Jump to content

Боре ли се атеисти против сатанизма?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Ево видимо да се атеисти боре против догми, незнања... шта год то значило. Другим речима против Бога или бога или богова. А да ли се боре против сатанизма? Мислим, постоји ли неки текст где атеисти проглашавају борбу против сатанистичких учења? Хајде мало да поразговарамо и о овоме. Ако има тога, молим документовану потврду.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 372
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Да Макс, али нисам видео да сте поменули сатанисте. Чак, видео сам да сатанисти на вашем форуму и групи удружени са вама "ратују" против хришћанског Бога.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Licno poznajem puno satanista, sto deklarativnih sto pravih, veruj mi da i sa njima vodim iste ovakve razgovore. Zans cime se bavim, tako da to valjda ima neku tezinu. 0110_hahaha

Па зар ти не рече у једном другом топику да сатанисти не постоје?  0110_hahaha

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Zašto bismo proglasili rat satanizmu? Zato što je protiv Boga pa u njegovo ime? xD

Ne verujemo mi u njega tako da nema razloga da se proglasi borba protiv satanizma ništa više nego što bi trebalo protiv hrišćanstva.

Sve je to isto u principu. I rituali su vam isti. Pročitajte par poslednjih postova u topicu o Evharistiji.

I da, poznajem jednog pravog pravcatog satanistu koji čita neke Kroulijeve knjige, satanističku bibliju na mađarskom, sluša black metal etc. Moje je godište.

Ivane, molim te ne pričaj glu**** избегавај овакав начин комуникације,молим те! i, nema nikakvog teiste (pa ni sataniste) na našem forumu osim Petra i Stanimira.

Nisam mislio tako... Ah bre... 0110_hahaha

Nema satanista tamo kod nas i definitivno se nismo udruzili.

Подели на овим сајтовима

Макс, не знам да ли си чуо, али припадници сотонске цркве Шандора Лавеја су атеисти. Њихови ''свештеници'' јесу окорели сатанисти и упражњавају разне ритуале, али ''обични лаици'' су као што рекох, атеисти!

Шта мислиш о томе?

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Макс, не знам да ли си чуо, али припадници сотонске цркве Шандора Лавеја су атеисти. Њихови ''свештеници'' јесу окорели сатанисти и упражњавају разне ритуале, али ''обични лаици'' су као што рекох, атеисти!

Шта мислиш о томе?

Ne možeš biti pripadnik crkve i ateista, to smo apsolvirali odavno.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Zašto bismo proglasili rat satanizmu? Zato što je protiv Boga pa u njegovo ime? xD

Ne verujemo mi u njega tako da nema razloga da se proglasi borba protiv satanizma ništa više nego što bi trebalo protiv hrišćanstva.

Sve je to isto u principu. I rituali su vam isti. Pročitajte par poslednjih postova u topicu o Evharistiji.

I da, poznajem jednog pravog pravcatog satanistu koji čita neke Kroulijeve knjige, satanističku bibliju na mađarskom, sluša black metal etc. Moje je godište.

Ivane, molim te ne pričaj glu**** избегавај овакав начин комуникације,молим те! i, nema nikakvog teiste (pa ni sataniste) na našem forumu osim Petra i Stanimira.

Krouli nije bio satanista nego hermetista/telemit.

Lavej nema veze sa Madjarskom i Madjarima ono Szandor je ubacio iz neke zezanja. U originalu on je Hovard Stanton Lavej.

Lavejov Stanizam je ateizam koji vrsi blasfemicnu propagandu.

Black metal slusam i ja.

Nemamo iste rituale nego dijametralno suprotne posto je njihova filozofija dijametralno suprotna nasoj.

Oni su desktrukntivni i cilj im je unistenje i razaranje kao delovanja u cilju vracanja kosmosa u kaos.

Ako bi protiv nekoga prvo trebalo da se borite to su oni.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Licno poznajem puno satanista, sto deklarativnih sto pravih, veruj mi da i sa njima vodim iste ovakve razgovore. Zans cime se bavim, tako da to valjda ima neku tezinu. :0104_cheesy:

Па зар ти не рече у једном другом топику да сатанисти не постоје?   :0104cheesy:

Za mene ne postoje, ali za vas da tako da ... Cudni su putevi Gospodnji :0104cheesy:

Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Шта мислиш о томе?

Дарко, не оптужујем ја никога од вас да сте сатанисти, само сам вас питао јесте ли чули за то! Ја сам гледао интервју са припадницима горе поменуте ''цркве'' па зато кажем. У САД, има их скоро милион!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Шта мислиш о томе?

@Пантелејмон rece ti covek

Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Licno poznajem puno satanista, sto deklarativnih sto pravih, veruj mi da i sa njima vodim iste ovakve razgovore. Zans cime se bavim, tako da to valjda ima neku tezinu. :0104_cheesy:

Па зар ти не рече у једном другом топику да сатанисти не постоје?   :0104cheesy:

Za mene ne postoje, ali za vas da tako da ... Cudni su putevi Gospodnji :0104cheesy:

Tako svako od nas moze da kaze za mene ateisti ne postoje. Ima li dijalog data smisla?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Шта мислиш о томе?

@Пантелејмон rece ti covek

Добро, верујем вам!  :0104_cheesy:

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...