Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 6 часа, Onufrije рече

Ако се мало боље погледа у тексту нема податка да је вакцинисана, што је чудно јер је докторка, тј стоматолог, а на нету је пропагирала вакцинацију тако да се поставља питање зашто то медији изостављају.

На нету се тврди преко антиваксера да је примила и бустер и онда умрла што је наравно нагађање јер нет трпи све глупости па и антиваксере, али у овим случају све је отворено. 

Како било, значи умиру и млади вакцинисани као и невакцинисане труднице, а можда и после треће дозе ила баш због тога.

WWW.BLIC.RS

Stomatološkinja Ivana Latovljev (27) bila je zaposlena u Domu zdravlja Kovačica, a preminula je juče posle brojnih pokušaja reanimacije lekara.

Трагедија је још већа, с обзиром на то да је ова млада жена пре само месец дана прославила веридбу.

Bog da joj dušu prosti.

Screenshot-2021-10-18-at-13-01-39-Ivana-

Screenshot-2021-10-18-at-13-03-26-Ivana-

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

WWW.DAILYMAIL.CO.UK

His family released a statement on Monday morning saying he passed away - even though he was fully vaccinated. Powell's wife Alma also had a breakthrough case of coronavirus.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

On 18.10.2021. at 13:44, fsa рече

Zar se nevakcinisani ne razboljevaju češće od vakcinisanih? Zar nisu veći prenosioci zaraze od vakcinisanih i ne čine većinu pacijenata po bolnicama? Zato sada imamo situaciju da su nam bolnice pune i da ostali pacijenti ne mogu da dobiju adekvatnu medicinsku pomoć. Odlažu se dijagnostičke procedure, snimanja, zračenja, terapije, operacije... umiru i umiraće nam ljudi mnogo više i od drugih bolesti. Čitava situacija jeste kataklizmična... ne znam kako to ne vidiš.

Prirodno imunizovani jesu koliko-toliko zaštićeni, ali ne trajno već samo nekoliko narednih meseci. To važi i za vakcinisane. Posle toga ponovo sledi ili vakcinacija ili tzv. "prirodna imunizacija" zaražavanjem. 

Ne znam gde ti vidiš histeriju... U Srbiji niti će biti obavezne vakcinacije niti će Crkva nešto preduzeti da zaštiti svoje vernike. Srećno vam bilo "pravo na koronu"...

Прво и основно: ја напишем да више страдају невакцинисани, ти ме питаш "зар се невакцинисани не разбољевају чешће?"

!?!?!?!

Друго, глупо је убеђивати вакцинисаног (ја, СпутњикВ) да су вакцине корисне.

3. Она није лек против смртА, умиру и вакцинисани и то од ковида. Ружно и надасве неиобјективно је да наведеш тамо неког 30 г. невакцинисаног да је умро од короне (као да си доказао униформност једним случајем) а не наведеш умрле вакцинисане нпр наше докторе (2 у истој амбуланти одједном).

4. ВИШЕ вируса ће некоме пренети ВАКЦИНИСАНИ СА ЖУРКЕ У ЗАТВОРЕНОМ него невакцинисани који не иде по тим местима и пази на мере хигијене и заштите себе и другога, па и ако је болестан а не зна.

5. Дај нађи баланс. Од наведеног "ивермектин има мало или нимало ефекта У ПРЕПОРУЧЕНИМ ДОЗАМА (дакле, нема негативних ефеката)" до твог "изгинуше људи трујући се ивермектином"  је цео свемир (знаш шта раде клинци са алкохолом и бенеседином/бромазеопамом/апаурином/гуараном/чимегод?!? Да све те производе забранимо јер се злоупотребљавају од појединаца?).

Мир, брате, мир... рекао би велики Цане.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Јанко рече

Прво и основно: ја напишем да више страдају невакцинисани, ти ме питаш "зар се невакцинисани не разбољевају чешће?"

!?!?!?!

3. Она није лек против смртА, умиру и вакцинисани и то од ковида. Ружно и надасве неиобјективно је да наведеш тамо неког 30 г. невакцинисаног да је умро од короне (као да си доказао униформност једним случајем) а не наведеш умрле вакцинисане нпр наше докторе (2 у истој амбуланти одједном).

4. ВИШЕ вируса ће некоме пренети ВАКЦИНИСАНИ СА ЖУРКЕ У ЗАТВОРЕНОМ него невакцинисани који не иде по тим местима и пази на мере хигијене и заштите себе и другога, па и ако је болестан а не зна.

5. Дај нађи баланс. Од наведеног "ивермектин има мало или нимало ефекта У ПРЕПОРУЧЕНИМ ДОЗАМА (дакле, нема негативних ефеката)" до твог "изгинуше људи трујући се ивермектином"  је цео свемир (знаш шта раде клинци са алкохолом и бенеседином/бромазеопамом/апаурином/гуараном/чимегод?!? Да све те производе забранимо јер се злоупотребљавају од појединаца?).

Jel si ti stvarno siguran da je on tebe razumeo šta si mu ti napisao???

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Јанко рече

!?!?!?!

Napisao si: "то исто раде и вакцинисани јер и они МОГУ ДА ПРЕНОСЕ БОЛЕСТ И ДА СЕ РАЗБОЛЕ", iz čega može da se izvede pogrešan zaključak da je manje-više svejedno da li je neko vakcinisan ili ne... ali dobro, sada se razumemo.

пре 32 минута, Јанко рече

Iz tvoje poruke ja to nisam mogao da zaključim... 

"Невакцинисани ће се разболети и стећи антитела (њих 95% код куће уз лекове, пар % у болници) а неки и страдати (наравно, страдаће више него вакцинисани, али то НИСУ катаклизмичне бројке, аман!!!). Дакле, у нормалном свету се ЈАСНО наводе не само ВАКЦИНИСАНИ  већ и ПРИРОДНО ИМУНИЗОВАНИ (дају се утврдити тестом на антитела)."

пре 52 минута, Јанко рече

Nisam ni tvrdio suprotno. O preminulim lekarima koje pominješ pisali su drugi. 

пре 57 минута, Јанко рече

Tačno... ali velika većina mladih na tim žurkama nije vakcinisana.

пре 59 минута, Јанко рече

Ima negativnih efekata čak i u tim dozama, kao i svaki lek, a ima i onih koji se ne drže tih "bezbednih" doza već piju one konjske. 

Ključno je ovo: lek se nije pokazao dobro i zato nije odobren za lečenje kovida, a masovno se reklamira kao čudotvorana zamena za vakcine. 

Mir i tebi brate :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Bernard рече

Jel si ti stvarno siguran da je on tebe razumeo šta si mu ti napisao???

Razumećemo se mi pre ili kasnije, bez brige... jedino sa pobornicima iracionalnih teorija zavere i antivakserima to nije moguće.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милошшш рече
WWW.DAILYMAIL.CO.UK

His family released a statement on Monday morning saying he passed away - even though he was fully vaccinated. Powell's wife Alma also had a breakthrough case of coronavirus.

Подели на овим сајтовима

Doktor nije isto što i lekar. Lekar se trudi da pomogne izlečenje čoveka (trebalo bi i da se moli Bogu za njega). Dakle lekar mora da bude dobar (a najbolje i pobožan) čovek, jer nismo samo telo, nego smo i duša i duh. 

Još jedno iskustvo i mišljenje lekara, a ne samo doktora.

https://www.facebook.com/dusan.gosteljski/posts/2674521799348393

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Италија, која се у нашим медијима константно форсира као сјајан пример успеха вакцинације и враћања у нормалан живот налази се у комплетном расулу. Масовни протести су у свим већим градовима почевши од Трста па скроз до југа земље, окршаји са полицијом су свакодневни, блокирање путева и аутопутева широм земље. Неколико великих лука је у комплетној блокади.. С тим да су ковид пропуснице у Италији у далеко широј употреби него код нас, односе се чак и на радна места, дакле без ковид пропуснице не можеш ни на посао да одеш. Последице овога по саму земљу ако се доследно спроведу су катастрофалне, нисам сигуран да ли су њихове власти толико луде да то не увиђају.

Као и код нас јуче, код њих су протести почели бледо где је излазило по пар хиљада људи, све док нису схватили да ће им егзистенција бити директно угрожена овим умоболним пропусницама. Синоћ у Београду мизерно мали број људи на протесту, што шаље јасну поруку властима слободно се иживљавајте ми смо мирне овце. Ваљда ће и код нас морати да дође до тога да те директно опече пре него што се сетиш да нешто не ваља.

Нас од драстичнијих ковид пропусница и даље чува велики број невакцинисаних. А који се власти надају да ће да смање овим заправо мерама подстицања вакцинације и ничег другог. Вакциниши се па можеш мирно у кафану. А кад остане довољно мали број невакцинисаних да може да се пређе на озбиљније фашистике форме условљавања томе ће и да се приступи, као и свуда по западу што се збива. Па ето што би рекли наши медији, да похрлимо у загрљај светлом италијанском примеру будућности.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

Otvoreno preti narodu. 

FB_IMG_1634806712672.jpg

У преводу верујем у вас да ћете бити послушни ако не будте заиста то не желим али не гине вам пендрек. Како је могуће да у граду од скоро 2 милиона нема пар хиљада људи да изађе против овог лудила?

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, sampaganini92 рече

У преводу верујем у вас да ћете бити послушни ако не будте заиста то не желим али не гине вам пендрек. Како је могуће да у граду од скоро 2 милиона нема пар хиљада људи да изађе против овог лудила?

Ovde se ne protestvuje ni protiv mnogo gorih stvari za koje su direktno odgovorni sadašnji vlastodršci

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милошшш рече

Doktor nije isto što i lekar. Lekar se trudi da pomogne izlečenje čoveka (trebalo bi i da se moli Bogu za njega). Dakle lekar mora da bude dobar (a najbolje i pobožan) čovek, jer nismo samo telo, nego smo i duša i duh. 

Još jedno iskustvo i mišljenje lekara, a ne samo doktora.

https://www.facebook.com/dusan.gosteljski/posts/2674521799348393

5cdekmfqtmc71.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...