Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 52 минута, cloudking рече

Ne pitaj! Medju neke budale koje se  i dan danas pitaju "A kako to ja nevakcinisan ugrozavam tebe vakcinisanog?"

što bi @Bernard rekao džaba ste krečili (ras-krečili zdrav razum) ...ali dobro ima marsovaca koji to bolje razumeju

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, dragisa рече

što bi @Bernard rekao džaba ste krečili (ras-krečili zdrav razum) ...ali dobro ima marsovaca koji to bolje razumeju

"Vakcina je efikasna ali ne 100%."

Ovo je izjavna recenica koju je razumeo moj devetogodisnji sin (zaista sam ga pitao da mi objasni i shvatio sam da u potpunosti razume kocept iza te informacije) mene bi bilo sramota da sam mator covek a da imam problem sa tako jednostavnim logickim konceptima...

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

"Vakcina je efikasna ali ne 100%."

Ovo je izjavna recenica koju je razumeo moj devetogodisnji sin (zaista sam ga pitao da mi objasni i shvatio sam da u potpunosti razume kocept iza te informacije) mene bi bilo sramota da sam mator covek a da imam problem sa tako jednostavnim logickim konceptima...

Da, ta vakcina nije sigurna 100% i u nekim slučajevima dovodi do smrti. Ti bi te smrti preuzeo na sebe izigravajući Boga, samo da tvoje dupe bude sigurno?! 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Rečeno je da se od ovoga može umreti, pa mnogi ništa.

Zapravo, malo je toga što je  samo na meni. Sve je na nama. Od navedenog, svako za sebe može uraditi samo pranje ruku. Sve ostalo je na drugima.

Ako ti sutra zatreba mesto na IN, to što ga nema može da uopšte ne zavisi od tebe (već od mene). Mogu ja misliti da je higijena zuba nebitna pa kada mi zube napadne karijes samo ću ja ispaštati (i materijalno i zdravstveno). Kada je zaraza u pitanju, zbog mog neispravnog mišljenja mogu stradati i drugi.

пре 10 часа, dragisa рече

zašto onda naginješ obavezi i prinudi?

Sa nekim si me pomešao.

U ovoj "kući" živi skoro 8 milijardi ljudi I nema nikoga izvan.

Možda nisam bila jasna;

-Dok su mi deca bila mala i morala sa nama, roditeljima, ići na letovanje, jedne godine, dok smo se dogovarali gde ćemo, ćerka je htela u planine, sinu je bilo sve jedno a muž i ja smo bili za more ( postojali su objektivni razlozi). Ćerka je more odbijala, te smo joj dali mogućnost izbora – sa nama na more ili ostanak u gradu sa bakom i dekom. I ona izabrala.

-Meni je maja meseca istekao pasoš. Najviše bi mi odgovaralo da bez pasoša mogu putovati gde hoću. Ali to ne može. Mogla sam birati - da izvadim novi ili da odustanem te da van Srbije ne mogu. I ne samo ja, već i muž (jer se njemu ne ide samom). I ja izabrala.

jedini problem je što "rade"

Po ovom pitanju očito nismo iz iste priče.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

Da, ta vakcina nije sigurna 100% i u nekim slučajevima dovodi do smrti. Ti bi te smrti preuzeo na sebe izigravajući Boga, samo da tvoje dupe bude sigurno?! 

Zasto bih preuzimao ikakve smrti na sebe :D sta lupas gluposti leba ti? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Zasto bih preuzimao ikakve smrti na sebe :D sta lupas gluposti leba ti? 

Od onog procenta koji umre od vakcinacije. Ima ga. Ko će preuzeti krivicu, ako ne oni koji bi sve vakcinisali protivno njihovoj volji i zdravom razumu? Kad već proizvođač briše ruke, onda pritisak javnosti preuzima krivicu. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

Od onog procenta koji umre od vakcinacije. Ima ga. Ko će preuzeti krivicu, ako ne oni koji bi sve vakcinisali protivno njihovoj volji i zdravom razumu? Kad već proizvođač briše ruke, onda pritisak javnosti preuzima krivicu. 

Ko se vakcinise protivno svojoj volji o cemu pricas? Obavezna vakcinacija vazi samo za zapsoslene u zdravstvu a i to ne svuda nego samo u nekim zemljama.  Gradjanstvu je vakcinacija apsolutno dobrovoljna. Cemu kuknjava?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, cloudking рече

Ko se vakcinise protivno svojoj volji o cemu pricas? Obavezna vakcinacija vazi samo za zapsoslene u zdravstvu a i to ne svuda nego samo u nekim zemljama.  Gradjanstvu je vakcinacija apsolutno dobrovoljna. Cemu kuknjava?

Pa vidiš da ih uvode na mala vrata za sve, a i ima nas zdravstvenih radnika koji se ne bi vakcinisali. 

