Jump to content

Kada bih imao/la... gde bi mi bio kraj

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 минута, drvce рече

A, sta bi onda s parama? Iskaj poluge moci od admina, njihova ruka daleko seze, oni znaju ko se iza koje aj-pi adrese skriva, sve prepiske vide ko na dlanu i znaju sta je kome na srcu, ko kakve parfeme na nocnom stocicu drzi...

Nedostajes mi.

Подели на овим сајтовима

@Дуња hvala Dunjo :)

ništa mi ne fali, mada, dosadilo mi da se oslanjam na harizmu, pa eto ako bi @Grizzly Adams mog`o da me usvoji + neki dobar plastični hirurg ako ko ima preporuku (tata će da plati), i Bog da me vidi, svetom bi` zavladala girl_smiley

P.S. srećna sam što sam imala čast da učim od najboljih i neke imam čast da nazovem svojim prijateljima... @Ведран* sa njegovom odanošću, odmerenošću i dobrotom, @obi-wan, moj časni, ponekada prestrogi, večiti dečak sa svetćim mačem, @Kratos iskreni, @Milan Rakic ljudina, @Grizzly Adams, razumni gospodin medveđeg srca, @Juanitonajveći hrišćanin među nevernicimai najveći boem među trezvenima....i da ne zaboravim mlade, zbog kojih verujem da ovom narodu ima spasa..Vasilije, časni vitez i @Nidžojla luftika 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Дуња рече

Ne mogu javno da pričam neke nežne reči; kako onda da izgradim kult opake?! Potrebno mi je da iskorenim Žele-zeku u sebi. 

Znam sta znaci kad nekog pocnu da uopstavaju. 

:smeh1:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

On 8.4.2020. at 20:02, Ayla рече

@obi-wan, njegovo poznavanje teologije... jer ja apsolutno nemam pojma o tome, a voljela bih znati.

Ali to je nekakva skolovanos`, nije licna osobina... :stadaradim:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

23 hours ago, Nikola Stojanovic said:

Samo nisam znao sta da pozelim za sebe njegovo, dovoljno mi je sto je prisutan na forumu i mnogo ga volim. <3 Samo bih hteo da ga upoznam malo vise, al to bi bio luxxxxxx ! :D :D <3

“I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.”

J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...