Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, GeniusAtWork рече

Што се тиче вакцине, САД и УК се надају да ће је имати у првој половини идуће године. 

WWW.SCIENCEFOCUS.COM

Professor Robin Shattock warned there was ‘no certainty’ that any of the vaccines currently being developed will be successful.
WWW.CNET.COM

Vaccines to prevent COVID-19 are being developed at a record pace. We tell you everything you need to know about the progress we've made against the potentially fatal disease.

To su upravo te gluposti o kojima pisem. Upravo taj iracionalni pesimizam. To su lagarije i gluposti, po svim stanjima vakcina je spremna do septembra.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Bosnu nije izgubio, tj. RS ... :) 

Izgubio je on sve. Kompletan Srpski narod. Ti zivis danas u italiji, svake godine ode 500 000 ljudi. 500 000 mladih ljudi, cija ce deca da odrastaju negde van i nece znati Srpski.

Posto znam da te lozi ta prica, nisu ni hrvati ni bosnjaci bolje prosli. Isto tako i oni odlaze a i Siptari sa kosova i njima se isto pise. Oni su dobili "rat" al su izgubili mnogo veci rat. Glupanderi su svi do jednog, da je bilo ko od njih popustio, ta zemlja bi bila bolja.

Al svaka im cast, bice za 30 godina Srba da napune jednu poslasticarnicu. :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Cim se resimo carapana svanuce i Srbiji ... 

?
Carapani za divno cudo ostaju. Verni su SNS-u, ulaze se u Krusevac samo tako. Skoro bili neki Kragujevcani sa mnom u kafani, nisu mogli da se nacude koliko Krusevac bolje izgleda od Kragujevca.

Ludilo koliko para ulazu u Krusevac.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, haveaniceday рече

Jok, al konstatno negativno razmisljanje i izbegavanje pozitivnog razmisljanja ce da te napravi u paranoika, iracionalnu budalu i neuroticara. :)

Nije nikakvo negativno razmišljanje...Svakako sam htjeo ovu temu ubaciti ovde, u vezi ADE, i taman je tvoj entuzijastičan post poslužio da ubacim tu vijest sa NATURE.COM

Dakle nisam ja izmislio ADE, o tome se priča, istražuje i aktivno radi u procesu iznalaženja efikasne vakcine protiv korone. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Nije nikakvo negativno razmišljanje...Svakako sam htjeo ovu temu ubaciti ovde, u vezi ADE, i taman je tvoj entuzijastičan post poslužio da ubacim tu vijest sa NATURE.COM

Dakle nisam ja izmislio ADE, o tome se priča, istražuje i aktivno radi u procesu iznalaženja efikasne vakcine protiv korone. 

Cito sam ja u nejdcheru pre 30 godina kako 2010 nece da imamo led na polovima. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Cito sam ja u nejdcheru pre 30 godina kako 2010 nece da imamo led na polovima. ;)

Nigdje ti veze nema poređenje, ali brate cepaj. :D

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Taze prije 6 dana, malo o spravljanju vakcina i izazovima. 

COVID-19 Vaccines: A Race Against Time in the Middle of Death and Devastation!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...