Jump to content

Црква Јеладе признала „Православну Цркву Украјине”

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, The Godfather рече

Dal' da je zavladicimo?

Пусти је, брате. Само јој још то бреме фали па да кола крену низбрдо. А кочница не ради. А ни ручна...

Подели на овим сајтовима

@Istopljeni kamen a vama je do cega? Posto na saopstenje stavljate reakciju kao da placete od smeha? Da li ste - recimo napisali neki ozbiljan komentar na saopstenje ili jos bolje na neku od tema na kojima svakodnevno ucestvujete - osim sto se prenemazete i jeftinom teologijom branite vase politcke stavove?

prodajte te price nekom drugom!

Подели на овим сајтовима

Цитат

а мене у сва три облика Форгеет!

Шта ти је брзина. Прочитах: А мене у три... (п.м.):))

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, The Godfather рече

@Istopljeni kamen a vama je do cega? Posto na saopstenje stavljate reakciju kao da placete od smeha? Da li ste - recimo napisali neki ozbiljan komentar na saopstenje ili jos bolje na neku od tema na kojima svakodnevno ucestvujete - osim sto se prenemazete i jeftinom teologijom branite vase politcke stavove?

prodajte te price nekom drugom!

Не измишљајте, ја нисам ставила лајк на саопштење, већ на коментар Тома.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

Не измишљајте, ја нисам ставила лајк на саопштење, већ на коментар Тома.

Што му се своди на исто - ”Ћерку кара, снајки приговара!”. Боже благи, да ли ви заиста мислите да је један део коментатора на овом форуму сисао весла, уместо мајчиног млека? Грдно се варате!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

Нисам вам ја крива што се урушавате

Niko se ne urusava, mozda iz vase cenjene perspektive to tako izgleda i to je generalno vas problem. Urusava se jedinstvo pravoslavnih a vi ste se svrstali na stranu onih koji ga urusavaju. Toliko od mene za vas veceras ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, The Godfather рече

Niko se ne urusava, mozda iz vase cenjene perspektive to tako izgleda i to je generalno vas problem. Urusava se jedinstvo pravoslavnih a vi ste se svrstali na stranu onih koji ga urusavaju. Toliko od mene za vas veceras ?

Хвала, за Вас би било боље толико и убудуће, не прилазите ми!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Талични Том рече

Што му се своди на исто - ”Ћерку кара, снајки приговара!”. Боже благи, да ли ви заиста мислите да је један део коментатора на овом форуму сисао весла, уместо мајчиног млека? Грдно се варате!

Не квотајте ме! Ви сте своје рекли!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Uuuuuu, drmaju hormoni veceras, sa zadovoljstvom cu prihvatiti vas " dobronamerni " savet ?

Не дрмају је хормони, драги брате. Просто, само је мало потребно чачнути је на незгодно место да би на светлост дана изашла сва њена злоба. На једној страни све саме срцепарајуће поруке и ”оплаках” смајлови, а на другој претње. Једно са другим не иде. Не бива...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Талични Том рече

Не дрмају је хормони, драги брате. Просто, само је мало потребно чачнути је на незгодно место да би на светлост дана изашла сва њена злоба. На једној страни све саме срцепарајуће поруке и ”оплаках” смајлови, а на другој претње. Једно са другим не иде. Не бива...

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...