Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Justin Waters рече

Вакцине се не праве од јуче

Буквално Фајзероне и Модернине такозване вакцине су направљене јуче... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Justin Waters рече

Вакцине се не праве од јуче

Око 230 година.

Једна историјска занимљивост, за оне које занима, ватрени поборник вакцинације, након што је вакцина откривена, био је Томас Џеферсон. 

И није баш било увек добровољно, мада је много озбиљнија болест била у питању.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Golub рече

Ја сам примио фајзерову и ништа ми не фали. Обе главе су ми на месту.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Golub рече

Нико те вакцине није правио мијешајући сок од шаргарепе и цвекле у ноћи пуног мјесеца. Наука која стоји иза такве брзе продукције такођер није од јуче. 

Та скепса због брзе израде вакцина је као да је неко скептичан путовањем авионима на други континетн у невјерици да се може пропутовати релација која се иначе на средњевјековни начин походи мјесецима. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Justin Waters рече

имамо солидно знање да је имуни одговор индукован вакцинама јачи од имуног одговора индукованог природним путем.

Нарочито брине ово код младих људи, зато  страдају млади људи чешће и жешће од вакцине него од короне! 

А да старији умиру чешће од короне него од вакцине је истина! Зато заштитити старе, а младе оставити да се изборе на природан начин!  дозволити да код младих људи органи њиховог имуног система реагују природно на вирусну инвазију и савладају вирусне честице ко Панто питу! 

Стога не вакционисати младе и децу јер је то нехумано и ризично! 

То добро знају осигуравајуће компаније, кад их овде питам хоће ли покрити евентуалне последице од вакцине они веле: ЈОК! јер по њима је све још у експерименталној фази и ниједна вакцина није још званично одобреена, све су само за емрџенси јуз!  

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Ја сам примио фајзерову и ништа ми не фали. Обе главе су ми на месту.

Гуд фор ју! :) 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Наука која стоји иза такве брзе продукције такођер није од јуче. 

А наука у фармацеутским кућама као до сад никад није правила грешке???

иначе, што је брзо - то је кусо! 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Golub рече

Нарочито брине ово код младих људи, зато  страдају млади људи чешће и жешће од вакцине него од короне! 

Одакле ти ово? Није тачно. 

пре 1 минут, Golub рече

А наука у фармацеутским кућама као до сад никад није правила грешке???

Сви праве грешке, али кад указујеш на  конкретне грешке онда треба бити конкретан у давању одговора на грешеку, а не како ти се ћефне. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Golub рече

иначе, што је брзо - то је кусо! 

Није тачно увијек и у сваком смислу. Некада се по воду пјешачило да би имао у кући да пијеш, данас се отвори славина у кухињи. Једно је кад се нешто нашрави брзо без потребног знања, друго кад имађ знање и технологију с каквом материјом радиш. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Justin Waters рече

Сви праве грешке, али кад указујеш на  конкретне грешке онда треба бити конкретан у давању одговора на грешеку, а не како ти се ћефне. 

Знаш ли да је у канадској провинцији обустављена АзраИзЗенице вакцина јер је више људи умрло (одређеног старосног доба) од вакцине него од Короне? 

,,Ontario will no longer give the AstraZeneca-Oxford COVID-19 vaccine as a first dose due to the risk of rare blood clots.

Dr. David Williams, chief medical officer of health, said on Tuesday that the province made the decision due to an increase in cases of a rare blood clotting syndrome known as Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia (VITT) linked to the AstraZeneca vaccine. 

"Effective today, Ontario will be pausing the rollout and administration of first doses of the AstraZeneca vaccine at this time," Williams told reporters on Tuesday.

Williams said the decision was made out of an abundance of caution. The blood clotting syndrome, while rare, can be fatal".

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Golub рече

,,Ontario will no longer give the AstraZeneca-Oxford COVID-19 vaccine as a first dose due to the risk of rare blood clots.

Dr. David Williams, chief medical officer of health, said on Tuesday that the province made the decision due to an increase in cases of a rare blood clotting syndrome known as Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia (VITT) linked to the AstraZeneca vaccine. 

"Effective today, Ontario will be pausing the rollout and administration of first doses of the AstraZeneca vaccine at this time," Williams told reporters on Tuesday.

Williams said the decision was made out of an abundance of caution. The blood clotting syndrome, while rare, can be fatal".

Колики је тај проценат појаве у односу на укупан број датих вакцина, и како из једне једине реченце у овом твом цитату дедукујеш да тај број већи од број настрадалих од саме короне? 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Justin Waters рече

Колики је тај проценат појаве у односу на укупан број датих вакцина, и како из једне једине реченце у овом твом цитату дедукујеш да тај број већи од број настрадалих од саме короне? 

Није у питању овај текст и ова једна једина реченица, већ подаци из неколико отаријских болница...  

Наиме, жене од 35 до 45 година су у већем броју настрадале од вакцине него од короне.  Чињенично стање које се баш и не износи јавно!

Или ти збиља мислиш да је обустава давања АЗ вакцине донесена тако олако!? 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Golub рече

Није у питању овај текст и ова једна једина реченица, већ подаци из неколико отаријских болница...  

Наиме, жене од 35 до 45 година су у већем броју настрадале од вакцине него од короне.  Чињенично стање које се баш и не износи јавно!

Или ти збиља мислиш да је обустава давања АЗ вакцине донесена тако олако!? 

Добро добро разумио сам... Купљени су од стране фармако мафије да ћуте, исто као и Британци да износе лажне бројеве необуставивши вакцинисање Астром, исто као и сви гдје се даје Астразнека, сви свуда ћуте јер су им се ослиле паре од провизије или су у крајњу руку уплашени да их не однесе мрак. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...