Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 сат, fsa рече

:scratch_head:

Буквално су људи овакви, не знају да л' су дошли, да л' су пошли. Цига једини зна шта је апокалипса. Репрезентативни узорак, свака част.

• Хахаха 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Ма стара фора, они као траже неке оштре мере које ће влада наравно одбити, а Вођа ће нам објаснити како нас је он спасио јер је замолио премијерку да води рачуна и о економији код доношења одлуке...

Da, ali uvešće strože mere.

"Struka" kaže zatvaranje na 24 sata, vlast kaže ne dolazi u obzir, i onda kompromis se postigne na kovid ausvajs od 18h.

A sve vreme je bilo u planu da skrate vreme za ausvajs na 18h (u ovoj fazi porobljavanja.)

U sledećoj fazi se pojačava i tako dalje...

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Božena рече

@Милошшш posle tri meseca od korone ja Sam I dalje umorna...

Ја сам осећао умор и после 6 месеци, а  онда сам се поново разболео јер ми је имунитет био разбијен, па сам био уморан још 2 месеца. И тако даље... Док се не ојача организам.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Данас ми се жали жена која је после 2 кинеска садржаја примила руски. Убрзо након тога је добила аритмију, висок притисак и поремећај метаболизма. Да ли ће ово тешко нежељено дејство бити негде евидентирано?

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милошшш рече

Данас ми се жали жена која је после 2 кинеска садржаја примила руски. Убрзо након тога је добила аритмију, висок притисак и поремећај метаболизма. Да ли ће ово тешко нежељено дејство бити негде евидентирано?

Ako je posle vakcine ne znači da je zbog vakcine.

Pre će biti da je zbog globalnog zagrevanja.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Милошшш рече

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Mikorist рече

:))

Јел то овај др.Шејкер рече да је "докторка приметила неку чудну вирлуенцу код пацијент, без губљења чула мириса и укуса"...

Имао сам за живота разније грипова,вируса дечијих ал ми није било чудно што ми ракија којом скидам температуру мирише на лозу и што осећам укус...

Па не губе се да чула редовно. А и губе се код упале синуса,мож да буде.

Мислим како се више не уморе од медицинске логореје...

Подели на овим сајтовима

Nepopularna istina: sada će pomoći samo lokdaun?

Rasprava o obaveznoj vakcinaciji defakto skreće pažnju s pravog pitanja, a ono glasi: kada će Nemačka ući u sledeći lokdaun? Samo ponovo uvedena stroga ograničenja kontakata mogu da zaustave brzo širenje virusa. To jeste nepopularna istina, koju niko ne želi da čuje jer teško pogađa sva područja našeg života, ali – drugačije ne ide.

Jer ovde se radi o ljudskim životima. Ako ostanu na snazi dosadašnje mere, Nemačka može da očekuje još 300.000 smrtnih slučajeva od kovida. 300.000! Neverovatan broj, do kojeg je došao Kristijan Šnajder sa Univerziteta Mitvajda u svom modelu diferencijalne jednačine. To jeste samo kalkulacija, ali ona se bazira na realnim pretpostavkama. Prema njegovoj računici, obavezno vakcinisanje pomaže samo srednjoročno i samo pod određenim uslovima. Više od 200.000 ljudi moglo bi da umre.

Šnajder zaključuje: "Ograničenja kontakta najefikasnija je mera koju imamo. Sada bi mogao da pomogne samo još lokdaun".

I zato Nemačka mora da povuče kočnicu i ponovo ograniči kontakte. Svaki ljudski život je dragocen. Oko toga bi ponovo trebalo da bude postignut konsenzus u Nemačkoj.

---------------------
:))12:smeha::))

Hint: kada kod neko kaže nešto tipa "svaki ljudski život je dragocen" -  u pitanju podmukla manipulacija.

Pošto usled ekonomske krize koju su kreirali nastoje i dalje da nas guše "lokdaunovima" (termin nepoznat u medicini ali poznat u penologiji), vrlo je moguće da nas čeka i glad...

A onda će ljudi zaista padati mrtvi po ulicama za razliku od laži propagandista koji su fejk vestima iz Kine preplašili leminge maloumne na početku plandemije.

GolodomorKharkiv.thumb.jpg.eedbbf5c276a80740819bffa70f457e7.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...