njihovoij meri i ustanju su da hodaju u govnima do kolena i da misle da se setaju po cvetnoj livadi zato sto im vucic tako reko...
Nikad nisam ozbiljnije razmisljao o odlasku iz zemlje nego sad  i to SAMO zbog dece. Znam da je razlog malo passe, ali brate, ja sad kapiram da ukoliko zelim da mi deca imaju kolko tolko udoban zivot  u Srbiji moram da ih vaspitavam  da budu vucibatine, ulizice, prevaranti i nikogovici.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Вучић каже да када би могао да бира опозицију бирао би баш ове који га сада највише нападају.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...