Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Koronavirusova kriza je tvrdo udarila i na prostitutke. O tim njemačkim je bilo riječi u prethpodnom postu a te češke sad imaju problema sa egzekutorima, sudskim izvršiteljima radi dugova jer nemaju čime platiti stan, režije i sve ostalo. Sad im klijenti plaćaju u naturi jabukama, mesom, krompirima, raznom hranom, bonovima  i sličnim stvarima a one su zadovoljne ako imaju bar šta jesti.

"Sigurno maju veću cijenu od kilo jabuka" kaže o prostitutkama socioložka.

WWW.IDNES.CZ

Koronavirová krize dopadla i na prostituci. �eny bojují s nedostatkem klientù a èasto jim kvùli poklesu slu�eb hrozí...

Подели на овим сајтовима

Demonstracije na Moravi, Brno, Češka Republika - protiv nošenja maski (protiv brnjica, nahubku za pse)

i protiv liberalizma, diktata Brisela, globalnog kapitalizma i koronavirusove svjetske prevare Brno 31.08.2020.  

Подели на овим сајтовима

On 2.9.2020. at 13:20, Juanito рече

Ова слика је негде из маја месеца, чини ми се, након што је укинуто ванредно стање. Не сумњам, наравно, да ова господа кризноштапци свашта раде и не раде што треба или не треба, ал дефинитивно слика није из садашњег тренутка, како се имплицира. 

9. maj

Подели на овим сајтовима

@Juanito

RS.N1INFO.COM

Indonežani koji odbiju da nose masku radi sprečavanja širenja koronavirusa u Džakarti, glavnom gradu države, mogu da...

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, GeniusAtWork рече

@Juanito

RS.N1INFO.COM

Indonežani koji odbiju da nose masku radi sprečavanja širenja koronavirusa u Džakarti, glavnom gradu države, mogu da...

image.png

Pa nista onda da nosimo maske konstatno... mislim ako je "pravo da budes slobodan od mojih germs

A ovi genijalci su mi najjaci

image.png.c3175e2ddb2fd04453363ee8c3937a99.png

Ajde majke ti.. neki mirobi bi nas ubili.... pa gde je granica za mikrobe koji bi nas ubili i da li to vazi za sve? 

Mislim ovako idiotski koncepti "free from dangerous driving" i nosenje maski za pandemiju virusa malo jaceg od gripa.... 

U principu zato mi se gade ovi naucnici i skeptici... uvek panderisu publici koja je uglavnom progresivno-liberalna cak i kada namerno lupaju gluposti, nemaju herca da stanu iza nekih jasno defnisanih principa nego cim im deluje da se neka njihova masa ne slaze sa njima benduju te principe.. da bi zvucali razumno..... 

Подели на овим сајтовима

@Avocado Evo ti zasto me briga za trampova laganja. Zato sto covek laze kao i svako drugi.. i ja i ti.. samo je na nisani ovih degenerika koj ise nazivaju novinarima.. Kakvo je ovo pitanje? ovo nije pitanje, ovo je cista optuzba i to bez isnova. 

Prvo je optuzen da je lagao. Ne da je lagao nesto konkretno nego eto lagao si. 
Zatim je optuzen da je on odgovoran za smrt ljudi ... zbog nekog tog laganja. 

Drugim recima dve insnuacije, bez iakvog dokaza i onda ... sada nam reci je l ti zao zbog ovoga za sta si kriv?

Mislim stvarno vrhunac bezobrazluka...i jos mu se zamera sto je izignorisao pitanje.. pa sta da radi? sta da mu odgovori? Trebao je da ga istera sa konferencije djubre bezobrazno... 

image.png.a8113da83a9890ba3ffcad5c48689398.png

I to sve na temi gde degenericni novinar ceo twitter thread ide i analziira gde je tramp sve "lagao" .... pa nadji mi ijednog drugog politicara u americi da se neko ponasao tako prema njemu? Sta hoces da mi kazes da to uzmu da rade Hilari Klinton ili Obami ili nekom trecem - da ne bi delovali veliki lazovi? 

Niko ne pita Cuoma sto u njegovoj drzavi newyork ima toliko mrtvih - Cuoma slave ko heroja.. a Trampu pisu sve najgore, iako tramp nema apsolutno nikakav autoritet u tom polju niti ima bilo kakvu odgovornost u tom polju osim da raspodeljuje sredstva sto i radi dobro. |

I ko je tu opasniji, mediji koji bukvalno manipulisu naracijom masovno ili Trump i njegova gluapava sitna laganja koja svakom mogu da se nadju kada ih stavis pod lupu kao sto oni stavljaju trampa? 

pazi dalje manipulaciju:
"A sleepy-sounding Trump explains that he's against a national mask mandate because he thinks people should "have a certain freedom.""

Sta je ovde problem? Predsednik ne moze da uvede "national mask mandate" zato sto je amerika zemlja od 50 drzava velika ko evropa. Kao da evropska unija pripise svim drzavama clanicama da moraju da nose maske. Covek je lepo odgovorio da treba da postoje neke slobode. Prvenstveno sloboda za drzavu clanicu da svoje probleme resava na svoj nacin. I to je problem? 

