Поуке.орг - инфо Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 Папа Фрања се састао са васељенским патријархом Вартоломејом у уторак, 17. септембра 2019. године. Састанак је одржан у „братској атмосфери“, према извештају за медије Прес службе Свете столице. Папа Фрања и Васељенски патријарх су у наставку имали заједнички ручак у Дому Свете Марте уз учешће њихових делегација. Савет кардинала је одржао свој 31. састанак и тим поводом секретар бискуп Марчело Семераро позвао је Патријарха да поздрави учеснике пре његовог сусрета с Папом. У својим кратком обраћању Васељенски патријарх је говорио о делу саборности у Источној Православној Цркви. Извор: Инфо-служба СПЦ View full Странице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 "У својим кратком обраћању Васељенски патријарх је говорио о делу саборности у Источној Православној Цркви" Ćiriličar, Александар Милојков, o. Miroljub and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 Семераро је исти штоф патријарха Вартоломеја. Могу замислити како је било Папи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 Можда је наш дошао на практичну обуку из папске технике? Bokisd and Golub је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 pa, ima sabornost dok se ne sedne ex cathedra.... onda dobija super moci ... tako izgleda i papin prijatelj u stambolu... na ustima sabornost na delima ex cathedra.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 Мени симпа толика различитост у имиџу.. Један забељен други уцрњен, један голобрад други забрађен, један с капицом други с капетином итд итсл... теже ће да се договоре око тога него око учења Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 пре 6 минута, Перезвон рече Мени симпа толика различитост у имиџу.. Један забељен други уцрњен, Да знаш, и мене подсећају на дрес Партизана, а ја сам звездаш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 E moj Šešelju šta si dočekao? Jedan samo što je iz tog gnijezda odletio, evo ga drugi priletio! Što bi rekli Česi " tam se dveře netrhnou" ! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 пре 6 минута, Александар Милојков рече Да знаш, и мене подсећају на дрес Партизана, а ја сам звездаш Бре.. ја поштујем обојицу. У мени се одавно угасило навијање. Него "нема преображаја без тела" ... Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DerTorx Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 Neko od teologa, ne laika, ako može da mi objasni zašto Pravoslavci papu smatraju Prvim medju jednakima. S obzirom da je papa biskup Rima i vladar čitave KC znači li to da KC ima kao i papa prvenstvo, tj da je Prva medju jednakima ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 evo I tebi dobrodoslica u arenu podvizavanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DerTorx Написано Септембар 18, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2019 Hvala na dobrodošlici stari sam ovde ali nisam bio davno i zaboravih podatke o profilu. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука