Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 17 минута, Милошшш рече

Ne zavaravaj se, mnogo ljudi je umrlo ili obolelo zbog "vakcine".

Nije. Bitchute vas laze. I iskreno ne kapiram kako neko moze da slepo veruje informacijama koje skuplja po takvim internet mestima.

Sto se tice ovog tumaralovog videa, ne znam ko je gluplji, dal ovaj sto snima video ili ovi sto ga seruju... Jer mislim da je manje vise oko milion puta objasnjeno da smrt nakon vakcine ne znaci smrt od vakcine. I da ako milijardu ljudi primi vakcinu ne znam kako mislis da ih zaustavis da ne umiru s obizirom da ljudi, na avaks zaprepascenje,  umiru i od uobicajenih uzroka a ne samo od vakcine...

Vec sam objasnjavao da je moj deda umro nakon sto je popio casu vode. Prema avaks logici ubila ga je voda a ne masivni srcani napad koji su doktori konstatovali...

A inace vec je bila ova prica pre par meseci. Tada je bila kuknjava za 210 smrtnih slucajeva... naravno- debunkovano.

https://www.abc.net.au/news/2021-06-04/coronacheck-vaccine-rollout-outside-top-100-mark-butler/100186682

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Tumaralo. рече

Ljudi su koliko toliko prihvatili korona ludilo vodeći se mišlju da je ovo samo privremeno i da se uskoro sve vraća u normalu. Još dve nedelje, dva meseca, sledeće godine... samo da dođu vakcine, samo da se vakciniše određeni procenat populacije... 

Za to vreme su trošili svoju ušteđevinu, računali na pomoć od države, uredno ispunjavali sve što im se nameće bez obzira koliko mere bile apsurdne, maloumne ili zločinačke.

Otrežnjenje će biti bolno.

Не знам за тебе, али ја не видим да се дешава било шта што научници од почетка нису причали да се може десити.

Вакцине су развијене да би циљале оригинални сој вируса (тзв. ancestral) који је започео ову пандемију. Идеја је била да се вакцинише довољан број људи у свим земљама да би се развио колективни имунитет.

Линк

Скролуј на линку на Exhibit 1 и кликни на Ancestral variant only. Као што видиш, већина западних земаља већ у овом тренутку има довољно вакцинисаних људи да би имали групни имунитет против оригиналног соја. Или су близу. Чак и ми смо ту негде, вероватно бисмо за пар месеци достигли кол. имунитет. Ове вакцине исто имају јаку заштиту против заражавања од оригиналног соја. И када би био достигнут кол. имунитет, то би било то. Крај целе приче, укидање мера и повратак полако у нормалу.

Али онда се појавила делта варијанта у Индији у децембру прошле године. Појавила се не зато што људи неће да се вакцинишу - вакцинација у свету је тад отприлике тек и почињала, и то не свуда - него зато што је у питању земља од 1,3 милијарде људи, где социјално дистанцирање није било могуће у оној мери као на западу из разноразних економских, културних, социјалних и других разлога. А вероватно највише због тога што су на власти отворени антивакцери који су се до скора смејали на идеју опасности од епидемије, нешто као у Бразилу само изгледа много горе :) 

Десило се нешто слично ономе што је предвиђао Ван Ден Бош, са битном разликом да је његова прича да се нови, опаснији сојеви развијају због вакцинације. А десило се управо супротно, што је и очекивано - развили су се тамо где је огроман број заражених и невакцинисаних људи.

Делта сој је 2,5 пута заразнији од оригиналног и негде 5-6 пута више од грипа. Има 1000 пута већи viral load од оригиналног. И због тога је идеја о колективном имунитету пропала. На истом оном линку и графику, кликни на Current variant mix. Фијуууу... колективни имунитет оде негде између 90-100% за већину земаља. А сви знају да је то већ нереална цифра, која нема шансе да се достигне. Можда једино у државама попут Сингапура, које су већ на 80%.

