Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 18 часа, Branka62 рече

Ovo, po meni, i jeste glavni problem.

A i otkud sad da verujem Kinezima, kada znamo :D da oni lažu?

Prosto, koliko god da su barabe, ne bi potrovali i pobili sopstvenu vojsku vakcinom koja nije bezbedna. 

Drugo, reci za nekog ili neku grupu da lazu, nema puno smisla, jer niko ne laze 100 % niti je iko drugi iskren 100 %. 

Vase zamerke su potpuno idiotske, kao i kompletna kultura koju gajite.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Вилер Текс рече

Него шта је било са оним типом који је појео слепог миша? Јел се излечио, има ли неки интервију?

Чисто да видим да ли је званична прича заборавила на своје званичне почетке.

Naravno da je sve zaboravljeno. Kao i sve gluposti koje su eksperti lupetali u pocetku. 

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ruska i kineska vakcina nisu prosle sve faze testiranja. Upravo je preskakanje finalne faze kojom se utvrdjuje efikasnost  i BEZBEDNOST vakcine ono sto daje gorivo teoreticarima zavera i jućub naucnicima koji prave nemerljivu stetu javnom zdravlju sirom planete.

Kao i po obicaju pricas polu informacije. Poslednja faza testiranja ne utvrdjuje efikasnost i bezbednost u uskom smislu te reci, vec siri obim studije da bi se proverilo da su nesto propustili, neke redje bolesti i stanja u kom slucaju bi vakcina bila neefikasna ili nebezbedna. Treca faza testiranja je tu da proveri nalaze iz prve dve faze na vecem broju ljudi. Ali prve dve vec utvrde efikasnost i bezbednost na prosecnom coveku.

Posle prve dve faze testiranja mozes biti siguran da je vakcina bezbedna za veliku vecinu ljudi.  Pricam o 80-90% + ljudi. Posto ocekujem da ces da krenes klasicnom demagogijom po kojoj si mi postao poznat do sada. 
image.thumb.png.ce14c24d5c47565c1fad03e48c9cd488.png

EN.WIKIPEDIA.ORG
Цитат

Na svako tvoje "vakcine su bezbedne jer se rigorozno testiraju", svaka budala moze s punim pravom da te podseti na rusku i kinesku vakcinu i da ti zacepi usta.

Jok, vecina tih testiranja je da ljudi spavaju mirno nocu. Ali ne ocekujem od tebe da to razumes, jer se ti ne bavis razumevanjem vec slusanjem eksperata. I ismevas one koji se bave pokusajima razumevanjem da su zaverolozi i sta ti ja znam. 

Подели на овим сајтовима

On 22.10.2020. at 0:04, cloudking рече

Boužee.... toliko citiranja od strane coveka koji me blokirao... ako ovo ne znaci ljubav ja onda ne znam sta je (ili makar neku ljubomoru, sta li) :D

Ma jok, hteo sam da vidim da l si i dalje prsotina sa mozgom razvedena od realnosti na temu onih nacosa koji su pocepali radove onim degenericima. Al si me uspesno uverio da jesi. 

Umesto da osudis nacose i ljude koji crtaju bebe sa sekirama u glavi, ti si krenuo tvoju klasicnu tiradu o tome kako si ti umetnik, ekspert, pa svi treba da te slusamo.. iako svi odlicno znamo da bi prvi bio da osudis "umetnike" cija je "umetnost" crtanje recimo homoseksualaca sa sekirama u glavi. 

Подели на овим сајтовима

Da je umro dobrovoljac od ruske vakcine, sada bi već imali senzacionalne naslove o tome u čitavom zapadnom svijetu. No ovako pošto je u pitanju engleska, tu je metod muljanja i izvlačenja. Izjavili su kako on uopšte nije primio tu vakcinu nego placebo vakcinu, tj za meningitis..WTF da li se tako testiraju vakcine, placebo efektom? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, haveaniceday рече

Ma jok, hteo sam da vidim da l si i dalje prsotina sa mozgom razvedena od realnosti na temu onih nacosa koji su pocepali radove onim degenericima. Al si me uspesno uverio da jesi. 

Umesto da osudis nacose i ljude koji crtaju bebe sa sekirama u glavi, ti si krenuo tvoju klasicnu tiradu o tome kako si ti umetnik, ekspert, pa svi treba da te slusamo.. iako svi odlicno znamo da bi prvi bio da osudis "umetnike" cija je "umetnost" crtanje recimo homoseksualaca sa sekirama u glavi. 

Oho, ovo je tvoj prvi post upucen u poslednih par  meseci a da me nisi nazvao bitangom i barabom... mislim ok je i "prsotina" ali nekako si ranije preciznije znao da ubodes, s ledja naravno...

Inace, ovo je tema  o koroni, o kakvim nacosima i crtezima pricas :)? Povredilo te sto sam ti isprozivao drugare, a? Kako si uredno defanzivan kad treba da se brani desnica pa makar  i ekstremna :*

Umesto da osudis nacose i ljude koji crtaju bebe sa sekirama u glavi

Jer izmedju njih postoji znak jednakosti, naravno... kao i izmedju silovatelja  i zrtve, oba treba osuditi jer je i zrtva provocirala svojim skarednim oblacenjem?  :D

Tvoja metamorfoza u Misu Vacica je na nekih 98% :D cestitam situaciju i dodji slobodno na temu o izlozbi, ne moras da poganis druge teme... ja tamo ne ujedam... mnogo ;)

ti si krenuo tvoju klasicnu tiradu o tome kako si ti umetnik, ekspert

Tipicna kukanjava ljudi koji su eksperti- nizasta ;)

pa svi treba da te slusamo

Ovo nikad nisam  napisao niti pomislio. Ne kapiram zasto uvek moras da lazes? Sta je toliki problem da se lepo prica istina? Posebno ispadas smesan jer si na forumu pa se vidi sta ko pise.

