Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Bez riječi...italija! Iz dana u dan sve gore. 

image.png.f5639b88fc3a0cd2b31ae308a260ac6c.png

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Срећко Петровић рече

Милане, брате, стварно се не сећам да ли сам то рекао и ако јесам у ком контексту. Не кажем да нисам рекао — ако јесам свакако нисам ништа рђаво о нашем брату мислио, пре личи да сам хтео да будем духовит. Што ми очигледно не иде. Оно што се сећам је да брата Гризлија познајем виртуелно већ 20 година, још са Сербианкафеа, годинама пре групе Православље и пре форума Верујем /где је био дугогодишњи админ/, и и знам га од почетка као у Христу брата. Који је главобољу задавао многим "протестантима". И правима и оним несвеснима. Од кога сам много научио и од кога и даље учим.

Ако ћеш држати до онога што ја кажем, онда те молим да Звонка гледаш као у Христу брата јер он то јесте. 

А у Цркви има места за нас са све нашим различитим мишљењима, без обзира на наша политичка или друга уверења. Без обзира на то на кога навијаш ти а на кога ја. Или шта мислимо о државној политици, блокади друштва, или без обзира на то да ли о земаљским режимима говоримо критички или панегирички. 

Не знам како да тагујем Звонка, волео бих да обојица ово прочитате. Кад си већ дозвао духа :)

:naklon:

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Tanja M рече

317000 ljudi od 5.marta je došlo u Srbiju...

Korona virus je mnogo ranije dosao u Evropu,vec za Sretenje i dan drzavnosti a tada ga niko ovde nije spominjao.

Zarazeni italijani su iz tog i mozda ranijeg perioda a Lombardija je krajme februara proglasena crvenom zonom zaraze.Tih daana,a sve do pole 10. marta su leteli avioni za  Milano i nije bilo nikakvih  zabrana osim preporuka da se ne ide u Italiju na eksurzije.Programi za 8. mart su se prodavali .

Peti mart je,dakle,sa strane zdravstvene situacije u Srbiji  nebitan datum

Подели на овим сајтовима

Канда су НАТО војници отпорнији на корону од остатка света и да их вирус не брине превише:

SRBIN.INFO

Амерички војници, према неким проценама, њих око 80.000 се искрцало у Немачку.
Цитат

Ипак Немце је очигледно забринуо број америчких војника јер по плану вежбе САД би требало да учествују са не више од 20.000 припадника.

• Свиђа ми се 1
Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, gavrosaurus рече

Канда су НАТО војници отпорнији на корону од остатка света и да их вирус не брине превише:

SRBIN.INFO

Амерички војници, према неким проценама, њих око 80.000 се искрцало у Немачку.

Kada je ova epidemije izbila...Amerikanci su se bili iskrcali u Wuhanu. Opravdano je što se plaše. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Da Medo, malo politike, malo slikanja...ali od Kineza ni dodjose tomakavci, nego medecinska pomoc.

Nesto ne vidim da fondacija Klinton i Bil Getsovci salju. Nesto ne vidim ni od Svaba da nesto stize u Srbiju osim porobljavanja.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

Da je Vucic imao masku, pao bih sa stolice... :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...