Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Mnogo je dosadno na ovoj temi u skorije vreme, red je da se malo razmrdate.

...

SVETSKI SAVEZ LEKARA PROTIV MEDICINSKE TIRANIJE

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Данас: Немате маску? Више не можете ући у пословни или јавни превоз ...
Сутра: Без банкарске картице не можете ништа да платите. Готовина више неће бити прихваћена ...
Прекосутра: нисте вакцинисани? Више немате право путовања, ниједна компанија вас не може запослити, не можете се слободно кретати или користити јавни превоз ...
У блиској будућности: немате уграђен чип у десну руку или сателитски нано чип који се активира, тада нећете имати приступ апсолутно свему! Ваша људска права више не постоје ...
Бићете изопштеник, непријатељ система...
Све се креће по устаљеном плану и људи све прихватају.

ISKLJUČI TELEVIZOR I OTVORI OČI!

120558365_3301402333242756_5243052706130634198_n.jpg.596b66c36b39e3750305ab1c8c971ca8.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3301402326576090&set=a.78260561512245

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Корона скандал.
Да ли се ради о незапамћеној превари и најмасовнијем терористичком акту икада?
Кад је све са пандемијом овако сумњиво, нема друге него јавно, на суд.
Овако или онако, много тога ће постати јасније.
Адвокати из света се организују."

...

https://www.facebook.com/dakon.ilic?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARBFxV7

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, obi-wan рече

"Корона скандал.
Да ли се ради о незапамћеној превари и најмасовнијем терористичком акту икада?
Кад је све са пандемијом овако сумњиво, нема друге него јавно, на суд.
Овако или онако, много тога ће постати јасније.
Адвокати из света се организују."

...

https://www.facebook.com/dakon.ilic?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARBFxV7

jbt kakve budalastine. Pravnik sve provalio :D

Pokazao sam ovaj video svojoj kumi kojoj je brat (46 g) u maju umro od korone u Nisu i rekla mi je da ti prenesem njenu poruku, ali sam joj objasnio da su forumska pravila dosta striktna  i da bi me momenatalno banovali ako bih to uradio...

Sto se ovog pravnika tice, ako krenes da guglas redom svaku izjavu koju je izneo, otprilike dodjes na skor da je oko 80-90% onoga sto je izgovorio cista laz. On to zna, jer su ovi klipovi usmeerni ka ljudima koji nisu bas vicni guglanju i radije vole da "na prvu" poveruju autoritetima koje su unapred odredili.

Ja ti ne kazem da ne gledas ove stvari, nego ti samo preporucujem da provereavas tvrdnje koje ti dolaze jer nije prvi put da delis ove gluposti od teorija zavere...

Na primer:

1. Lik kaze da je WHO "naprasno promenila definiciju pandemije pre 12 godina".
Cinjenica je da je to laz. WHO nije promenila definiciju pandemije jer nikada nije ni uspostavila definiciju pandemije. E sad, zasto ovaj lik laze, to je drugo pitanje... vise za tebe neg za mene.

2. Kaze da je vakcina protiv svinjskog gripa imala "ozbiljne zdravstvene posledice"
Opet, laz. Najozbiljnija posledica se desavala u proseku jednom u milion slucajeva a radi se o bolesti koja jeste ozbiljna ali cak ni ona nije nuzno fatalna i moze da se tretira.

3. Kaze da bolnice nikad nisu bile pred kolapsom. Na ovo covek samo da se nasmeje... znam da to nije neki argument ali moj prijatelj je tehnicar u hitnoj pomoci u nisu i da ne ulazimo u detaljno objasnjavanje ali i ovde ovaj lik- laze.

mrzi me vise... ovo sam izguglao samo u prvih par minuta, ako bih nastavio verovatno bi ispalo da je u ovih 13 minuta izgovorio jedva dve istinite stvari.