Tako si izmislio da sam te optuzio da zelis smrt, slagao si blatantno samo zato jer nisi imao vise argumenata pa si sebi stvorio dobru odstupnicu da mozes dramaticno (desnicarski dramaticno) da me blokiras zbog necega sto si- izmislio... da bi se  ko smizla izvukao iz neugodne teme. KO hitler kad je spalio Rajhstag samo da bi mogo da optuzi jevreje... to je taj mind setting... ;) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

WTF da li se tako testiraju vakcine, placebo efektom? 

Сви лекови се тако тестирају. Једнима се даје лек, другима плацебо. У једној варијанти ни лекари ни тестери не знају шта примају док се не “отворе коверте” на крају. 

Те студије свакако не спадају у научни метод у већини случајева осим онда када тестирају предвиђање (дедуктивне последице) неке конкретне хипотезе, ал тако се тестира сваки лек који је у апотекама. Вероватно тако тестирају и 5Г мрежу. Једну групу изложе 5Г, другу 4Г трећу инфрацрвеним зрачењем, пету фреквенцијом на којој је радио Дојче Веле итд. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Иначе, лик је умро после примања вакцине од менингитиса (узмимо да је то тачно) која је као проверена већ пуштена на тржиште јер је прошла исте такве исте двоструко слепе пробе. И то зову науком. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Иначе, лик је умро после примања вакцине од менингитиса (узмимо да је то тачно) која је као проверена већ пуштена на тржиште јер је прошла исте такве исте двоструко слепе пробе. И то зову науком. 

Da li se zna od čega je čovek tačno umro? 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

Prosto, koliko god da su barabe, ne bi potrovali i pobili sopstvenu vojsku vakcinom koja nije bezbedna.

a sam si napisao

Posle prve dve faze testiranja mozes biti siguran da je vakcina bezbedna za veliku vecinu ljudi.  Pricam o 80-90% + ljudi.

što znači da za 10-20% ne znamo.

Kada vidim koliko guraju tzv. Kinesku tradicionalnu medicinu, pa čak i planiraju zabranu njene kritike, nije mi ni čudno da ovako olako idu sa vakcinom.

Neka se ispostavi da za 1% ima negativne posledice (a iskreno se nadam, zbog tih ljudi, da neće biti ni približno toliko), to je oko 30 000vojnika. Ništa je to za kinesku vojsku.

niko ne laze 100 % niti je iko drugi iskren 100 %.

To i jeste problem. Ako mislim da neko ima običaj da laže, i to o krupnim stvarima, neću mu na časnu reč poverovati samo zato što tvrdi nešto za šta bih ja volela da je istina. A volela bih, i te kako, da je kineska, ili čijagod, vakcina i efikasna i bezbedna. Al to sam samo ja sa svojim idiotskim zamerkama i kulturom. Koje mi ne dozvoljavaju da mislim kako je OK, zarad „trke u naoružanju“, dovesti desetine hiljada ljudi u opasnost.

Vase zamerke su potpuno idiotske, kao i kompletna kultura koju gajite.

Hvala ti neizmerno - ulepšao si mi već i tako lep dan. Da ti o mojim zamerkama a naročito o mojoj kulturi misliš bilo šta pozitivno, ozbiljno bih se za sebe zabrinula.

Подели на овим сајтовима

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Јесења сезона слава почела је Михољданом, али због епидемије корона вируса и рекордних бројева заражених, чини се да ће ове године бити мање традиционалног славља и...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Branka62 рече

što znači da za 10-20% ne znamo.

А иначе знамо после те треће фазе?

Теби је струка физика, ако сам разумео. Знаш како се долази до знања у физици. Знаш како се и зашто раде експерименти. Ево, буди искрена, да ли је та ”трећа фаза” научни доказ (evidence) да је вакцина безбедна по тих 10-20 људи? И обрнуто, да ли је научна тврдња да мање знамо о безбедности за тих 10-20% због изостанак те фазе?

Да ли ишта знамо ако немамо идеју зашто би вакцина била штетна за тих 10-20%? Шта онда уопште тестирамо у тој трећој фази? 

Ево, пита човек горе од чега је умро онај несрећник на тесту. Кажу, умро је након нпримања вакцине против менингитиса која је прошла и ту трећу фазу, у употреби је и овде је коришћена као плацебо за тест корона вакцине. Који је ту научни закључак? Шта нам је хипотеза? Шта је овде оборено или није оборено? Шта више знамо након тог експеримента?

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Juanito рече

Ево, пита човек горе од чега је умро онај несрећник на тесту. Кажу, умро је након нпримања вакцине против менингитиса која је прошла и ту трећу фазу, у употреби је и овде је коришћена као плацебо за тест корона вакцине. Који је ту научни закључак? Шта нам је хипотеза? Шта је овде оборено или није оборено? Шта више знамо након тог експеримента?

Ne zna se od cega je umro. Za sad se zna da je umro posle primanja meningitis vakcine ali ne i da je umro od nje. Takodje je umro nakon sto je oprao zube, vozio auto, popio kafu, pojeo jabuku... :)

Ne kazem da nije nego da kolko ja vidim jos nije objavljen uzrok smrti.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ne zna se od cega je umro. Za sad se zna da je umro posle primanja meningitis vakcine ali ne i da je umro od nje. Takodje je umro nakon sto je oprao zube, vozio auto, popio kafu, pojeo jabuku... :)

Ne kazem da nije nego da kolko ja vidim jos nije objavljen uzrok smrti.

Hvala, zato sam i pitao. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...