Плус садашње вакцине не дају скоро никакву заштиту од заражавања делта сојем. Што се најбоље види на примеру Израела, који се пре неколико месеци потпуно отворио и вратио на нормално стање, а данас су пред колапсом здравства јер имају 10.000 новозаражених дневно (а и ми брзо идемо у том правцу по свему судећи). Али вакцине и даље дају солидну заштиту од тешке клиничке слике и смрти. Зато су и даље корисне и остају једино средство до даљег против вируса.

Исто на оном линку имаш причу о томе која је најбоља стратегија на даље. Пошто изгледа нема ништа од колективног имунитета, они мисле да можда треба ићи у правцу да се ковид третира као ендемска болест. Што би значило наставак вакцинације, и употреба тзв. бустера (трећа доза) као додатка вакцинама код најугроженијих. Док се епидемија не сузбије на разумну меру да више не прети здравству и нема потребе за мерама више. А то наравно зависи од земље до земље и шта ко колико планира и може да уради.

И то је цела мудрост, без теорија завера и битшутовања...ништа превише компликовано и ништа што се није знало од почетка.

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork Nije baš da vakcine ne štite uopšte od zaražavanja deltom, ali efektivnost jeste bitno smanjena, što u kombinaciji s ostalim faktorima koje si pomenuo deltu trenutno čini znatno opasnijom od prethodnih sojeva

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, fsa рече

@GeniusAtWork Nije baš da vakcine ne štite uopšte od zaražavanja deltom, ali efektivnost jeste bitno smanjena, što u kombinaciji s ostalim faktorima koje si pomenuo deltu trenutno čini znatno opasnijom od prethodnih sojeva

Да, штите, али много слабије. Скоро сам читао да се једино Модерна држи засада, има 75% ефикасност против заражавања делтом.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

Не знам за тебе, али ја не видим да се дешава било шта што научници од почетка нису причали да се може десити.

Вакцине су развијене да би циљале оригинални сој вируса (тзв. ancestral) који је започео ову пандемију. Идеја је била да се вакцинише довољан број људи у свим земљама да би се развио колективни имунитет.

Линк

Скролуј на линку на Exhibit 1 и кликни на Ancestral variant only. Као што видиш, већина западних земаља већ у овом тренутку има довољно вакцинисаних људи да би имали групни имунитет против оригиналног соја. Или су близу. Чак и ми смо ту негде, вероватно бисмо за пар месеци достигли кол. имунитет. Ове вакцине исто имају јаку заштиту против заражавања од оригиналног соја. И када би био достигнут кол. имунитет, то би било то. Крај целе приче, укидање мера и повратак полако у нормалу.

Али онда се појавила делта варијанта у Индији у децембру прошле године. Појавила се не зато што људи неће да се вакцинишу - вакцинација у свету је тад отприлике тек и почињала, и то не свуда - него зато што је у питању земља од 1,3 милијарде људи, где социјално дистанцирање није било могуће у оној мери као на западу из разноразних економских, културних, социјалних и других разлога. А вероватно највише због тога што су на власти отворени антивакцери који су се до скора смејали на идеју опасности од епидемије, нешто као у Бразилу само изгледа много горе :) 

Десило се нешто слично ономе што је предвиђао Ван Ден Бош, са битном разликом да је његова прича да се нови, опаснији сојеви развијају због вакцинације. А десило се управо супротно, што је и очекивано - развили су се тамо где је огроман број заражених и невакцинисаних људи.

Делта сој је 2,5 пута заразнији од оригиналног и негде 5-6 пута више од грипа. Има 1000 пута већи viral load од оригиналног. И због тога је идеја о колективном имунитету пропала. На истом оном линку и графику, кликни на Current variant mix. Фијуууу... колективни имунитет оде негде између 90-100% за већину земаља. А сви знају да је то већ нереална цифра, која нема шансе да се достигне. Можда једино у државама попут Сингапура, које су већ на 80%.

