Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Kult lličnosti

ubija!

AV fanovi me podsecaju na one fanatike Fredija Merkurija koji su se šišali kao on i oblačili u njegovom stilu

Putin (pošto ga pominješ) je pre svega OBRAZOVAN čovek, verovatno i veoma načitan...verujem da su i drugi lideri u tom fazonu

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Milan Nikolic рече

Мислим да лупетању треба доћи крај.

Ја искрено кажем да гласам за СНС и да бих живот дао за А.Вучића.

Moj lični stav je da život treba dati za Srbiju, pod uslovom da to ima smisla.

Glasam za SNS i Vučića jer smatram da je to trenutno najbolje rešenje za Srbiju.

Ako se, danas sutra, pojavi neko drugi bolji , Bože moj, podržavaću njega.

Al kako stvari stoje, teško da će biti boljeg uskoro.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драшко рече

ubija!

AV fanovi me podsecaju na one fanatike Fredija Merkurija koji su se šišali kao on i oblačili u njegovom stilu

Putin (pošto ga pominješ) je pre svega OBRAZOVAN čovek, verovatno i veoma načitan...verujem da su i drugi lideri u tom fazonu

A verujem da ne živimo u Rusiji i o celoj političkoj situaciji znamo vrlo malo. Meni situacija tamo ne deluje mnogo različito od ove naše. Mislim da je čak ista. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Milan Nikolic рече

Мислим да лупетању треба доћи крај.

Ја искрено кажем да гласам за СНС и да бих живот дао за А.Вучића.

Ovo je zabrinjavajuce zaista, ne zameri, morao sam reci.Bog nek ti je u pomoci brate.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драшко рече

Putin je obrazovan u SSSRu za KGBovca u vonim školama, speciajlizova se za odnose sa ljudima, to su pkole koje više ne postoje. Govori nemački kao maternji, jer je radio u DDRu, prošao je sve strukture od podoficira na gore, pa pravosuđe, pa onda tek doveden da spase državu i spsao ju je. Smešno je poredeti to. Osim toga, od države u kolapsu Putin je otplatio dugove, povećao zlatne i dolarske rezerve, podigao standard jedno 10 puta, modernozovao vojsku od zarđale gvođurije do supersončnih oružja i orušja na nuklearni pogon koja nemaju dometa, mogu da kruže oko zemlje 100 puta nedodirljiva za radare i PVO...

U odnosu na politiku: MMF ti da 2 milijarde ti deliš iz čupa, ali gradip sistem DUGA!

Pazi koje su to demonske klopke. Dužeš BDP a dize ti se dug! Dug se NEsmanjuje nego raste zajedno sa BDPom! Koja bolest. Više proivodiš više si duža. Ali ne računaju oni dug u milijarsama nego procentima u korelaciji sa BDPom.

I onda kaže precednik: "Smanjili smo javni dug sa 75% na 57% BDPa"! :)

A dug 40 milijardi rokunuo sa 15 na 40. I sad, hvališ se penzionerima rastom BDPa, a on kukavac nema pojma šta je to, ali jednačina je, kako raste BDP iako sug pada procentuano on RASTE dvostrukom brzimom.

Ok, nije Vučić izmislio sitem, ali ga fura, kopira jer ne zna drugačije.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Mardarije рече

Zamolio bih bracu, glasace Vuciceve, da mi nabroje makar tri vrline(ali hriscanske) Aleksandra Vucica, unapred hvala :)

ubedite me da glasam za SNS

Tvoj glas nije potreban SNS-u, nema potrebe da te neko ubedjuje

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Дејан рече

Ima i tu istine, medjutim , ovako bar ima utiska da su zabranjeni, progonjeni, pa i to utiče da poneko glasa za njih.

A teško je sprovesti ne znam kakvu cenzuru u današnje vreme gde na internetu imaš sve.

Sa druge strane, degutantni mi je da gledam ljude sa kombi strankama na nacionalnim frekvencijama. 

Gledam juče Čedu , čak mi je i nebitna tema, on ima glasova koliko ima najuže porodice, koga briga šta on misli na bilo koju temu.

Они и јесу факат прогоњени.

Цензуру је спровести лако јер се просечан слабије образовани Србин слабије и служи интернетом. И ја сам бабу научио да користи мобилни па једино што гледа је блицова апликација. 

Све су то странке осуђене на комби управо агресивним опхођењем власти према њима. Што не значи да су им програми нужно добри али можда би ипак било добро фа се народ о томе пита кад види и кад чује. Или мислиш да је нас 75% бирачког тела које ме гласа за снс небитно и зашто би ти јелте на тву слушао икога ко заступа другачије мишљење. 

Чеда је заиста небитан тип и не завређује коментар па ипак већина Србије врло добро зна за његове ставове.. Што се не може рећи за остатак опозиције. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ćiriličar рече

Putin je obrazovan u SSSRu za KGBovca u vonim školama, speciajlizova se za odnose sa ljudima, to su pkole koje više ne postoje. Govori nemački kao maternji, jer je radio u DDRu, prošao je sve strukture od podoficira na gore, pa pravosuđe, pa onda tek doveden da spase državu i spsao ju je. Smešno je poredeti to. Osim toga, od države u kolapsu Putin je otplatio dugove, povećao zlatne i dolarske rezerve, podigao standard jedno 10 puta, modernozovao vojsku od zarđale gvođurije do supersončnih oružja i orušja na nuklearni pogon koja nemaju dometa, mogu da kruže oko zemlje 100 puta nedodirljiva za radare i PVO...

U odnosu na politiku: MMF ti da 2 milijarde ti deliš iz čupa, ali gradip sistem DUGA!

Pazi koje su to demonske klopke. Dužeš BDP a dize ti se dug! Dug se NEsmanjuje nego raste zajedno sa BDPom! Koja bolest. Više proivodiš više si duža. Ali ne računaju oni dug u milijarsama nego procentima u korelaciji sa BDPom.

I onda kaže precednik: "Smanjili smo javni dug sa 75% na 57% BDPa"! :)

A dug 40 milijardi rokunuo sa 15 na 40. I sad, hvališ se penzionerima rastom BDPa, a on kukavac nema pojma šta je to, ali jednačina je, kako raste BDP iako sug pada procentuano on RASTE dvostrukom brzimom.

Ok, nije Vučić izmislio sitem, ali ga fura, kopira jer ne zna drugačije.

I?

Kakav tretman ima opozicija u Rusiji?

Pre neku godinu ubiše onog matematičara koji je bio vođa opozicije.

Kakve priče šire o Putinu?

O slobodama, ekonomiji,bogaćenju pojedinaca, nesposobnim kadrovima, lažnom standardu,  veza sa mafijom itd.,itd.

Putin je uhapsio vlasnika V kontakte.

Zamisli da neko uhapsi Zukemberga.

Ovo što ti pričaš o Srbiji, neko sličan tebi u Rusiji priča o Rusiji

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sampaganini92 рече

Они и јесу факат прогоњени.

Цензуру је спровести лако јер се просечан слабије образовани Србин слабије и служи интернетом. И ја сам бабу научио да користи мобилни па једино што гледа је блицова апликација. 

Све су то странке осуђене на комби управо агресивним опхођењем власти према њима. Што не значи да су им програми нужно добри али можда би ипак било добро фа се народ о томе пита кад види и кад чује. Или мислиш да је нас 75% бирачког тела које ме гласа за снс небитно и зашто би ти јелте на тву слушао икога ко заступа другачије мишљење. 

Чеда је заиста небитан тип и не завређује коментар па ипак већина Србије врло добро зна за његове ставове.. Што се не може рећи за остатак опозиције. 

Ako se politika u Srbiji svela na to ko će imati dostupnost medijsku da bi ga gledale babe i nepismeni svet po zabitima, o čemu mi onda pričamo.

Подели на овим сајтовима

On 11.5.2020. at 11:36, GeniusAtWork рече

Пристојна Србија у акцији!

12:smeha: 12:smeha:12:smeha:12:smeha: 

Srbijo sta si docekala!

E to je ovo!

Ovde su se radjali Djura JAksic, Dis, Desanka, Crnjanski.....pa kompozitori, pevaci....

Ko su ovi ljudi koji ne znaju ni ulicarski jezik? Ovo je KONTEJNERSKI JEZIK!!!!!!!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драшко рече

Srbijo sta si docekala!

E to je ovo!

Ovde su se radjali Djura JAksic, Dis, Desanka, Crnjanski.....pa kompozitori, pevaci....

Ko su ovi ljudi koji ne znaju ni ulicarski jezik? Ovo je KONTEJNERSKI JEZIK!!!!!!!

Isti oni koji su se zajedno radjali i živeli u isto vreme  sa gore pomenutim istaknutim pojedincima.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...