Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Ja sam sanjala žabu koja skače visoko. Ružna kao i svaka druga žaba, samo još veća i tamnija. Odustajem od generalnog sređivanja garaže danas jer je ta žaba u mom snu izašla odatle. To je sve zbog toga što je neko na temi "Naše fotografije dana" okačio fotke te životinje koje se plašim. I sada je taj neko kriv što ću danas prati tepihe umesto da sređujem alat. A o tome taj neko ni ne sluti. Smaragdni kamičak, Bojan* and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 7:59, Bojan* рече Bolje da Jestiru nisam ništa ni pitao, izgleda da se sad i ona distancirala od mene. Expand Hej... nisi sam "Nadam se, ako si tamo negdje i čitaš ovo, da znaš da je istina da sam ovdje i da sam čudna kao i ti." premudra, Frida Kahlo . Bojan*, Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 6, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2020 @Дуња Jaoj znam Duki, to je ona Jankova žaba, zamalo i ja da je sanjam, jedva sam se izvukla Дуња, Bojan* and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 8:21, Milica Bajic рече @Дуња Jaoj znam Duki, to je ona Jankova žaba, zamalo i ja da je sanjam, jedva sam se izvukla Expand Janko, je l'? Cenim da je spavao k'o pored Morave, ni traga od podočnjaka i izbezumljenosti. Eno ga, voza bajs po nekim kiseonicima, rumene mu se obrazi, oči cakle, mišići kao strune. To što ja delujem kao da idem sa fronta nikom ništa. Ko mi kriv. Dobro se ti izvuče, inače bismo danas lelujale obe. Čupaj me danas ako mi opadne koncentracija ovde. Dešava se, čak i najboljima. Bojan* and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 8:15, Дуња рече Ja sam sanjala žabu koja skače visoko. Ružna kao i svaka druga žaba, samo još veća i tamnija. Odustajem od generalnog sređivanja garaže danas jer je ta žaba u mom snu izašla odatle. To je sve zbog toga što je neko na temi "Naše fotografije dana" okačio fotke te životinje koje se plašim. I sada je taj neko kriv što ću danas prati tepihe umesto da sređujem alat. A o tome taj neko ni ne sluti. Expand Podsetila si me na jedan divan poklon- teme sa početka forumašenja, od divne članice.... Milica Bajic and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 8:09, Milica Bajic рече E, baš me interesuje od čega li smo bežali i što? Ali vidim da nam nije uopšte bilo loše i to me posebno raduje, znači dobar znak. Cool. ? Expand Hahaha , nemam pojma odma ja to zaboravim sve. Znam da bese beganje opasno. Dok ja ustanem , dok se razmandam , pa kafica jaka , pa neka rakijica. Sve je zaboravljenoooooo. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 5:18, Bojan* рече Žene se od mene ceo život distanciraju i socijalno i fizički, tako da me ove mere protiv širenja virusa uopšte ne pogađaju. Isto mi kao i pre njih. Ovde na forumu isto. Možda čak i gore. Expand Ne bih rekao Boki. Ti na ovom forumu privlačiš najveću pažnju žena. Veću čak i od mene. To što su one ponekad "grube" prema tebi samo znači da si im drag. Bojan*, Дуња, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 9:09, Broken рече Ne bih rekao Boki. Ti na ovom forumu privlačiš najveću pažnju žena. Veću čak i od mene. To što su one ponekad "grube" prema tebi samo znači da si im drag. Expand Istina, sve što si rekao... Bojan*, Milica Bajic, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 9:09, Broken рече Ne bih rekao Boki. Ti na ovom forumu privlačiš najveću pažnju žena. Veću čak i od mene. To što su one ponekad "grube" prema tebi samo znači da si im drag. Expand Ko umije njemu dvije Dan kada Broken postao ljubomoran i razotkrio veliku istinu ??? To mu dođe kao pink- niko ga ne želi, a svima privlači pažnju? Ayla , Broken, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 9:14, Ayla рече Istina, sve što si rekao... Expand Знам. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 9:36, Feniks. рече Dan kada Broken postao ljubomoran i razotkrio veliku istinu ??? Expand Не, не осети се овде љубомора. Напротив. Драго ми је због Бокија. Могу да будем љубоморан само на оне који су лепши од мене, зато не знам тај осећај. Једино онај Аквамен ... он ми прави проблем. Нелагодно ми је да га гледам. Bojan* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 9:51, Broken рече Могу да будем љубоморан само на оне који су лепши од мене, зато не знам тај осећај. Expand O sujeto, Broken ti je ime... Bojan*, Broken and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 9:53, Ayla рече O sujeto, Broken ti je ime... Expand Не претеруј. Ја никада нисам изјавио да сам савршен или слично. Био сам пре неки дан на телевизији у ударном термину, н аДневнику. Ужарио ми се мобилни од силних порука људи који су ме гледали а ја чак нисам ни хтео д акажем да ћу бити на ТВ...чак ни породици. Јел'то сујета ? Sanja Т., Ayla and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 9:53, Ayla рече O sujeto, Broken ti je ime... Expand Vrhunska...kakVa samouverenost! Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 On 6. 4. 2020. at 10:12, Feniks. рече Vrhunska...kakVa samouverenost! Expand Дал си ти мене некад видео/видела без маске ? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука