Manja88 Написано Новембар 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 (измењено) пре 22 минута, Vladan :::. рече Па има свега, али упркос свачему што се овде дешавало, и са члановима и са уредништвом, ипак су неки сведочили да су овде нашли "Живе речи утехе". А те речи су писали неки од нас пре 3 минута, Sofija_ рече ili prijatelje za ceo zivot To je divno za cuti tj procitati Onda je ovaj projekat uspio u svakom smislu, to je najbitnije Измењено Новембар 3, 2019 од Manja88 Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 10 часа, Vladan :::. рече Па има свега, али упркос свачему што се овде дешавало, и са члановима и са уредништвом, ипак су неки сведочили да су овде нашли "Живе речи утехе". А те речи су писали неки од нас Jeste stvarno, ulepšali ste život nekim od nas... ( nakon što prevaziđu neki nesporazumi prilikom upoznavanja ... ) ALi to i dalje ne menja činjenicu da bih ja mogla malo više vremena da posvetim duhovnijem životu nego mračenjem po forumu. Pošto ja nisam nikoga utešila . Uglavnom prazoslovim. Tako da malo te šminke, više molitve, čitanja Jevanđelja...posećivanje službi; e nije na odmet i malo više toga. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 31 минута, Ekatarina_mala рече ALi to i dalje ne menja činjenicu da bih ja mogla malo više vremena da posvetim duhovnijem životu nego mračenjem po forumu. Pošto ja nisam nikoga utešila . Uglavnom prazoslovim. Tako da malo te šminke, više molitve, čitanja Jevanđelja...posećivanje službi; e nije na odmet i malo više toga. A vidi mene, dosla niti sam se predstavila ni dobar dan nisam rekla a postavila milion pitanja A mozda si nekog nasmijala svojim postom i to je nesto. A ostalo...ako ti je za utjehu nisi jedina koja tako misli o sebi sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 14 минута, Manja88 рече A vidi mene, dosla niti sam se predstavila ni dobar dan nisam rekla a postavila milion pitanja A mozda si nekog nasmijala svojim postom i to je nesto. A ostalo...ako ti je za utjehu nisi jedina koja tako misli o sebi e pa predstavi se.. :) Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 2 минута, Ekatarina_mala рече e pa predstavi se.. El ima neka posebna tema il mogu i ovdje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 1 минут, Manja88 рече El ima neka posebna tema il mogu i ovdje? ma kako hoćeš..mislim ne moraš - da ne ispadne sad ja te nešto teram. Ali vidim da bi možda... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 @Manja88 čekamo sa nestrpljenjem Manja88 је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 10 минута, Ekatarina_mala рече ma kako hoćeš..mislim ne moraš - da ne ispadne sad ja te nešto teram. Ali vidim da bi možda... Ne tjeras...valjda je to neki red kad se dodje kod nekog prvi put a ne odmah se raspricati Mada odavno ja ovdje svratim s vremena na vrijeme nego mi uvijek mrsko da se registrujem...pa valjda se vec zbog toga osjecam domacom Inace sam iz RS-a, jedan gradic na istoku, 88 godiste, odazivam se na Manja i eto dosta za pocetak sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 9 минута, Manja88 рече Ne tjeras...valjda je to neki red kad se dodje kod nekog prvi put a ne odmah se raspricati Mada odavno ja ovdje svratim s vremena na vrijeme nego mi uvijek mrsko da se registrujem...pa valjda se vec zbog toga osjecam domacom Inace sam iz RS-a, jedan gradic na istoku, 88 godiste, odazivam se na Manja i eto dosta za pocetak Jesi li udata? Odmah da pitam. Verujem da će mnoge zanimati, pa da uštedim vreme. Ja sam najnepristojnija od sve dece. Prosto volim sve po kratkom postupku E šalim se! Ne odgovaraj. DOBRO NAM DOŠLA!!!! Manja88 је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 Hvala na dobrodoslici lijepo se ismijah jutros Nisam znala da je to od znacaja, al vidim da je na ovom forumu vise nego zanimljivo sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 3 минута, Manja88 рече Hvala na dobrodoslici lijepo se ismijah jutros Nisam znala da je to od znacaja, al vidim da je na ovom forumu vise nego zanimljivo hm.. da. ..ne znam. Ja se malo šalim. Manja88 је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 Elem Manja- šta ćemo...da pročitam ja sad npr. jutarnje pravilo-red je. Pa onda neki akatist..da vidimo danas je...ponedeljak, znači anđelu čuvaru. eto Manja88 је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja88 Написано Новембар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 34 минута, Ekatarina_mala рече Elem Manja- šta ćemo...da pročitam ja sad npr. jutarnje pravilo-red je. Pa onda neki akatist..da vidimo danas je...ponedeljak, znači anđelu čuvaru. eto Da, al procitati bar sa razmujevanjem, ne ono razmisljati gdje bi mogla smugnuti kasnije, sta uraditi, napraviti nije ti losa ideja, mozda je kopiram...ako nadjem vremenaaaa...doduse ovih dana citam dobru knjigu pa otud se malo urazumim...bar to sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 14 часа, Ekatarina_mala рече Uglavnom prazoslovim. Не брини превише. За право празнословље мораш да завршиш теолошки факултет Тако да полако Manja88 and sanja84 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 пре 18 минута, Vladan :::. рече Не брини превише. За право празнословље мораш да завршиш теолошки факултет Тако да полако Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука