Anika Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 Ma dajte, ljudi, nije niko ni mislio da je to jedino bitno, naravno da se pre svega gleda duhovni post. Ali je i glupo to sto rade, bez obzira. Smaragdni kamičak and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 mnogo veci problem (od ovog, ako je to uopste problem...) je pitanje sta mi sve jedemo po pekarama...tipa, bojennje hleba i peciva vestackim bojama, razni aditivi i ostale stetne hemijske supstance... Нифада, obi-wan and ViktorijaV је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 To je tacno. Hleb skoro da uopste ne jedem, ponekad tonus ili hrono, to mi je nekako najpouzdanije. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 1 сат, Vladan :::. рече Која је кифла мрснија: Печена на уљу са 15 грама водене саламе или печена на масти са 15г џема? А? Одговор: Обе су посне, јер са таквом храном све и да хоћеш не мож' се омрсиш Pa to nije ni problem! Ali maaasan noz, alo! ..... zato smo ovde gde smo...eee jadan Vucic s nama! obi-wan and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 Пре сат времена, JESSY рече mnogo veci problem (od ovog, ako je to uopste problem...) je pitanje sta mi sve jedemo po pekarama...tipa, bojennje hleba i peciva vestackim bojama, razni aditivi i ostale stetne hemijske supstance... Ne smem da pricam na tu temu! E1 E2......................................................................... ima gi mnogo. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 Ovo je vec maliciozno. Ja sam recimo alergicna na krastavce i u kuci su mi uvek odvajali salatu, jer ja ne mogu da podnesem da ga samo izbegnem, izbacim ili tako nesto. Bukvalno osetim i miris cak i kad ga seku istim nozem i krene mi reakcija. To znaju svi koji me dobro poznaju i oduvek su mi sve posebno pravili, sendvice na rodjendanima i slicno. A ja sam gore lepo naglasila sta je najbitnije. Samo sto ne verujem da se u kuci ponasate isto tako. Npr. neko mrsi kod vas u kuci, jede neko meso i vi posle uzmete isti pribor i sednete da rucate, tako da nemojte biti licemerni. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 15 минута, Лапис Лазули рече Pa to nije ni problem! Ali maaasan noz, alo! ..... zato smo ovde gde smo...eee jadan Vucic s nama! obi-wan, Лапис Лазули, Anika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 2, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 1 минут, Anika рече Ovo je vec maliciozno. Ja sam recimo alergicna na krastavce i u kuci su mi uvek odvajali salatu, jer ja ne mogu da podnesem da ga samo izbegnem, izbacim ili tako nesto. Bukvalno osetim i miris cak i kad ga seku istim nozem i krene mi reakcija. To znaju svi koji me dobro poznaju i oduvek su mi sve posebno pravili, sendvice na rodjendanima i slicno. A ja sam gore lepo naglasila sta je najbitnije. Samo sto ne verujem da se u kuci ponasate isto tako. Npr. neko mrsi kod vas u kuci, jede neko meso i vi posle uzmete isti pribor i sednete da rucate, tako da nemojte biti licemerni. U pravu si, alii............ To je proizvodnja na veliko, i kad bi hteli da vode racuna, ne bi postigli. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 Ne možeš koristiti isti nož i kad ne postiš. Nećeš sa istim nožem seći slaninu i jabuku ili luk, logično. Svaki put opereš i obrišeš ili uzmeš novi. Bože.... Phoebe and Anika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 3 часа, obi-wan рече Kakve su ovo gluposti, sacuvaj mili Boze. Farisejstvo najgoreg stepena - gledaju u masne molekule i to im je kao post. I kakvo neverovatno neznanje, kakav mrak. Dobro nas jos Nebo trpi. Ko misli da se omrsio ako je pojeo pecivo seceno "zamascenim" nozem, taj ima jedan VELIKI duhovni problem, i jos je na samom pocetku. Проблем је до образовања, информисања. Очигледно да вероучитељи и свештеници не успевају да информишу (образују) парохијане. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 4 часа, Anika рече Ma dajte, ljudi, nije niko ni mislio da je to jedino bitno, naravno da se pre svega gleda duhovni post. Ali je i glupo to sto rade, bez obzira. To o cemu ovaj clanak govori je potpuno i bez ostatka nevazno. Obaska to sto je prica sasvim verovatno izmisljena. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 4 часа, JESSY рече mnogo veci problem (od ovog, ako je to uopste problem...) je pitanje sta mi sve jedemo po pekarama...tipa, bojennje hleba i peciva vestackim bojama, razni aditivi i ostale stetne hemijske supstance... "Hrono" kifle... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 2 часа, Ђорђе Р рече Проблем је до образовања, информисања. Очигледно да вероучитељи и свештеници не успевају да информишу (образују) парохијане. Ili ih neki mozda bas uce naopako... hmmmm... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 3 часа, ViktorijaV рече Ne možeš koristiti isti nož i kad ne postiš. Nećeš sa istim nožem seći slaninu i jabuku ili luk, logično. Svaki put opereš i obrišeš ili uzmeš novi. Bože.... Drugim recima, kad neko sece pecivo na veliko naravno da nece non-stop da pljuska noz, jer za to pre svega nema vremena. Jeri je sve to pecivo, nije ni luk ni jabuka. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 пре 2 часа, Ђорђе Р рече Проблем је до образовања, информисања. Очигледно да вероучитељи и свештеници не успевају да информишу (образују) парохијане. Мислим да ово нема везе са веронауком, него домаћинством. Вратити домаћинство у школе! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука