Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 минута, sampaganini92 рече

Леле овај степен порицања завређује стручну анализу. А ја за то нисам стручан, не могу ти помоћи даље жао ми је.

Dokazano je da se nevakcinisani podložniji zaražavanju i da su zarazniji od vakcinisanih. Znam da ti se to ne dopada, ali tako je...

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

Stav: Zašto ima smisla cijepiti djecu protiv covida - 19 - kao i protiv polija - washingtonpost.com

Piše: Ashish K. Jha, 11. studenog, 2021.

Ashish K. Jha je dekan Fakulteta javnog zdravstva Sveučilišta Brown

IMUNIZACIJA.HR

Stav: Zašto ima smisla cijepiti djecu protiv covida – 19 – kao i protiv polija – washingtonpost.com Piše: Ashish K.

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Јанко рече

Поента мог става:

После 2 године короне и вакцина које су доступне (има да се бира), бесмислено је убеђивати оне који неће да се вакцинишу.

Da, besmisleno je ubeđivati i moliti ih... ali pošto takvi ne ugrožavaju samo sebe u Austriji smatraju da je dobro uvesti obaveznu vakcinaciju. 

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, obi-wan рече

Kakav je ovo mentalni mrak. Paklena tmina.

СОФИЈА:  Какав је то мрак, Господе Боже!  

ДРОБАЦ:  Споља мјесечина, а унутра мрак и смрад. И ваља ми по томе мраку и смраду тумарати... 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Јанко рече

Поента мог става:

После 2 године короне и вакцина које су доступне (има да се бира), бесмислено је убеђивати оне који неће да се вакцинишу.

Треба их што пре пустити да се сретну са последицама своје одлуке и виде ком делу популације припадају, оних 1% или 99% са свим прикључним компликацијама или без...

Биће после тога 90 и кусур % њих са антителима и тоето.

Вакцинисани да се не плаше више од њих него од вакцинисаних - свако вам може пренети вирус. Живите одговорно. Пазите се. 

Зашто да их чувамо ако то није њихова жеља? Да будемо већи католици од Папе...?

Живео Тексас. 🍻

Твој став је логичан и мени близак, али ко пита мене и тебе, или било кога. Зна се шта мора да се уради, и то ће се на крају и спровести, овако или онако.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, fsa рече

Da, besmisleno je ubeđivati i moliti ih... ali pošto takvi ne ugrožavaju samo sebe u Austriji smatraju da je dobro uvesti obaveznu vakcinaciju. 

Напред марш у здравље! 

Е па Хитлер ти се радује.

Подели на овим сајтовима

U Australiji vojska kamionima odvodi prc pozitivne i "bliske kontakte" u kovid logor.

INVESBRAIN.COM

Australian Army Begins Transferring COVID-Positive Cases, Contacts To Quarantine Camps The Australian army has begun forcibly removing residents in the Northern Territories to the...

Eto koliko je opasan idiotizam leminga.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, fsa рече

Dokazano je da se nevakcinisani podložniji zaražavanju i da su zarazniji od vakcinisanih. Znam da ti se to ne dopada, ali tako je...

Ајде бре па Ви сами не знате шта причате и шта сте причали. Па прогнозирали сте катастрофу на афричком континенту јер је велики број невакцинисаних и шта је било од тога? Па по вашем до сада тамо не би било људи, сви би помрли од короне.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Плаво Небо рече

Ајде бре па Ви сами не знате шта причате и шта сте причали. Па прогнозирали сте катастрофу на афричком континенту јер је велики број невакцинисаних и шта је било од тога? Па по вашем до сада тамо не би било људи, сви би помрли од короне.

Ništa ja nisam prognozirao. Pomešao si me sa nekim.

A što se tiče Afrike...

https://www.facebook.com/groups/459227237920265/posts/1245874035922244

Подели на овим сајтовима

RS-LAT.SPUTNIKNEWS.COM

Na Hilandaru nema nikakvog haosa kao što prenose pojedini mediji u Srbiji, koronu ima nekoliko monaha, ni jedan od njih nema težu kliničku sliku, situacija je pod kontrolom, saznaje Sputnjik u...

Подели на овим сајтовима

STANJESTVARI.COM

Ништа наука, ништа изгледи да се ово једном заврши, никакав стварни план – то значи да о свему одлучује...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, fsa рече

A što se tiče Afrike...

Скапирао сам модел размишљања заступника вакцина.. Када се не поклапају дешавања на терену са њиховим предвиђањима онда измишљају разне студије, а притом су вакцине у примени тек ни непуних годину дана. А притом су доступна врло једноставна лечења ове пошасти:

1.jpg

1 (1).jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...