Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 сат, haveaniceday рече

1. Nije pitan da li zali zbog lazi vec da li zali zbog lazi koje su kostale zivota.

Jok... pročitaj/pogledaj ponovo...

A zasto mislis da Trump toliko laze? Je l laze vise ili manje od recimo Hilari Clinton? Da li si video da mediji tretiraju Hilari Clinton na slican nacin? 

Ne bih da se vraćam na tu priču... već smo dovoljno pričali o tome.

Isto kao sto me je briga sto neko bije one koji biju njega prvog. 

Loše ti je poređenje, jer Tramp ne laže (samo) one koji su lažovi, već laže sve...

Ovo nije istina samo parafraziram sta me je iznerivralo:

"Avokado, da li te je sramota jer kidnapujes decu?"

To nije pitanje, to je optuzba (netacna) umotana u pitanje bez ikakvih dokaza izneta. Naravno da Avokado ne kidnapuje decu ali da neko vodi medijsku kampanju protiv avokada politicara kako kidnapuje decu, to pitanje bi bilo sasvim fino duvanje u usi onima koji ne vole avokada i misle da je to tacno. 

Problem je opet u tome što praviš pogrešno poređenje, jer Tramp laže, a ja ne kidnapujem decu.

Normalan odgovor normalnog čoveka bi bio: "ja ne lažem, a za sve što sam pogrešno rekao sam se izvinio američkom narodu"... ali takav odgovor bi bio previše smešan...

dakle, nije me iznerviralo pitanje, iritira me licemerje medija, koji se predstavljaju kao objektivni izvori informacija i kroje nam naraciju, i isto tako me iritra to sto postoji jedan veliki broj ljudi (ti npr si sada tu aktivan zato sam te tagovao) koji totalno ignorisete to(medijsko ponasanje).. i igrate kako oni sviraju bez ikakvog upitnika....

kako da vodimo drustvenu normalnu debatu oko problema sa kojima se suocava drustvo ako tako tretiramo medije.... da im dozvoljavamo sve i svasta... ?

Ja mislim da je to izuzetno veliki problem, koji kreiraju i namerno ne rešavaju upravo političari lažovčine i manipulatori... kao što je ovaj tvoj ljubimac...

Istina ja malo naglije nego sto treba reagujem, takva mi je priroda za sve, ne samo za ove stvari, ali takvo medijsko licemerje ce da se prenese i na Srbiju. Apsolutno me ovi mediji podsecaju na ove nase Vuciceve medije. Gde se Djilasu meri sve i svasta, a vucic se uzdize u nebesa.

Zanimljivo... budući da zvučiš baš kao neki Vučićev simpatizer iznerviran time kako se neki N1 novinar usudio da Gospodara Vučića pita nešto nezgodno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Loše ti je poređenje, jer Tramp ne laže (samo) one koji su lažovi, već laže sve...

Jok, laze samo one koji su lazovi. 

Цитат

Normalan odgovor normalnog čoveka bi bio: "ja ne lažem, a za sve što sam pogrešno rekao sam se izvinio američkom narodu"... ali takav odgovor bi bio previše smešan...

Tako bi odgovorila budala koja nikada nista ne bi napravila u zivotu. NIje novinar tu da zastupa americki narod i da trazi izvinjenja u ime americkog naroda. Tramp ne bi dobio nijedan glas kada bi se sagnuo pod tim novinarima, a izgubio bi ih dosta. 

Цитат

Problem je opet u tome što praviš pogrešno poređenje, jer Tramp laže, a ja ne kidnapujem decu.

Ovo je vezano sa:

Цитат

Jok... pročitaj/pogledaj ponovo...

Moja greska je sto sam omasio tu, citao sam ceo thread pa sam spojio dve razlicite izjave. Tako da si u pravu lose je poredjenje. 

Цитат

Zanimljivo... budući da zvučiš baš kao neki Vučićev simpatizer iznerviran time kako se neki N1 novinar usudio da Gospodara Vučića pita nešto nezgodno..

Pa da ovakav neki idiotluk pita neko Vucica ja bih bio na strani Vucica. Onaj intervju na HBO to su bila nezgodna pitanja, i sasvim na mestu rasprava. Ovo je samo retardirano. 

Подели на овим сајтовима

@Avocado sad sam bas razmisljao o ovom izvinjavaju da ti navedem primer politicara koji se izvinjava i kakve su posledice bile. Evo samo cu da spomenem Borisa Tadica koji samo sto se Turcima nije izvinuo za ustanke.. sta je dobio od toga? Je l ga je neko voleo vise? Nije. Je l je neko Srbiju cenio vise? Nije. Jer imao bilo ko neku korist? Nije.. jedino je dao municiju svojim neprijateljima da ga zezaju. 

ta prica o finim politicarima je za malu decu, ljudi koji vode stvari, organizacije, uprave ne treba da imaju te sposobnosti izvinajvanja na zavidnom nivou za greske\lazi\gluposti koje lupe. Treba da budu a-holes. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, haveaniceday рече

@Avocado sad sam bas razmisljao o ovom izvinjavaju da ti navedem primer politicara koji se izvinjava i kakve su posledice bile. Evo samo cu da spomenem Borisa Tadica koji samo sto se Turcima nije izvinuo za ustanke.. sta je dobio od toga? Je l ga je neko voleo vise? Nije. Je l je neko Srbiju cenio vise? Nije. Jer imao bilo ko neku korist? Nije.. jedino je dao municiju svojim neprijateljima da ga zezaju. 

ta prica o finim politicarima je za malu decu, ljudi koji vode stvari, organizacije, uprave ne treba da imaju te sposobnosti izvinajvanja na zavidnom nivou za greske\lazi\gluposti koje lupe. Treba da budu a-holes.

Znači tvoj objektivni moral, koji dolazi direktno od Boga, kaže da predstavnici građana treba da budu lažljivi a-holes?   :))

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, haveaniceday рече

Jok, laze samo one koji su lazovi. 

confused1

Tako bi odgovorila budala koja nikada nista ne bi napravila u zivotu. NIje novinar tu da zastupa americki narod i da trazi izvinjenja u ime americkog naroda.

Nije tražio izvinjenje u ime američkog naroda... samo je pitao da li se ovaj kaje za laži...

Pa da ovakav neki idiotluk pita neko Vucica ja bih bio na strani Vucica. Onaj intervju na HBO to su bila nezgodna pitanja, i sasvim na mestu rasprava. Ovo je samo retardirano. 

Ma pitanje je bez veze i nije dobro novinarstvo... ali nije ti Tramp tata pa da se iznerviraš što ga neko pita nešto tako...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, haveaniceday рече

evo tu nam je Pedja legendica.. skole da se otvore tamo izmedju januara i marta

...2022. godine :)  Pošto je to otprilike neki objektivan datum do koga bi cela populacija mogla biti vakcinisana.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Ma pitanje je bez veze i nije dobro novinarstvo... ali nije ti Tramp tata pa da se iznerviraš što ga neko pita nešto tako...

U pravu si ne bi trebalo tako da se nerviram zbog novinarskog kretenizma ali da se razumemo - nisam se ja iznervirao direktno zbog trampa, vec jer gledam takvo ponasanje novinara svaki dan. Koliko puta sam video recimo Rona ili Randa paula kako ih pitaju takva pitanja.. isto sam se tako iznervirao. 

Npr, secam se kada je Rand Paul glasao za offset troskova za 9/11 first respondere a Jon Stewart bio tamo glumeo neku glumu i moralnu gromadu.. i pride lagao da je Rand glasao protiv "pomoci za frist respondere"...

Znaci jedno te isto novinarsko laganje, politicki aktivizam i trovanje javne naracije i debate njihovim politickim misljenjima bez trunke pardona.....

I evo sada zbog takvih satanizacija od strane novinara Randa Paula policija mora da prati jer su divljaci izuzetno agresivni prema njemu i imaju izuzetno negativno misljenje.. jednostavno mi je postalo relativno tesko da tolerisem taj novinarski kretenizam...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Znači tvoj objektivni moral, koji dolazi direktno od Boga, kaže da predstavnici građana treba da budu lažljivi a-holes?   :))

Posto u izboru nema Sv.Vasilija ... moj objektivni moral kaze da treba da biras najbolji izbor, jer ce izbor koji ti ne doneses biti donesen u tvoje ime. Ako je recimo u pitanju Donald Trump covek koji je malo ovako a-hole i laze, protiv Hilary Clinton - zena kojoj su ruke krvave do laktova... i logicno da treba da se izabere Donald Trump.... 

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Avocado рече

:)

Ne dokazuju se negativne tvrdnje... 

Ок...бар си признао да лажеш, али не као Трамп :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Namazala se gelom za dezinfekciju po licu i po rukama i tako friško namazana išla zapaliti dekorativnu svijeću, najednom taj gel na njoj bukvalno ekspoldirao, zapaalila se, uspjela se sama ugasiti ali uhvatila gorjeti zavjesa i potom se oganj proširio, izgorjela cijela kuća a njoj se povelo za rukom iz kuće u medjuvremenu izvesti onako spaljena po licu i po rukama svoju djecu i psa! (Texas, USA)

WWW.BLESK.CZ

K hrozivému úrazu přišla mladá maminka tří dětí z amerického Texasu, která použila antibakteriální gel na ruce. Když uložila...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zayron рече

Namazala se gelom za dezinfekciju po licu i po rukama i tako friško namazana išla zapaliti dekorativnu svijeću, najednom taj gel na njoj bukvalno ekspoldirao, zapaalila se, uspjela se sama ugasiti ali uhvatila gorjeti zavjesa i potom se oganj proširio, izgorjela cijela kuća a njoj se povelo za rukom iz kuće u medjuvremenu izvesti onako spaljena po licu i po rukama svoju djecu i psa! (Texas, USA)

WWW.BLESK.CZ

K hrozivému úrazu přišla mladá maminka tří dětí z amerického Texasu, která použila antibakteriální gel na ruce. Když uložila...

Sa obzirom da gel za dezifekciju verovatno sadrzi alkohol.. normalno da ne treba da se namazes gelom za dezifekciju po licu, i jos izadjes na sunce.. logicno je da ce da se "zapali"... kada na to dodas masti koje postoje na licu, i isusivanje koze hahah ova je bas debil... 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Sa obzirom da gel za dezifekciju verovatno sadrzi alkohol.. normalno da ne treba da se namazes gelom za dezifekciju po licu, i jos izadjes na sunce.. logicno je da ce da se "zapali"... kada na to dodas masti koje postoje na licu, i isusivanje koze hahah ova je bas debil... 

No, ovdje u Evropi su Česi i Slovaci odviše siromašni da si ne mogu kupovati te dezinfekcijske gelove i slične pripravke jer su vrlo skupi, o Hrvatskoj, BiH, Srbiji i ostalim EX-YU zemljama da i ne spominjem, pa nemaju ni šansu uraditi ovako nešto. Ipak mislim da toliko debilni ne bi bili i da na to sve pare imaju, čini mi se da je ovo tipično za Amerikance. Radi takvih se u USA na svakoj ambalaži mora napisati da nije za jelo i slične gluposti.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Рапсоди рече

Ок...бар си признао да лажеш, али не као Трамп :smeh1:

Jok... "priznao" sam samo da brbljaš u prazno...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...