Jump to content

Православни Богословски факултет има и трећи уписни рок због недостатка буџетских студената

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 74
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Неко треба дебело да стави прст на чело. Не само факултет, већ у првом реду Црква. Начин на који се води кадровска политика (брига о свршеним студентима ПБф-а) довела је до овакве ситуације.

Подели на овим сајтовима

Немате се чему чудити, чули људи да Макса одлази, па неће да студирају. Одлив мозгова, одлив студената, све у низу....кад се тако односи према епископима шта ће будући свештеник да очекује, па боље бити возач камиона...без шале...и не улазити у коло са таквима.....

Још да их Ђуровић и језуити брију...о ноу мен... 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Istopljeni kamen рече

Немате се чему чудити, чули људи да Макса одлази, па неће да студирају.

Не знам да ли је то разлог, али да јесте био омиљен међу студентима - јесте. И полако са тим одлажењем. Боље је не журити са закључцима.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Александар Милојков рече

Не знам да ли је то разлог, али да јесте био омиљен међу студентима - јесте. И полако са тим одлажењем. Боље је не журити са закључцима.

Јесте, Александре само размислите каква се кампања водила око Факултета и епископа Максима и  епископа Иринеја, сви прљави текстови Ђуровића, сви коментари, овде на Поукама, текстови епископа Давида...сетите се, све то траје пролеће и лето а тад се деца опредељују . И шта могу закључити родитељ и будући студент?

Нека хвала!

Будући свештеник! Познајем богослове који ће уписати Факултет за безбедност, богослове који силом иду после Богословије на ПБФ, све убијено у њима.

Душом се нико не бави, о последицама саблажњавања тек, Боже опрости!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

Немате се чему чудити, чули људи да Макса одлази, па неће да студирају

Аман...као да деца од 18 година, поред оних из богословија, знају ко је Максим, не лупај молим те. Како тако уско гледате ствари и персонализујете? Била је општа еуфорија од 90-тих на овамо, сада су људи увидели да ту непто не штима. По мени не птима ни кадровска политика, ни само школство на ПБФу. Понајвише ово прво.

Престаните са идолатријом...као да је школство и сами животи напше деце поп Ђуровић и владика Максим.

Постоји милион аномалија у Цркви, почев од препоруке свештеника з аблагослов, до које-чега. Питам младића (хтео да упише богословију) што није уписао. Каже није му калуђер дао препоруку код владике. А други калуђер, сабрат тога о коме се говори, каже: "Да си му дао 250 еура, дао би ти препоруку". Не лупајте глупости, не правите од владике никавог идола, само му штетите...нисам рекао теби Александре...не скачи, пошто се и ти ухватиш често за формалности.

Подели на овим сајтовима

Постоје деца која из најчистијих побуда уписују у богословије, деца честитих родитеља која у свештенику виде светињу и кад се такви саблазне???

Постоје деца која уписују богословију да се добро једног дана ухлебе, јер им је поп господин са пуно лове....

По свему судећи више је првих и зато саблажњени одлазе, не треба им такво уређење.

О суштинским стварима васпитања и образовања се не брине.

Диван је текст владике Григорија....

Ја као лаик и неми посматрач дајем свој глас и мали допринос теми.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Аман...као да деца од 18 година, поред оних из богословија, знају ко је Максим, не лупај молим те. Како тако уско гледате ствари и персонализујете? Била је општа еуфорија од 90-тих на овамо, сада су људи увидели да ту непто не штима. По мени не птима ни кадровска политика, ни само школство на ПБФу. Понајвише ово прво.

Престаните са идолатријом...као да је школство и сами животи напше деце поп Ђуровић и владика Максим.

Постоји милион аномалија у Цркви, почев од препоруке свештеника з аблагослов, до које-чега. Питам младића (хтео да упише богословију) што није уписао. Каже није му калуђер дао препоруку код владике. А други калуђер, сабрат тога о коме се говори, каже: "Да си му дао 250 еура, дао би ти препоруку". Не лупајте глупости, не правите од владике никавог идола, само му штетите...нисам рекао теби Александре...не скачи, пошто се и ти ухватиш често за формалности.

Па ја сам то рекла кроз шалу али Ви не схаватате....па наравно да је лудост...али све преписке, ипак признајте утичу на избор.

Имам прилику да ме људи питају, пишу и никоме није јасно шта се одвија у СПЦ и Факултету пола године уназад......али све је ово одјекнуло, много више него што може да се замисли.... да моја бака, која има 94 године зна Максима и каже њега редовно виђам у новинама:)) и хоће ли остати на факултету.

Живи ријалити! :))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ćiriličar рече

Ћириличару који је проценат богослова а који оних других зна ли се?

Подели на овим сајтовима

када одем у пеМзију и одшколујем ситну ђецу, уписујем БФ за своју душу, уз дужно поштовање еп. Максиму, ал' само ако ће падре Ђуровић да ми предаје патристику, а Милојков да му буде асистент. 

?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин рече

@Поуке.орг инфо Ko vam je kriv sto niste ponovo banovali Psihulu, sad ce vam spamovati svaku temu gde se pominje PBF, ili ep. Maksim.

Јел спамујем ако постављам питања и износим своје мишљење?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече

Pises budalastine, a ovo je ozbiljna tema.

Мени је озбиљно а цитирај шта је будалаштина? А како сам дошла на овај форум  веруј само сам читала будалштине....знаш и сам какве и од кога и то је било допустиво...само ја нисам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...