Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 5 минута, Desiderius Erasmus рече

Ne znam pomoću koje mentalne akrobacije si došao do zaključka da pravdam bilo kakve silovatelje.

A taj grdan greh je, po Jezekilju, što nisu obraćali pažnju na slabe i sirote.

Okey, izvini.

Ovo smo vec pricali oko Jezekilja, slabe i sirote je pocetak greha, dok je posledica homo prica i kazna koja je sledila zbog tog greha.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Ne znam sta da ti kazem masu puta sam vidio da ti ne razumijes nauku i da mijesas babe i zabe, tako da dok se vecina ljudi koji se bave biologijom homosexualnosti ne slazu sa tobom ne vidim sta ima da raspravljam kad tebe nosi ideoloska matrica.

А не разумеју науку ни сви они научници који су спроводили истраживања и из њих извели закључак који ја износим. Разумеју науку само они који дају фрагментарно и посредне доказе које ви желите да прихватите. 

Подели на овим сајтовима

Ову тему треба затворити, или игнорисати! Ако затворите оптужиће вас за дискриминацију...

Да мало апсоливирамо:

• педери хоће да се сексају и приступају Тајнама Цркве;
  • тражи се од свештеника у "демократијама" да кад им неко исповеди грех велики који је по закону кажњив, да човека пријаве полицији;
  • Дарвин је ту актуелан, биће главна фаца док неко не измисли бољу теорију (типа, моја лаж је истина док не докажете да је неистина...кад измислите временску машину и видите шта је било 40 милијардица година уназад, лепо их побројите 1, 2, 3, 4...36, 37...900 иљада и један...);
  • добили смо и православног папу:
  • еклисиологија култног теолога резултирала је расколом:
  • и...само то нисмо до сада приметили, рекоше да смо животиње на путу ка обожењу.

Ипак, не треба очајавати, доктор Милојов сматра да није лоше што смо животиње...ипак нисмо зверу. Мада колико ја знам звери су животиње месождери, а ми волимо да кркамо месо, па смо још и животиње - дакле ми смо животиње-звери али не-звери. Е, машала...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ronald рече

Ne znam sta da ti kazem masu puta sam vidio da ti ne razumijes nauku i da mijesas babe i zabe, tako da dok se vecina ljudi koji se bave biologijom homosexualnosti ne slazu sa tobom ne vidim sta ima da raspravljam kad tebe nosi ideoloska matrica.

А не разумеју науку ни сви они научници који су спроводили истраживања и из њих извели закључак који ја износим. Разумеју науку само они који дају фрагментарно и посредне доказе које ви желите да прихватите. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Родољуб Лазић рече

To nisu naucna istrazivanja i ono sto ti prijatelju ne razlikujes to je pouzdanost izmedju genetike i genomike koje su daleko pouzdanije od psihoterapeutskih istrazivanja koja su najnepouzdanija a gdje imamo toliko lose uzorke da je smijesno citati te studije. Pa taj talas terapeutske konverzije homo ljudi nije od juce, on je daleko duzi od ozbiljnog pristups biologiji homosexualnost, ali posto se pokazao kao neuspjeh i nenaucan projekat/i odbacen je od svih priznatih psiholoskih i psihijatrijskih svetskih i nacionalnih udruzenja, sto mozes da se uvjeris ako pogledas njihove stranice. Mislim ti vjeruj u sta hoces niko ti ne brani, tvoj slobodan izbor.

Подели на овим сајтовима

Причаш свашта. Истраживање у Аустралији 2002. на једнојајчаним близанцима било психптерапеутско? Значи маса истраживања биолошких је вршена и урођеност није потврђена. Једноставно вршиш пропаганду, као што је пропаганда и да нема преласка са хомо на хетеро, већ је то или измишљено или су бисексуалцима. 

Подели на овим сајтовима

По потреби генетика је или веома битна или, када се утврди да не постоји хомосексуалци ген, онда је релативна. О да је бит а епигенетика. Па кад и ту нема јасних доказа, онда лавирање око разних фактора који  могу имати утицаја, при чему то " могу" се узима као реалност да јесу имали утицаја... И тако у бескрај. Једино је валидно и актуелно оно што геј лоби прихвата. Остало је превазиђено или ненаучно или... 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Родољуб Лазић рече

Причаш свашта. Истраживање у Аустралији 2002. на једнојајчаним близанцима било психптерапеутско? Значи маса истраживања биолошких је вршена и урођеност није потврђена. Једноставно вршиш пропаганду, као што је пропаганда и да нема преласка са хомо на хетеро, већ је то или измишљено или су бисексуалцима. 

Ti ne razumijes to istrazivanje iz 2002. Kao ni seriju istih , na primer obimnu svedsku studiju iz 2010.godine kao ni poslednje vezano za twin study na primer iz 2014. godine, koju je uradio Michael Bailey, jer cim neko trazi gen za homosexualnost danas je ipak na putu koji nije validan u biologiji. Uvijek se znalo da ne postoji jedan gen, ali da geni igraju ulogu, ali evo i da je jedan opet moze da utice ekstremno na biologiju. Innate moze da bude i kroz developmental, dok ti jos nisam ni pominjao studije vezane za fraternal birth order itd.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

По потреби генетужика је или веома битна или, када се утврди да не постоји хомосексуалци ген, онда је релативна. И тако у бескрај. Једино је валидно и актуелно оно што геј лоби прихвата. Остало је превазиђено или ненаучно или... 

Vjeruj u gej lobije i njihov uticaj na nauku i tako dalje, sta da ti kazem osim da imas pravo na to, s tim sto to nema veze sa realnoscu. Mislim vrtimo se u krug i ponavljamo, pa ne znam sta da ti kazem vise.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Иван ♪♫ рече

Nego sta smo? Imamo ~98% zajednickih gena sa simpanzom. A i tih 2% se uglavnom ne ticu kognitivnih sposobnosti

Ja koliko vidim mnogi ovde misle da nemamo nikakvih slicnost sa primatima.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Срђан К. рече

Moje vidjenje situacije... Ja znam 10-ak gejeva iz Srbije. Moj drug, kojeg sam spominjao ovde pre 10 dana je odrastao u cudnoj porodici. Majka je dominanmtna u kuci. Sve je njeno pokupio, otac je ziveo na strani. Trojica su zlostavljani od muskaraca kao deca, izrasli su u gejeve, jedan se i sam sumnjici da je zlostavljaao decaka prosle godine. 

Jedan mi je sopstvenom priznanji rekao da je u 8-om razredu bio prisiljen na odnos sa starijim deckom, od tada ima ogrone probleme...

Svi spomenuti nisu rasli u normalni porodicama ili su imali probleme u detinjstvu.

Bravo, eto deset dokaza da biti " peder" ili " lezbejka" nije urodjeno vec steceno. Tj geni nemaju veze sa time.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Да, не разумем ни ја, а ни научници који су га радили. Шеташ од одговора до одговора. Прво кажеш да то нису научна истраживања, па сада  ипак јесу, али их ја не разумем. И тако у круг. Завлачиш  и манипулишеш у бескрај. Ради шта хоћеш, твоја ствар. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Desiderius Erasmus рече

Da, ili jesi ili  nisi Lav. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...