Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, obi-wan рече

Jaka stvar sto nisam bas tebi odgovorio. Sta sam imao da kazem rekao sam, pa ko ima oci neka cita.

Za sve drugo me apsolutno bas briga.

pa i ja tako... vise pisem zbog ovih sto citaju nego zbog tebe... ti si zaverolog i tu prema mom iskustvu nema pomoci, ali mozda je neko nesiguran i cita te budalastine i ne zna dal treba da im veruje... ovako se moze lepo videti sta je sta i ko je gde.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

@cloudking 

Teraj ti samo svojim putem i uzivaj.

Hvala burazeru!
Takodje!

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

uf... ode covek a ne rece sta je bilo s tim papinim cipelama od decije koze i cinjenicom da su svi aktuelni vladari evrope zapravo reptili sa sirijusa... (il bese betelgeze? Ne mog se setim sta se bese zakljucilo na poslednjem zaveroloskom zasedanju...)*

*- ako nekom ovo zvuci kao pokusaj humora kroz sarkazam, moram da napomenem da se radi o ZVANICNIM zaveroloskim teorijama u koje se MASOVNO veruje  po drustvenim mrezama... isto ko ovo za gejtsa. Cisto da mozete da ocenite kakva je to druzba :D

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, cloudking рече

uf... ode covek a ne rece sta je bilo s tim papinim cipelama od decije koze i cinjenicom da su svi aktuelni vladari evrope zapravo reptili sa sirijusa...

Bas se mnogo brukas, najozbiljnije. Ja nikog ne ponizavam ako se sa tim nekim ne slazem.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

Bas se mnogo brukas, najozbiljnije.

Nema potrebe da se sikiras zbog mene...  sto rece jedan mudrac:

пре 1 сат, obi-wan рече

Teraj ti samo svojim putem i uzivaj.

;)

Подели на овим сајтовима

Ето, могла сам да не знам, али просветитељи  Гејтсови :smeh1:, озбиљно раде на  просвећивању широких глупих народних маса . 

Могла сам и умрети у заблуди  мислећи да је Билић лош човек , али нееее,  просветитељи Гејтсови говоре  да је добар, те хуман, да га паре не интересује јер их има довољно , да је парадигма  људске филантропије, да глупа маса не зна ништа и да  на правди Бога оптужује овог доброг и хуманог човека. 

Да ли је ово доле  о Гејтсу  још једна теорија завере . 

IZMEDJUSNAIJAVE.RS

Бил Гејтс изблиза у току пандемије коронеГлавна опсесија америчких милијардера већ цео век је да се покажу и представе у јавности, не као успешни пословни људи, већ...

Studija iz 2017. pokazala da popularna DTP vakcina SZO ubija više afričke dece nego bolesti koje bi trebalo da sprečava. Vakcinisane devojke bile su izložene 10 puta većoj smrtnosti od dece koja nisu primila vakcinu.

У 2014. години Кенијско удружење католичких лекара оптужило је СЗО да хемијски стерилизује милионе кенијских жена у кампањи вакцине против тетануса. Независне лабораторије пронашле су формулу стерилности у свакој испитиваној вакцини.

Индијски доктори криве Гејтсову кампању за разорну епидемију акутне парализе, полиоидне парализе (НПАФП) која је између 2000. и 2017парализовала 490.000 деце изнад очекиваних стопа.

У 2017. години, индијска влада је сторнирала Гејтсов режим вакцинације и затражила од Гејтса са са својом  политиком вакцинације да напусте Индију.

У 2014. години Фондација Гејтс финансирала је тестове експерименталних ХПВ вакцина, које су развили ГлакоСмитКлајн (ГСК) и Мерк, на 23.000 младих девојака из удаљених индијских провинција.

У 2014. години Кенијско удружење католичких лекара оптужило је СЗО да хемијски стерилизује милионе кенијских жена у кампањи вакцине против тетануса.

Независне лабораторије пронашле су формулу стерилности у свакој испитиваној вакцини. Након што је негирала оптужбе, СЗО је коначно признала да већ деценију развија вакцине против стерилности. Сличне оптужбе стигле су и из Танзаније, Никарагве, Мексика и Филипина.

Студија из 2017. показала је да популарна ДТП вакцина СЗО убија више афричке деце него болести које би требало да спречава.

Вакцинисане девојке биле су изложене 10 пута већој смртности од деце која нису примила вакцину. СЗО је одбила да повуче смртоносне вакцине на које се присиљава десетине милиона афричке деце годишње.

Глобални заговорници јавног здравља широм света оптужују Гејтса да управља агендом СЗО са пројектима за које је доказано да не сузбијају изворе заразних болести: чиста вода, хигијена, исхрана и економски развој.

Отприлике 1.200 њих имало је тешке пратеће ефекте, укључујући пад имунитета и поремећаје плодности. Седам их је умрло.

Истраге индијске владе оптужују истраживаче које финансира Гејтс да су починили велика етичка огршења: вршили притисак на рањиве сеоске девојке на суђењу, малтретирали родитеље, кривотворили обрасце за пристанак и одбијали медицинску негу повређеним девојчицама. Случај је сада на Врховном суду те земље.

У 2010. години Фондација Гејтс финансирала је фазу 3 испитивања ГСК-ове експерименталне вакцине против маларије, убивши 151 афричко новорођенче и узрокујући озбиљне штетне ефекте, укључујући парализе, дрхтавицу и фебрилне конвулзије код 1.048 од 5.949 деце.

Током Гејтсове кампање MenAfriVac 2002. у подсахарској Африци, његови оперативци присилно су вакцинисали хиљаде афричке деце против менингитиса.