Znaci stvarno.. jedva cekam da pobedi ovi novinari su toliki degenerici, bezobraznici i manipulatori da je to uzas. Moraju da budu najstrozije kaznjeni od strane javnosti.. sto se vec desava. 

pa pazi dalje manipulaciju:

image.png.1de2bee64b89c565a630eba2129918cc.png

Bukvalno mu kradu foru jer se zezao da je njegov "rally" peacefull protest, posto od jednom nestaje sva naracija o prenosenju kovida kada je u pitanju "pecefull protest"

I cekaj kako to nisu licemercine, barabe ono bukvalno najgori moguci ljudi.... i ja njima da dozvoljavam da mi oblikuju misljenja njihovim cherrypickovanim informacijama?

Sve ono sto najgori anti-testa misli za relgiju i misinformacije - to ja mislim za novinare. 

Izvinjavam se za rant.. bas sam iznerviram ovom dozom ono... jasne neiskrenosti, manipulacije informacijama i pokusavanju oblikovanja javnog mnjenja.... i iskreno hvala bogu na trampu konacno neki politicar koji hoce za narod prvenstveno u USA a i za nas sirom sveta da stane na put ovim izmetima ljudskim.. po imenu novinari.. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

@Avocado Evo ti zasto me briga za trampova laganja. Zato sto covek laze kao i svako drugi.. i ja i ti.. samo je na nisani ovih degenerika koj ise nazivaju novinarima.. Kakvo je ovo pitanje? ovo nije pitanje, ovo je cista optuzba i to bez isnova. 

Prvo je optuzen da je lagao. Ne da je lagao nesto konkretno nego eto lagao si. 

Ok, razumem da je rentovanje ali kontradiktorno je previse i za rent... jer prvo kažeš i sam da laže, a onda pizdiš što ga je neko pitao da li žali zbog laži koje je rekao američkom narodu... s obzirom da laže (ko pas i prilično često), pitanje je sasvim na mestu...

P.S. Ne znam za tebe, ali ja ne lažem kao Tramp.

P.S. 2. Ne misliš da je malo bez veze da pričaš o objektivnom moralu koji potiče od Boga i da istovremeno pišeš da te baš briga što neko laže?

P.S. 3. Kad se toliko iznerviraš samo zato što je neko nekom političaru postavio pitanje koje ti se ne dopada vreme je da se zabrineš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Трамп нам долази у Србију, ВУле га позвао . :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Avocado рече

Ne znam za tebe, ali ja ne lažem kao Tramp.

Имаш ли доказе, поткрепљене неким релевантним извором  за ову тврдњу ? 12:smeha: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Рапсоди рече

Имаш ли доказе, поткрепљене неким релевантним извором  за ову тврдњу ? 12:smeha: 

:)

Ne dokazuju se negativne tvrdnje... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Ok, razumem da je rentovanje ali kontradiktorno je previse i za rent... jer prvo kažeš i sam da laže, a onda pizdiš što ga je neko pitao da li žali zbog laži koje je rekao američkom narodu... s obzirom da laže (ko pas i prilično često), pitanje je sasvim na mestu...

1. Nije pitan da li zali zbog lazi vec da li zali zbog lazi koje su kostale zivota.
2. Pizdim jer ni jednog drugog politicara ne tretiraju tako. 

Jednostavno ne znam kako mogu sve to da gledam u vakuumu!? Da izbacim medije iz jednacine? 

Цитат

P.S. Ne znam za tebe, ali ja ne lažem kao Tramp.

A zasto mislis da Trump toliko laze? Je l laze vise ili manje od recimo Hilari Clinton? Da li si video da mediji tretiraju Hilari Clinton na slican nacin? 

Цитат

P.S. 2. Ne misliš da je malo bez veze da pričaš o objektivnom moralu koji potiče od Boga i da istovremeno pišeš da te baš briga što neko laže?

Isto kao sto me je briga sto neko bije one koji biju njega prvog. 

Ovo nije istina samo parafraziram sta me je iznerivralo:

Цитат

P.S. 3. Kad se toliko iznerviraš samo zato što je neko nekom političaru postavio pitanje koje ti se ne dopada vreme je da se zabrineš...

"Avokado, da li te je sramota jer kidnapujes decu?"

To nije pitanje, to je optuzba (netacna) umotana u pitanje bez ikakvih dokaza izneta. Naravno da Avokado ne kidnapuje decu ali da neko vodi medijsku kampanju protiv avokada politicara kako kidnapuje decu, to pitanje bi bilo sasvim fino duvanje u usi onima koji ne vole avokada i misle da je to tacno. 

"Trumpe da li te je sramota sto su tvoje lazi kostale zivota ljude?" 

dakle, nije me iznerviralo pitanje, iritira me licemerje medija, koji se predstavljaju kao objektivni izvori informacija i kroje nam naraciju, i isto tako me iritra to sto postoji jedan veliki broj ljudi (ti npr si sada tu aktivan zato sam te tagovao) koji totalno ignorisete to(medijsko ponasanje).. i igrate kako oni sviraju bez ikakvog upitnika....

kako da vodimo drustvenu normalnu debatu oko problema sa kojima se suocava drustvo ako tako tretiramo medije.... da im dozvoljavamo sve i svasta... ?

Istina ja malo naglije nego sto treba reagujem, takva mi je priroda za sve, ne samo za ove stvari, ali takvo medijsko licemerje ce da se prenese i na Srbiju. Apsolutno me ovi mediji podsecaju na ove nase Vuciceve medije. Gde se Djilasu meri sve i svasta, a vucic se uzdize u nebesa. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...