Подели на овим сајтовима

svakako da ima, ali ne mislim na njih, mislim na oprobane a onda ishitreno zabranjene metode i ako su dali vlo dobre rezultate (postavljam link od kratkog videa na kraju ukoliko uspem da ga pronađem)

lekovi o kojima ja govorim su odavno u upotrebi i obzirom da skoro pa nemaju štetnih efekata ne postoji nikakav razlog za njihovo stipiranje

jedini problem je što "rade"

Jedini problem je što "rade" samo po pričama lekara koji te terapije primenjuju u svojim privatnim ordinacijama, a kad god neko pokuša da uradi istraživanje, onda iz nekog neobjašnjivog razloga prestanu da "rade"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

Hmda, ne znam sto moras da lazes toliko. Ako je istina na tvojoj strani onda nema potrebe da izmisljas i pravis ove fotke koje ljude navode na pogresne zakljucke. Neko ce da vidi ovu tvoju fotku i da zakljuci "aha, neko je zbog vakcine dobio plikove na nogama i rukama i nakon toga umro" i onda ce taj novi antivakser isto kao ti da ide po forumima ubedjen da se radi o nekoj jadnoj osobi koja je umrla zbog vakcine. Isto ko sto si iti nekad negde video takvu glupost a nedostajalo ti je formalno obrazvoanje da shvatis da te neko laze i danas si pripadnik te zaveroloske klike. Tako se sire drustvene devijacije...

Na tvoju zalost tu je klaud :D junak 23. i po veka, koji posvecuje svoje slobodno vreme  razotkrivanju avaks bitangi i njihovih lazi koje bezocno i besramno plasiraju medju ljude u nameri da sire propagandu bez ikakvog obzira prema tome sta je istina! :D

A sta je istina onda?

Istina je da je zena iz Skotske po imenu Sara Bjukman dobila reakciju na vakcinu u vidu plikova i osipa na kozi. Od tih osipa se lecila i sada se u potpunosti oporavila.

Ovo je redak slucaj ovakve reakcije na vakcinu a dato je 3 milijarde doza do danas... stavise nije u potpunosti utvrdjeno da je vakcina zaista i izazvala tu reakciju ali je  u odsutvu drugih uzrocnika to ostalo kao jedino verovatno. U svakom slucaju, reakcija, cak i ako je od vakcine, ovu zenu nije ubila a zena se u potpunosti oporavila.

A sta kaze pacijentkinja sa ovih fotografija koja je za razliku od onoga sto vam porucuje lazljivi Tumaralo, danas ipak i ziva i zdrava? PA evo procitajmo zajedno njene misli o vakcinama:

“I’m not an anti-vaxxer or anything, even now, but I’m not allowed to get the second dose to be on the safe side.

I still believe people should be vaccinated and the amount of people that have had it and have been okay shows that it is safe for most.

I just want people to be aware that there are some reactions that can occur and not to ignore any rashes.

It’s not to scare people but just in case this does happen to anybody else, it means they’re going to get the treatment straight away.

I was in the Queen Elizabeth University Hospital and I could not fault that hospital one bit. From the domestics to the consultants, everyone was absolutely fantastic with me."

Jedan od izvora: 

WWW.DAILYRECORD.CO.UK

GRAPHIC IMAGE WARNING: Sarah Beuckmann was treated at the Queen Elizabeth...

Pa ko kaze da je ista osoba umra? Umrlo ih je od vakcine nekih 17 hiljada u EU do sada i preko 1.5 mil sa raznoraznim reakcijama. 

Od vaksa moze da se dobije onakav osip i od vaksa moze da se umre. 

Ajde sad debankuj prvu sliku, to ti je slučajno promaklo izgleda. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, sanja84 рече

Pa vidiš da ih uvode na mala vrata za sve, a i ima nas zdravstvenih radnika koji se ne bi vakcinisali. 

Ja ni vas ne bih vakcinsiao prinudno. Jednostavno promenis posao i radis nesto drugo gde ne mozes svojom neodgovornocu da dovedes druge ljude ili jos gore SVOJE PACIJENTE  u opasnost.

Kao sto svako ko odbija da pere ruke NE MOZE da radi u industriji pripreme hane. Niko nece da im pere ruke na silu, ali ce onda jednostavno da nadju drugi posao koji vise odgovoara njihovim kvalifikacijama i radnim ulsovima koje sami diktiraju.

Tu nema niceg loseg. Naprotiv.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Tumaralo. рече

Umrlo ih je od vakcine nekih 17 hiljada u EU do sada i preko 1.5 mil sa raznoraznim reakcijama. 

Jel si ovo licno izbrojao ili ti "reko" neki skrin sot ili skandalozni video sa jutjuba koji je "zabranjivan u celom svetu" al na jutjubu eto moze svako da ga vidi? :D

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Avocado рече

Pošto meni nije dozvoljeno da iznosim takve tvrdnje, moraću ovde da citiram nekog drugog:

Uplašio te je dr. Reiner Fuellmich?

Pa da, on i izgleda kao neki paladin. Na prvi pogled svetlošću izgoni tamu. 

Biće jedan od generala u svetom ratu protiv diktature leminga. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Jel si ovo licno izbrojao ili ti "reko" neki skrin sot ili skandalozni video sa jutjuba koji je "zabranjivan u celom svetu" al na jutjubu eto moze svako da ga vidi? :D

Ima na onoj evropskoj agenciji.. Postovao sam ovde pa smo sabirali  pre nekog vremena dok si ti još bio u svojoj rupi. U međuvremenu broj se povećao. 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...