Jump to content

Sta za vas prakticno znaci biti hriscanin?

Препоручена порука

пре 22 минута, Vladan :::. рече

Па има свега, али упркос свачему што се овде дешавало, и са члановима и са уредништвом, ипак су неки сведочили да су овде нашли "Живе речи утехе". А те речи су писали неки од нас :) 

пре 3 минута, Sofija_ рече

ili prijatelje za ceo zivot :grouphug123:

To je divno za cuti tj procitati :)

Onda je ovaj projekat uspio u svakom smislu, to je najbitnije :) 

Измењено од Manja88
Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Vladan :::. рече

Па има свега, али упркос свачему што се овде дешавало, и са члановима и са уредништвом, ипак су неки сведочили да су овде нашли "Живе речи утехе". А те речи су писали неки од нас :) 

Jeste stvarno, ulepšali ste život nekim od nas... :) ( nakon što prevaziđu neki nesporazumi prilikom upoznavanja ... :))

ALi to i dalje ne menja činjenicu da bih ja mogla malo više vremena da posvetim duhovnijem životu nego mračenjem po forumu. Pošto ja nisam nikoga utešila :(. Uglavnom prazoslovim. Tako da malo te šminke, više molitve, čitanja Jevanđelja...posećivanje službi; e nije na odmet i malo više toga.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Ekatarina_mala рече

ALi to i dalje ne menja činjenicu da bih ja mogla malo više vremena da posvetim duhovnijem životu nego mračenjem po forumu. Pošto ja nisam nikoga utešila :(. Uglavnom prazoslovim. Tako da malo te šminke, više molitve, čitanja Jevanđelja...posećivanje službi; e nije na odmet i malo više toga.

A vidi mene, dosla niti sam se predstavila ni dobar dan nisam rekla a postavila milion pitanja :)

A mozda si nekog nasmijala svojim postom i to je nesto.  A ostalo...ako ti je za utjehu nisi jedina koja tako misli o sebi :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Manja88 рече

A vidi mene, dosla niti sam se predstavila ni dobar dan nisam rekla a postavila milion pitanja :)

A mozda si nekog nasmijala svojim postom i to je nesto.  A ostalo...ako ti je za utjehu nisi jedina koja tako misli o sebi :)

e pa predstavi se.. :)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ekatarina_mala рече

ma kako hoćeš..mislim ne moraš - da ne ispadne sad ja te nešto teram. Ali vidim da bi možda...

Ne tjeras...valjda je to neki red kad se dodje kod nekog prvi put :) a ne odmah se raspricati :)

Mada odavno ja ovdje svratim s vremena na vrijeme nego mi uvijek mrsko da se registrujem...pa valjda se vec zbog toga osjecam domacom :)

Inace sam iz RS-a, jedan gradic na istoku, 88 godiste, odazivam se na Manja i eto dosta za pocetak :)

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Manja88 рече

Ne tjeras...valjda je to neki red kad se dodje kod nekog prvi put :) a ne odmah se raspricati :)

Mada odavno ja ovdje svratim s vremena na vrijeme nego mi uvijek mrsko da se registrujem...pa valjda se vec zbog toga osjecam domacom :)

Inace sam iz RS-a, jedan gradic na istoku, 88 godiste, odazivam se na Manja i eto dosta za pocetak :)

Jesi li udata? Odmah da pitam. Verujem da će mnoge zanimati, pa da uštedim vreme. Ja sam najnepristojnija od sve dece. Prosto volim sve po kratkom postupku :)

E šalim se! Ne odgovaraj.

DOBRO NAM DOŠLA!!!!

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Manja88 рече

Hvala na dobrodoslici :)

lijepo se ismijah jutros :)

Nisam znala da je to od znacaja, al vidim da je na ovom forumu vise nego zanimljivo :)

hm.. da. ..ne  znam. Ja se malo šalim.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Ekatarina_mala рече

Elem Manja- šta ćemo...da pročitam ja sad npr. jutarnje pravilo-red je. Pa onda neki akatist..da vidimo danas je...ponedeljak, znači anđelu čuvaru. eto

Da, al procitati bar sa razmujevanjem, ne ono razmisljati gdje bi mogla smugnuti kasnije, sta uraditi, napraviti :)

nije ti losa ideja, mozda je kopiram...ako nadjem vremenaaaa...doduse ovih dana citam dobru knjigu pa otud se malo urazumim...bar to

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Ekatarina_mala рече

Uglavnom prazoslovim.

Не брини превише. За право празнословље мораш да завршиш теолошки факултет :)) 

Тако да полако :) 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Vladan :::. рече

Не брини превише. За право празнословље мораш да завршиш теолошки факултет :)) 

Тако да полако :) 

:aplauz::aplauz:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...