Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, Dimitrije рече

@Grizzly Adams @Драшко bio je malo pre na RTS-u i on se slaže sa tom merom

Drkon ili AVmen?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

WWW.PRAVNO-INFORMACIONI-SISTEM.RS

РЕПУБЛИЧКИ ПРОПИСИ СОЦИЈАЛНО ОСИГУРАЊЕ, ЗДРАВСТВЕНА, СОЦИЈАЛНА И БОРАЧКА ЗАШТИТА Здравствена заштита Закључак (Владе о информисању...

Подели на овим сајтовима

I taman pomislim da nema gore, kad

RS.N1INFO.COM

Turkmenistan je zabranio razgovor o koronavirusu u javnosti, saopštila je nevladina organizacija Reporteri bez...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, draganzzz рече

Sve cetiri monahinje manastira Divostin!

Нека им драги Бог помогне.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Branka62 рече

I taman pomislim da nema gore, kad

RS.N1INFO.COM

Turkmenistan je zabranio razgovor o koronavirusu u javnosti, saopštila je nevladina organizacija Reporteri bez...

U Turkmenistanu još nema zaraženih, vlada zabranila korona virusu da se širi. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Драшко рече

moji izvori kazu da jeste

moji ljudi su mi podnijeli izvjestaj

Малопре на РТС као неће а раде на томе да увате те што шире панику.

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Србољуб+ рече

Малопре на РТС као неће а раде на томе да увате те што шире панику.

neka ih (sami sebe) uvate 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Друштво, ја стварно не капирам о чему се ради. Када би неко дошао у Србију без да зна шта се дешавало до сада, на основу ових неколико последњих страна би закључио да смо најцрња диктатура, да су сви лекари или болиди или сендвичари и да нешто ужасно лоше радимо. Ја не знам чему толике замерке одједном. Очигледно није све идеално, али у поређењу са тим како су многе друге земље реаговале, ми уопште нисмо лоши. Не знам шта очекујете. Ево, овде каже да неке земље заправо имају 24 ч забрану кретања већ, неке имају нешто опуштеније али слично. 

WWW.BUSINESSINSIDER.COM

China, Denmark, El Salvador, France, Ireland, Italy, New Zealand, Poland, and Spain have implemented mass quarantines to slow the coronavirus spread.

Разумем да увек има простора за критику, али поређења са Северном Корејом и фашизмом су детињаста.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Срђан Шијакињић рече

Друштво, ја стварно не капирам о чему се ради. Када би неко дошао у Србију без да зна шта се дешавало до сада, на основу ових неколико последњих страна би закључио да смо најцрња диктатура, да су сви лекари или болиди или сендвичари и да нешто ужасно лоше радимо. Ја не знам чему толике замерке одједном. Очигледно није све идеално, али у поређењу са тим како су многе друге земље реаговале, ми уопште нисмо лоши. Не знам шта очекујете. Ево, овде каже да неке земље заправо имају 24 ч забрану кретања већ, неке имају нешто опуштеније али слично. 

WWW.BUSINESSINSIDER.COM

China, Denmark, El Salvador, France, Ireland, Italy, New Zealand, Poland, and Spain have implemented mass quarantines to slow the coronavirus spread.

Разумем да увек има простора за критику, али поређења са Северном Корејом и фашизмом су детињаста.

Srki nijedan primjer sa businessinsider se ne odnosi na policijski čas od 24 časa. 

Jedno je kad vlada naredi nema kretanja osim da kupiš hranu ili ideš doktori za hitni slučaj, a drugi je policijski čas 24 sata... Takvu mjeri nijedna zemlja nije primjenila. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

@Срђан Шијакињић  Брате, прво

- Ниједна, али буквално ниједна држава на планети није увела полицијски час. Пол. час подразумева забрану изласка свима осим војске и полиције и радника са посебном дозволом. Све државе дозвољавају кретање свим својим грађанима, али под одређеним условима који зависе од државе до државе и колико је конкретна држава погођена свим овим.

Такође ниједна држава на свету није потпуно забранила кретање некој групи људи, као овде старијима

друго, што се тиче доктора 

- Не знам да ли си одгледао онај перформанс данас у три. Да ли неко са пола грама мозга треба оним људима да верује нешто више, кад истовремено причају да код нас "ситуација и није тако лоша" (изјавили и Кон и Вучић, и јуче и данас), а истовремено шире панику да смо на прагу Италије и Шпаније. Са 23 мртва укупно од почетка. Шаљу СМС поруке људима ноћу да не излазе. Шта значи оно демонстративно устајање са конференције? Шта је ово, вртић па се дечица мало наљутила? Издиру се на људе јер шатро не поштују прописе, а љубе стражњицу човеку најодговорнијем за оволики број заражених и умрлих јер је крио заражене да би скупљао потписе и држао митинге. И пуштао људе да долазе из заражених подручја без икакве контроле и карантина.

Сваки дан звецкају са 24-часовним пол. часом, а стално кукају да људи не гомилају намирнице. Још не могу да се опораве од оног почетног разграбљивања по апотекама и маркетима, а сада намерно излуђују људе са оваквим психопатским најавама. Па ко је бре овде луд?

Мени лично је пређен праг и за мене је од данас држава и њене мере опаснија од било какве епидемије. Нико не мора да се сложи са мном, али то је мој став.

П.С. А уопште и да не потежемо причу колико је Устав прекршен од почетка свега овога и да је држава постала буквално један човек. Била је то и до сада, али сада је то потпуно огољено до коске. И јако тужно и болно.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Srki nijedan primjer sa businessinsider se ne odnosi na policijski čas od 24 časa. 

Jedno je kad vlada naredi nema kretanja osim da kupiš hranu ili ideš doktori za hitni slučaj, a drugi je policijski čas 24 sata... Takvu mjeri nijedna zemlja nije primjenila. 

Па чекај, не мисли нико ваљда да ће ико да нареди забрану изсласка из куће 24 дневно на две недеље? Ја подразумевам да ће бити забрањено кретање сем до продавнице, апотеке, лекара и евентуално још понешто. Све друго је неизводљиво и у теорији. Ми немамо капацитет да свима доставимо храну и лекове за почетак.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...