Jump to content

Шта је социјална дистанца?

Оцени ову тему

Milica Bajic

Препоручена порука

пре 9 минута, Bojan* рече

I ja sam mislio tako, ali nešto nikad joj nisam video prsten. ne_shvata

Verovatno ga nosi na lančetu, oko vrata- jer joj smeta na prstu dok radi sa makazama.  :osmeh:

Ma nije ni važno dal ga nosi...ni šta je obukla, već kako se ponaša. ...i kako ćeš ti da se ponašaš prema njoj.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bojan* рече

Inače smo vrlo distancirani. Naročito ona. Osim samo tad, kad me šiša.

Pametno, posebno u trenutnoj situaciji... miči đavola.:0212_rolleyes:

пре 2 часа, Bojan* рече

A kako tebi stoje helanke?

Onako pitam. :945729:

Helanke i trenerke, po mom mišljenju, su isključivo dio sportske opreme, tako da ni po kući to ne volim da nosim.  0703_read

Ni patike, osim kada vozim biciklo, ili treniram (pokušali su sve to da mi napetnu, ali nisu uspjeli :))))

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Sanja Т. рече

Verovatno ga nosi na lančetu, oko vrata- jer joj smeta na prstu dok radi sa makazama.  :osmeh:

Ma nije ni važno dal ga nosi...ni šta je obukla, već kako se ponaša. ...i kako ćeš ti da se ponašaš prema njoj.

Da. I ja kažem: nije važno. A ponašanje nam je sasvim kako i treba da bude. To Ajla nešto dramatizuje, a ovamo ustvari nema za šta. Interesantno je da moja frizerka misli da ja muvam ženske okolo. ( :krstix: ) Da ne poveruješ! 

Jednom, kad smo se slučajno sreli, zamisli, pitala me jel’ idem u štetu. Nisam mogao sebi doći, ali nisam pred njom to pokazao (uz velike napore). I zašto kažu “u štetu”? Dođe kao sa simpatičnim prizvukom. A nije. Nema tu ništa simpatično.

A prsten ne nosi na lančetu. Nisam video nikakvo lanče. Ima samo neku crnu pertlicu oko vrata.

:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bojan* рече

prsten ne nosi na lančetu. Nisam video nikakvo lanče. Ima samo neku crnu pertlicu oko vrata

Kuku lele...još si ženu u vrat zagledo...( Da ne idem dalje)....kakav li si utisak ostavio ( nadam se da nije primetila) :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sanja Т. рече

Stvano interesantno...zašto li ima takav utisak kad si tako ružan i neprivlačan ?????

Nisam rekao da sam ružan, nego da nisam privlačan. Da je slobodna i da sam nešto pokušao da joj se udvaram, makar u naznakama, nemilosrdno bi me odbila i postavila na distancu otprilike kao S. kamičak. :cmizdrenje:

Nego Sanja, te pitam nešto: 

jesi ti uvek tako ozbiljna na ovako životno važnim temama? :osmeh:

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Sanja Т. рече

Ma odvratna sam, ljudi me izbegavaju zbog prevelike ozbiljnosti. Kažu da treba da se opustim....:0212_rolleyes::stadaradim:

Pa to je to, socijalno se distanciraju. A kad im nešto treba, eto ih na vrata. Znam ja. :dry:

Ali baš nas briga, jel’ da?  ;)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bojan* рече

kad im nešto treba, eto ih na vrata.

Ma jok bre...Neka dođu bar tad. Glupo im da odmah kažu šta im treba, pa dođu, pa sednu, pa popiju čak i kaficu- ispričate se. Kroz uvijenu oblandu iskažu šta žele- ja ih odbijem, oni odu...al smo se baš lepo družili ;):945729: :smeh1:

I onda se distanca nastavi- možda sad i duže nego pre :suncanje: 

Подели на овим сајтовима

On 4/7/2020 at 8:22 AM, Sanja Т. said:

A ja bila ubeđena da je obeležje udatih kad joj prsten lepo stoji .. :0212_rolleyes::945729:

Тако је, али има ту и генетике.

Треба да има елегантне, супругицасте руке, са дугим прстима, а не кратке и дебеле ћевапчиће. Доброј супругици најбоље стоји кад јој је прст до зглоба заузет. :)))

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, Bojan* said:

Nisam rekao da sam ružan, nego da nisam privlačan. Da je slobodna i da sam nešto pokušao da joj se udvaram, makar u naznakama, nemilosrdno bi me odbila

Онда прво постани њен неспокој, па тек после удварање и остало.

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Богомислић рече

Тако је, али има ту и генетике.

Треба да има елегантне, супругицасте руке, са дугим прстима, а не кратке и дебеле ћевапчиће. Доброј супругици најбоље стоји кад јој је прст до зглоба заузет. :)))

Da... očigledno da je fizički izgled bitan muškarcima. Pazi ti opis šake, vrlo detaljan... a zamisli tek kosa, koliko je duga i zdrava... pa oči, koliko su lijepe i koje su boje... o zubima da ne govorim, ono, jesu li svi njeni, barem prednji (:)))), i lice koliko je čisto, šta se krije ispod pudera...
Ne bih dalje nabrajala, ali definitivno vam je bitan fizički izgled.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...