Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, obi-wan рече

Moja sestra i zet neki dan prodali stan i pazarili kucu, useljavaju se, nista posebno za sad.

:D 

Права инвестиција, ништа без дворишта. Нек им је срећно усељење. 

Мој друг из Гетеборга и његова жена исто планирају ускоро да купе кућу.

Стандард, бајо. 0703_read

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Justin Waters рече

Ovo nema ni u S.Koreji

"Severno od Pjongjanga" nov domaci film slobodne produkcije

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Justin Waters рече

Kuku lele...joooj Ovo nema ni u S.Koreji, a Kina je bastion slobode. 

Ljudi Srbije, želim vam da istrajete napao vas je gori neprijatelj od korone. 

Sa strepnjom očekuje razvoj događaja u Srpskoj, jer dosad sam dosta bio kritičan prema potezima političara Srpske koji su u više navrata očigledno kopirali praksu i poteze koje vuku u Srbiji. Ako uvedo 24 časa i ovdje kod nas, onda nam nema spasa. Mada kako za sad stvari stoje, neće jer nisu pratili vladu Srbije ni u produženju policijskog časa, kod nas je i dalje od 20 - 5 ujutro.

Хахах, људи радовали сте се ''кинеском моделу'', па ево га, дошли кинески стручњаци да саветују. Шта сад смета? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Натан рече

Хахах, људи радовали сте се ''кинеском моделу'', па ево га, дошли кинески стручњаци да саветују. Шта сад смета? 

Budaleština...pa Kinezi nisu ni kod sebe uvodili 24h. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Samo za veselo drustvo, corona bejbeee. Iskocii  na 5 minutaaa  , cuni onog sto lutaaaaaaa

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

24 часа, што пре - то боље! И да траје што дуже, барем 10 - 15 дана!

Па да у мају полагано почнемо у Србији да заборављамо све ово што нас је као Човечанство снашло и размишљамо о неким ведријим и лепшим темама ;) 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Justin Waters рече

Budaleština...pa Kinezi nisu ni kod sebe uvodili 24h. 

Како нису, кад су кроз прозор додавали храну људима, није се излазило?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, obi-wan рече

A ovo gledajte, i zapitajte se svi sta i otkuda citate i prenosite. Nikog ne prozivam, nego kazem sasvim uopsteno.

Ovako se u mnogo slucajeva kod raznoraznih "vesti" otvoreno laze i falsifikuje.

Увек сам се питао шта је овим људима у глави. И најискреније не могу да разумем.

Пази, мени нису уопште стране енормне дубине грешности људског бића и то колико смо слаби. Потпуно ми је јасно колико ниско човек из слабости може да падне. Не само да не осуђујем, него отворено признајем и стојим иза тога да прихватам и уживам у разним стварима које многи сматрају грешним, нарочито црквени (ништа од тога не укључује повређивање других људи).

Ал не могу да разумем зашто неко свесно овакве ствари ради. Пазите, то није пад из слабости. То је нека болест. Човек мора да вољно активира много тога у мозгу да би објавио ово на интернету. Прво иде помисао. Па онда покрет да се устане и оде до компа ил да се узме телефон из џепа. Па онда гомила комплексних покрета да се нађу овакве слике и исконструишу овакве информације. И на крају мора да се објави, што је такође неколико комплексних одлука и покрета. У сваком од тих корака се може зауставити, значи у питању је изразито вољна радња. А није у питању неки урођени телесни нагон попут оног за јелом, пићем или сексом. Потуно несхватљиво.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Натан рече

Како нису, кад су кроз прозор додавали храну људима, није се излазило?

Jel razlikuješ one koji su u samoizolaciji od onih koji nisu? 

Naravno da si izlazili i da se pratilo dronovima ko ima masku ko nema, to je bila jedna znamenita vijest. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Hahah, ljudi stvarno izvinite i nemojte da mi zamerite. Vi se ovde bavite ozbiljnim temama,  meni je jako dosadno i motaju mi se samo gluposti po glavi. :D <3

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Увек сам се питао шта је овим људима у глави. И најискреније не могу да разумем.

Пази, мени нису уопште стране енормне дубине грешности људског бића и то колико смо слаби. Потпуно ми је јасно колико ниско човек из слабости може да падне. Не само да не осуђујем, него отворено признајем и стојим иза тога да прихватам и уживам у разним стварима које многи сматрају грешним, нарочито црквени (ништа од тога не укључује повређивање других људи).

Ал не могу да разумем зашто неко свесно овакве ствари ради. Пазите, то није пад из слабости. То је нека болест. Човек мора да вољно активира много тога у мозгу да би објавио ово на интернету. Прво иде помисао. Па онда покрет да се устане и оде до компа ил да се узме телефон из џепа. Па онда гомила комплексних покрета да се нађу овакве слике и исконструишу овакве информације. И на крају мора да се објави, што је такође неколико комплексних одлука и покрета. У сваком од тих корака се може зауставити, значи у питању је изразито вољна радња. А није у питању неки урођени телесни нагон попут оног за јелом, пићем или сексом. Потуно несхватљиво.

O tome se i radi. A sad je po internetima masa takvih stvari.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

Hahah, ljudi stvarno izvinite i nemojte da mi zamerite. Vi se ovde bavite ozbiljnim temama,  meni je jako dosadno i motaju mi se samo gluposti po glavi. :D <3

Шта друго остаје осим шале?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...