WWW.SRBIJADANAS.NET

* Све је више доказа да крчи пут обавезној планетарној вакцинацији

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Bil Gates je klasican onaj lik koji je uspesan u zivotu i poznat je pa sad hoce da napravi sveca od samog sebe kada ne zna sta ce sa parama. Nikada nije bio nesto materijalista da kupuje skupa kola i jahte, ali je uvek patio od toga da ga drustvo prihvati. Kao i vecina drugih ljudi - zato radi to sto radi. 'Oce da ga drustvo prihvati ko humanistu, intelektualca coveka za primer. 

O obaveznoj vakcinaciji, ne znam sta tu nije jasno to sledi pa sledi. Cim se prihvati argument o tome da "moras da se vakcinises od X bolesti jer ako se ti ne vakcinises osoba Y moze da umre kao posledicu toga" logicki sledi da svi moramo da se vakcinisemo i od gripa. 

od toga da vakcine budu obavezne za smrtne bolesti dosli smo do toga da je vakcinacija za rubeolu obavezna, a samo je pitanje vremena kada ce da dodje do toga da se svi vakcinisemo i od gripa. 

Sa prakticne strane, ja podrzavam vakcinaciju i zelim da se svi vakcinisu ali sa druge prakticne strane ne zlim da pruzim drzavi, ministrima i birokratama mogucnost da mogu da mi odrede cime cu i kada da se ubodem i sta cu da unesem u telo. Jednostvno se sukobi sa mojom etickim misljenjem o telesnom integritetu i mislim da vise skodi - nego sto koristi. 

tom stanju doprinose i anti vakseri, koji lupetaju gluposti o trentnim vakcinama i to daje snagu pro vakserima da argumentuju da ce od jednom da narusimo integritet krda ako se svi ne vakcinisu.... sto je glupost, vecina njin ni ne razume integritet krda kako radi, a naucnici (verovatno namerno) predstavljaju integritet krda drugacije nego sto stvarno jeste, pa ljudi veruju da je potrebno 99 % vakcinisanih za imunitet krda. 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Рапсоди рече

:D :D:D 
Meni su likovi koji ovo smiljaju legende majke mi... voleo bih da ih sretnem da mi objasne na koju foru uspevaju ovooooliki broj ljudi da nateraju da im veruje ko ovce :D 

Ali ovi ovakvi likovi BUKVALNO napisu da papa nosi cipele od decije koze ili da ne postoji zivotinja golub vec da je to robotizaovana naprava za spijuniranje i ljudi takve gluposti seruju ko sumanuti....

KAko covek sebe dovede u to stanje da bude toliko lakoveran da neko moze da mu uvali kakvu god pricu oce :D:D:D 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

:D :D:D 
Meni su likovi koji ovo smiljaju legende majke mi... voleo bih da ih sretnem da mi objasne na koju foru uspevaju ovooooliki broj ljudi da nateraju da im veruje ko ovce :D 

Ali ovi ovakvi likovi BUKVALNO napisu da papa nosi cipele od decije koze ili da ne postoji zivotinja golub vec da je to robotizaovana naprava za spijuniranje i ljudi takve gluposti seruju ko sumanuti....

KAko covek sebe dovede u to stanje da bude toliko lakoveran da neko moze da mu uvali kakvu god pricu oce :D:D:D 

Glavni razlog zbog kojih im veruju su PRO VAX pokreti, koji toliko nerviraju ljude da im dodje namerno da veruju ovim debilima. Dovoljno je da odes na bilo koju "naucnu" grupu da citas kako se ponasa stoka po tim gripama i prosto pozelis da budes suprotannjima. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, haveaniceday рече

Glavni razlog zbog kojih im veruju su PRO VAX pokreti, koji toliko nerviraju ljude da im dodje namerno da veruju ovim debilima. Dovoljno je da odes na bilo koju "naucnu" grupu da citas kako se ponasa stoka po tim gripama i prosto pozelis da budes suprotannjima. 

E sad i ti (po obicaju) preterujes.. 

Anti vakceri su neobrazovani ili jednostavno glupi ljudi, ne zezaj da stvarno mislis da su antivakceri takvi "iz inata" :D

tesko...

nego vama republikancina je to opravdanje za sve: "nisu za Trampa glasali glupi nego su to sve razocarani ljudi u demokrate, zgadio im se liberalizam i progresivnost pa su namerno glasali za najvecu politicku dileju jos od Seceroskog naovamo :D

Yeah,sure :)

a inace kad ti opet padne na pamet da su antivakceri reakcija na provakcere samo razmisli o tome da su antivakceri takodje i ljudi koji veruju u kemtrejlse harpove i papine cipele od decije koze (koje mu dobavlja Bil Gejts licno)... :)

ja sam clan provax grupe koju spominjes ("Nauka"ako mislimo na istu) i odusevljen sam pristojnoscu i uvazavanjem u komentarima... Nesto sto nemas ni na pravoslavnom forumu. 

nego verovatno si probao da im prodas one tvoje fore "visoke temperature ubijaju koronu, na leto nece biti epidemije" ili "od septembra krece primena vakcine" ili eventualno "asimptomatski slucajevi nemaju posledice hhaha kolko ste glupi sto mislite drugacije od mene" pa su te iznapusavali i sad ih hejtujes... Jesam pogodio? :)

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, fsa рече

Vidi ih što se prave Englezi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

ja sam clan provax grupe koju spominjes ("Nauka"ako mislimo na istu) i odusevljen sam pristojnoscu i uvazavanjem u komentarima... Nesto sto nemas ni na pravoslavnom forumu. 

Slažem se s tobom... a uz to ljudima ne nedostaje sposobnost kritičkog mišljenja :ok:

https://www.facebook.com/groups/117202582284906/permalink/589104535094706/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...