Jump to content

О покушају смештања Светог Причешћа у епрувете

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Вукашин рече

Otuda isihazam.

Неће то тако лако ићи у свијету, тачније, неће то никако ићи у свијету. У свијету је то само молитва, а све преко тога је уобразиља, чиста гимнастика разума. А оно, да и свијет може бити пустиња, то је само дјелимично тачно (шта ти је географија).

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Поуке.орг инфо рече

Текст о. Оливера Суботића, нажалост, уредници богословског онлајн часописа Теологија.нет нису желели да објаве. 

"Има ли смисла да миш мачору, припрема гозбу у своме двору"?

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog. Bravo o. Olivere. Vasem izlaganju svaki pravi Pravoslani Svetosavac nema sta dodati... Ko misli drugacije neka ne dira u nase Pravoslavlje Svetosavsko i ako mu se ne svidja nek se nadje u necem drugom... A ovako pisem jer mislim da smo Pravoslavni Svetosavci DUZNI zastititi to Pravoslavno Svetosavlje i to cemo i uraditi... S Bogom. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, ana čarnojević рече

Документ у коме стоји да је Патријарх суспендовао о Вукашина Милићевића освануо је на твитеру. Нећу постављати твит зато што садржу увреде на рачун Његове светости али ето... тако отприлике иде прицес информисања. 

Ауфидерзен брудер Вукашин. 

И Кубат се прво на твитеру згрануо кад је видео причешће у некој новосадској порти... 

Па ето... 

Ma nije aufiderzen, nego neka uzme ovo kao lek, bez protivljenja i nece biti problema.

Mislim da Patrijarh nije imao mnogo izbora u ovom slucaju.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Desiderius Erasmus рече

91222066_2651741605056462_6121891623161823232_n.png?_nc_cat=100&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=NjJWJOdlEpEAX8FpxmV&_nc_ht=scontent.fbeg5-1.fna&oh=6835d05fe5e19fb6dedea094bb81720e&oe=5EA75B7B

Ode Vule na robiju, verovatno ce dobiti i zabranu pricesca kasikicom do daljnjeg! ?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, draganzzz рече

Ode Vule na robiju, verovatno ce dobiti i zabranu pricesca kasikicom do daljnjeg! ?

Al' zato Pahomije i Kačavenda crkvenog suda ne videše...

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, ana čarnojević рече

вечерас уводи 24/7.

Зар није од четвртка, па следећих 15 дана?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Знам за информацију од пре чак пет дана, да то треба да наступи у четвртак и да ће трајати 15 дана, одлуку коју у потпуности и подржавам! :D 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

WWW.SABORNIK.NET

Синод СПЦ огласио се саопштењем у ком, између осталог, истиче да причешће верника истом кашичицом није кршење мера власти донетих у борби против корона вируса, те да...

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Spremis pasulj za tri dana, kupus za tri dana, paprikas za tri dana, djuvec za dva dana itd.i prodje 15 dana. Jede se jednom do dva puta dnevno i tako. ?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Подели на овим сајтовима

Upravo tako, popara, klin corba, kachamak i ta stara zaboravljena jela za dorucak pionirima, ratno je stanje. ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече

Pa sad... bilo bi malo zagušno u kući... :)))

Tko te pita, virusi beze od toga. Eno vojnicki pasulj na Sajmu je hit ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...