Jump to content

Одлазак на Васкршњу Литургију уз дозволу за кретање на www.euprava.gov.rs

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, Вукашин рече

Патријарх Павле је стално понављао да будемо мудри као змије, а безазлени као голубови. Ово што причаш има логике. 

Ове пријаве ће остати у неким базама до краја времена. 

Ne samo to nego ce na taj nacin ne dolazak u crkve da svale na duhovnike, i onda ce uvek moci tako da manipulisu. Fali nam jos samo da napisu da se u crkve moze ulahiti samo ako postoje termalne stanice koje ce meriti temperaturu ili ko nije primio vakcinu sa cipom da ne sme da pristupi hramu a to duhovnici nece odobriti i eto ti fore kako da uticu da bude " njihova volja". 

A baza podataka se uvek moze zloupotrebiti.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Flojd рече

Ne samo to nego ce na taj nacin ne dolazak u crkve da svale na duhovnike, i onda ce uvek moci tako da manipulisu. Fali nam jos samo da napisu da se u crkve moze ulahiti samo ako postoje termalne stanice koje ce meriti temperaturu ili ko nije primio vakcinu sa cipom da ne sme da pristupi hramu a to duhovnici nece odobriti i eto ti fore kako da uticu da bude " njihova volja". 

A baza podataka se uvek moze zloupotrebiti.

Могу да злоупотребе како хоће. Ако бих решио, пре бих ишао партизански на Литургију, него што бих тражио дозволу од неке управе.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вукашин рече

партизански

млади скојевац:smeh1:

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Вукашин рече

Могу да злоупотребе како хоће. Ако бих решио, пре бих ишао партизански на Литургију, него што бих тражио дозволу од неке управе.

Bolje, "iskusenicki" jer iskusenistvo moze da traje cetiri dana a moze i tri godine a ne treba ti nikakav papir da si iskuswnik vec rec igumanova. ?

Taman da se " napune" manastiri pa makar i na kraci period. A poslusanja u manastirima nikad dosta, kao i dodatnih ruku. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Flojd рече

Bolje, "iskusenicki" jer iskusenistvo moze da traje cetiri dana a moze i tri godine a ne treba ti nikakav papir da si iskuswnik vec rec igumanova. ?

Taman da se " napune" manastiri pa makar i na kraci period. A poslusanja u manastirima nikad dosta, kao i dodatnih ruku. ?

нашао си рупу у закону ?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Предраг М рече

нашао си рупу у закону ?

"Mudri ko zmije a bezazleni kao golubovi. " ?

Подели на овим сајтовима

E dobro. Vreme je da se polako krene na vecernje o Stradanjima Gospodnjim.

Braco, sestre, casni oci, vasa preosvestenstva, vase svetosti, svi ostali znani i neznani koje nemam uslova pojedinacno da pomenem ili sam ih iz nekog razloga zaboravio ili izostavio - oprostite svaku uvredu i koji bilo drugi greh meni gresnom i nedostojnom, da svi polako udjemo u podsecanje na svesveti Krst Gospodnji, a posle toga i u Njegovo slavno Vaskrsenje.

Oprostite i Bog da prosti svima. Amin.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

E dobro. Vreme je da se polako krene na vecernje o Stradanjima Gospodnjim.

Braco, sestre, casni oci, vasa preosvestenstva, vase svetosti, svi ostali znani i neznani koje nemam uslova pojedinacno da pomenem ili sam ih iz nekog razloga zaboravio ili izostavio - oprostite svaku uvredu i koji bilo drugi greh meni gresnom i nedostojnom, da svi polako udjemo u podsecanje na svesveti Krst Gospodnji, a posle toga i u Njegovo slavno Vaskrsenje.

Oprostite i Bog da prosti svima. Amin.

Peikljucijem se i ja.

Oprostite svi znani i ne znani, uvredjeni i ne uvredjeni i svi koje sam uvredio svesno ili nesvesno.

Подели на овим сајтовима

@obi-wan evo ja cu ti oprostim ono sto napisa na ovoj temi : necemo valjda da se izjednacimo sa " kerosetacima" 0703_read  sad bih te pitala sta imas protiv setnje pasa...al neka...samo da znate...vlasnici kucnih ljubimaca VIKENDOM za vreme zabrane kretanja mogu izvoditi kucne ljubimce u setnju u periodu od 08 do 10h...ono kao 20 min i 200 m od mesta prebivalista...ali da ne cepidlacimo...:coolio:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Adelaida рече

@obi-wan evo ja cu ti oprostim ono sto napisa na ovoj temi : necemo valjda da se izjednacimo sa " kerosetacima" 0703_read  sad bih te pitala sta imas protiv setnje pasa...al neka...samo da znate...vlasnici kucnih ljubimaca VIKENDOM za vreme zabrane kretanja mogu izvoditi kucne ljubimce u setnju u periodu od 08 do 10h...ono kao 20 min i 200 m od mesta prebivalista...ali da ne cepidlacimo...:coolio:

Zivim na pereferiji, imam dvoristance, izlazim kad `ocu, tako da meni mi svejedno.

A o. Gojko (ili ciji vec to bese textic je dobro rek`o, nema sta da se zameri.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Adelaida 

Nego, sto ti nisi do sad bila na forumu, a? Ka` ces da nadoknadis ovol`ko gradivo? Neozbiljno, stvarno.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, obi-wan рече

Nego, sto ti nisi do sad bila na forumu, a? Ka` ces da nadoknadis ovol`ko gradivo? Neozbiljno, stvarno.

Znas mene...zauzmem se nekim drugim stvarima. Uglavnom nemam vremena, smori me, upadnem u neko stanje gde me iscrpljuje piskaranje i tako. :)

• Радостан 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...