Плус садашње вакцине не дају скоро никакву заштиту од заражавања делта сојем. Што се најбоље види на примеру Израела, који се пре неколико месеци потпуно отворио и вратио на нормално стање, а данас су пред колапсом здравства јер имају 10.000 новозаражених дневно (а и ми брзо идемо у том правцу по свему судећи). Али вакцине и даље дају солидну заштиту од тешке клиничке слике и смрти. Зато су и даље корисне и остају једино средство до даљег против вируса.

Исто на оном линку имаш причу о томе која је најбоља стратегија на даље. Пошто изгледа нема ништа од колективног имунитета, они мисле да можда треба ићи у правцу да се ковид третира као ендемска болест. Што би значило наставак вакцинације, и употреба тзв. бустера (трећа доза) као додатка вакцинама код најугроженијих. Док се епидемија не сузбије на разумну меру да више не прети здравству и нема потребе за мерама више. А то наравно зависи од земље до земље и шта ко колико планира и може да уради.

И то је цела мудрост, без теорија завера и битшутовања...ништа превише компликовано и ништа што се није знало од почетка.

tumblr_m6pid35QyH1rqfhi2o1_400.gif?resiz

Kakvo crno vraćanje u normalu?! To nikada nije bila opcija. Iako jeste putem OIM forsirana leminzima priča o tome da bi bili mirni dok ih pljačkaju, uništavaju biznise i navlače na vax.

Od samog početka nam je moglo biti jasno da nema ništa od kolektivnog imuniteta, spasenja putem vakcina ili šta ti ja znam i to iz pukog načina na koji se izveštava o problemu, govora i ponašanja "stručnjaka" i političara.

Evo ti video sa youtuba (dakle, bez brige nije bitchute lemming repeller) gde je svaki pažljivi slušalac ovih izvršilaca mogao da skonta da nema "vraćanja u normalnu" već ima stvaranja neke "nove normale".  Link

A u kom pravcu bi se mogla razvijati ta "nova normala" možemo steći predstavu ukoliko pročitamo Klausovo razmišljanje na glas: Covid19 The Great Reset.

Ili ako gledmo objave WEF iz kojih se podrazumeva normalizacija života pod maskama, u izolaciji, u zatvorenom, sa manjom autonomijom pojedinaca a većom centralizacijom odlučivanja u svim aspektima života.

"Bićemo identifikovani putem otkucaja srca" LOL!

Zato možemo da skontamo da današnja Australija nije neki izuzetak već norma, samo je pitanje vremena kada će biti uveden takav režim u ostatku sveta.

Подели на овим сајтовима

Danas ogromna gužva ispred svih knjižara gde se prodaju udžbenici.

Vrućina, roditelji ne nose maske, sabijeni u redu, ćaskaju.

Njihova deca sutra ujutru moraju da nabiju masku dok ulaze u školu.

To je moguće kada vladaš krdom leminga..

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Али вакцине и даље дају солидну заштиту од тешке клиничке слике и смрти. Зато су и даље корисне и остају једино средство до даљег против вируса.

Да ли је солидна заштита и лакша клиничка слика ... добити корону после ревакцине са упалом плућа (конкр.случај, моја тетка)и завршити у болници .Други случај...  завршити на кисеонику после ревакцине (отац од супруговог другара)...мени  то не делује као  лакша клиничка слика...како смо почели  доћи ћемо до тага да ће се на крају испоставити да  вакцине ето   само гарантују  лаку смрт  ако до тога дође. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Tumaralo. рече

Danas ogromna gužva ispred svih knjižara gde se prodaju udžbenici.

Vrućina, roditelji ne nose maske, sabijeni u redu, ćaskaju.

Njihova deca sutra ujutru moraju da nabiju masku dok ulaze u školu.

To je moguće kada vladaš krdom leminga..

To je moguce kad su roditelji gluplji od dece...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...