Proveravajte ljudi, proveravajte.... ne dajte da vas majmuni prave na sebe same ;) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Tribalizam ce razbiti ljude i medjuljudske odnose. Covece dosli smo o toga da o politickoj debati, pravimo jednu stranu pro naucnu koja zna sta radi i onu drugu stranu koja 'oce mrtve ljude. Stvarno zabrinjavajuce koliko nismo sposobni normalan dijalog da vodimo. 

Argument Ad Authoritity je najveca muka kvazi intelektualaca, time sto misle da znaju nesto oslanjajuci se na "autoritete" koje im mediji gurnu pod nos... 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, cloudking рече

1. Lik kaze da je WHO "naprasno promenila definiciju pandemije pre 12 godina".
Cinjenica je da je to laz. WHO nije promenila definiciju pandemije jer nikada nije ni uspostavila definiciju pandemije. E sad, zasto ovaj lik laze, to je drugo pitanje... vise za tebe neg za mene.

3. Kaze da bolnice nikad nisu bile pred kolapsom. Na ovo covek samo da se nasmeje... znam da to nije neki argument ali moj prijatelj je tehnicar u hitnoj pomoci u nisu i da ne ulazimo u detaljno objasnjavanje ali i ovde ovaj lik- laze.

mrzi me vise... ovo sam izguglao samo u prvih par minuta, ako bih nastavio verovatno bi ispalo da je u ovih 13 minuta izgovorio jedva dve istinite stvari.

Proveravajte ljudi, proveravajte.... ne dajte da vas majmuni prave na sebe same ;) 

Jos da tako proveravas izjave WHO i strucnjaka koje ti gurnu mediji pred nos.. gde bi ti kraj bio.... a da znam.. postao bi desnicar, poceli bi drugari da te odbacaju i da ti pricaju kako mrzis ljude i 'oces da umru, jer bi onda morao da prozivas i njihove budalastine... 

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, haveaniceday рече

da ti pricaju kako mrzis ljude i 'oces da umru

NIkad u zivotu nisam ovako nesto napisao, a kazu mi da se jedan od "tih" cak i smrtno uvredio pa me blokirao zbog necega sto nisam napisao, odnosno sto je on (namerno) odlucio da pogresno razume kako bi imao razlog da napravi dramaticni izlaz, jer nije mogao da odgovori na druga konretna pitanja koja sam postavio.. .tipicno... i vec vidjeno. Samo je bzvz da lazes okolo da sam to rekao, ali ok... ko s decom leze, popisan se budi i to je rizik koji sam svesno poduzeo.

Ocel' te vakcine od septembra? Ili ces opet sve da pravis na majmune sto su se usudili da ti protivrece za nesto sto nisi u pravu a nisi u pravu za 95% stvari koje napises na forumu? ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

RS-LAT.SPUTNIKNEWS.COM

U Beogradu će možda do kraja sledeće nedelje biti uvedena vanredna situacija, u gradu je krajnje nepovoljno i nestabilno po pitanju epidemiološke slike, izjavio je dr...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Božena рече
RS-LAT.SPUTNIKNEWS.COM

U Beogradu će možda do kraja sledeće nedelje biti uvedena vanredna situacija, u gradu je krajnje nepovoljno i nestabilno po pitanju epidemiološke slike, izjavio je dr...
Цитат

"Građanstvu i vlasti svima kažem sada, ako ne funkcionišu maske onda mora lokdaun, zaključavanje, kako će da se sprovodi to me ne interesuje više. Pravnici treba da sede i da objašnjavaju zašto nešto može ili ne. Od početka pričam da je moja jedina partija epidemiologija, i neću se maći od toga. Radim svoj posao i ništa drugo", dodao je Kon.

Ако хоћете јул у новембру, слободно пробајте ;) 

Подели на овим сајтовима

Изгледа су стварно дошла задња времена кад цитирам Ђуку Бизона  brrr

%C4%91uka_1775x940

Подели на овим сајтовима

WWW.RTS.RS

У емисији Хоћу да знам разговараћемо о томе на који начин се лекови развијени за терапију других болести могу применити у борби против новог вируса корона.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...