Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

.

Da li je tačno sledeće: 

On 30.4.2020. at 14:10, Ćiriličar рече

... српски председник се све до 3. априла није обратио руском председнику за помоћ поводом Kороне иако је Србија процентуално у односу на број становника имала највећи број заражених у региону. У међувремену је упутио поруке Меркеловој, Сију, Трампу, Џонсону и шеицима из УАЕ.

Kада је Русија у року од 24 сата послала Србији 11 великих транспортних авиона и 90 лекара, Вучић их чак није ни дочекао на аеродрому, иако је неколико дана пре тога уз помпу дочекао један једини кинески авион.

Вучић, иначе носилац руског ордена, се за руску помоћ која је убедљиво била највећа „захвалио“ тако што је 15. априла на државној РТС више пута у ударном термину емитован антипутиновски и антируски филм „Путинови сведоци“, аутора Виталија Манског. Више су него смешне тврдње да је то урађено без Вучићевог знања. РТС се финансира из државног буџета и држава у потпуности контролише управни одбор РТС-а.    Д

.

.. .................................... Izvor - deo teksta na strani: pouke, GEOSTRATEGIJA

Od ovog što je gore kazanog, par stvari se lako mogu proveriti. Interesuje me da li se ko seća da je bilo početkom aprila TV vesti, videa ili snimka, ili drugih u medijima ...  o dočeku ruske pomoći. Za kinesku se sećamo, mislim.

Ili je ono što je bilo prošle nedelje, ili nešto ranije za naše pamćenje izgubljeno ili daleka prošlost.

.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Juanito рече

sve sto je rekao stvarno nije fer

i sto se sad ponasa ko pravi

strucnjak?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Па се ви уздајте у стручњаке, дрове мрове, докторе, струку, кризне штабове, кључне две недеље...

Ово ме све подсећа на причу о дечаку који је викао вук. Једном због оваквих паника кад нас нешто жестоко стрефи нећемо реаговати. 

"Tesla je imao samo jedan porok"

"Zalažem se za legalizaciju kanabisa"

Смок он д вотр, фаја ин д скаја....

Подели на овим сајтовима

@Juanito

„Мислим да треба да се издржи, али разумем да је компромис увек најбоље спровести јер тиме излазимо из проблема који је исфабрикован и претеран. Људи не знају колико је ово тешка и смртоносна болест, да умре сваки пети старији са хроничним тегобама”, наводи Кон.

WWW.POLITIKA.RS

Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да је апсолутно претерана расправа о ванредном стању током предстојећег викенда и 1. маја јер је то последњи викенд са забраном, а...

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Смок он д вотр, фаја ин д скаја....

ken liiiiiiii!!!!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Још мало јасних изјава.

"Virus je u iščezavanju, on će jako da oslabi. Nema više svrhe ponašati se kao što smo se ponašali na početku epidemije", upozorio je on.

"Meni je jasno da je ljudima dozlogrdilo", kazao je on i dodao da ljudi više ne obraćaju pažnju, skidaju maske i opustili su se, što nije dobro.

Мислим да би дотур требао мало да се договори са собом шта жели да каже. Разумем ја да је он за легализацију канабиса, ал само ако може мало да појасни шта је хтео да каже.

И овај и слични нама одлучују да ли можемо на Литургију или не?! Над овим да се замислимо сви, прво ја.

Подели на овим сајтовима

Председник Бразила оптужио СЗО да подстиче сексуалне активности код деце

„Ово је Светска здравствена организација чији савети о корона вирусу неки људи желе да следим. Да ли би требало да следимо и смернице њихове образовне политике? За децу од нула до четири године: задовољство и задовољство када додирују тела, мастурбација. За децу од четири до шест година: позитиван родни идентитет ... мастурбација у раном детињству, истополни односи ... Девет до дванаест година: прво сексуално искуство.“

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Председник Бразила Жаир Болсонаро оптужио је Светску здравствену организацију да охрабрује децу да...

Подели на овим сајтовима

Nesto zanimljivo mi posla brat

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, GeniusAtWork рече

@Juanito

WWW.POLITIKA.RS

Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да је апсолутно претерана расправа о ванредном стању током предстојећег викенда и 1. маја јер је то последњи викенд са забраном, а...

Цитат

„Ако се поново диже, мораћемо да поступамо”, закључио је Кон.

И тако...

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Вилер Текс рече

Још мало јасних изјава.

"Virus je u iščezavanju, on će jako da oslabi. Nema više svrhe ponašati se kao što smo se ponašali na početku epidemije", upozorio je on.

"Meni je jasno da je ljudima dozlogrdilo", kazao je on i dodao da ljudi više ne obraćaju pažnju, skidaju maske i opustili su se, što nije dobro.

Мислим да би дотур требао мало да се договори са собом шта жели да каже. Разумем ја да је он за легализацију канабиса, ал само ако може мало да појасни шта је хтео да каже.

И овај и слични нама одлучују да ли можемо на Литургију или не?! Над овим да се замислимо сви, прво ја.

Колико ја знам он није био против да се иде на литургију, чекам потврду.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...