Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 40 минута, Flojd рече

To bi mogao da bude i unosan posao i profesija. Vrci, vrc ovde vrci, vrc tamo i cim se jadnici naloze, jedno tuzba za uznemiravanje, drugom tuzba za uznemiravanje a dzepovi puni. :ani_biggrin:

Врца је одговорна за ложење, ал свакако није за оно што ће наложени да уради. Ниједна жена, па ни највећа врца, није дужна да ти дâ кад те наложи и кад се наложиш. 

Подели на овим сајтовима

Значи врце могу да ложе, а немају никакву одговорност  за ватру или пожар....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Значи врце могу да ложе, а немају никакву одговорност  за ватру или пожар....:smeh1:

Само ако запале бесловесну шуму. Словесна бића могу, ако хоће, да држе пожар локализованим. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Само ако запале бесловесну шуму.

Опа...ипак  има оно  "" ако "

А мушки су већином  словесни  и на врцкање хладни ко шприцер. 

Како да знају да разликују словесне  од бесловесних , па да пред овим првим врцкају  и успут локализују, а да пред овим  бесловесним  зауздају врц, врц....:smeh1:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Је л посластичар који држи колаче у излогу одговаран за обијање радње јер је изазвао пожар пожуде у онима који много воле колаче?

Ако ти се једе колач, лепо кажеш да хоћеш колач и платиш колко треба. Ако немаш пара, можда ти и поклони, никад се не зна. Ако неће да ти поклони, неугашена глад за колачима је искључиво твој проблем и посластичар није дужан да крије колаче због оних који не могу да их приуште. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Мушку похоту(острашћеност) не можемо поредити са  страшћу за колачима. Сведоци смо да су многе младе жене страдале  зато што друга страна није могла да заузда похоту. Не улазим колико је и да ли је жена крива за то. Лично не знам ниједан пример да је неко услед похотљивости за слаткишима обио посластичарницу(можда постоји неки усамљени слуачј)

Пример.....да ли би своје женско дете, послали  рецимо у  неку озлоглашену четврт Њујорка да морате, саветом да буде што неупадљивија и покривенија, или обратно ? 

Није све тако једноставно, позивајући се на право и законе по принципу ""иди каква хоћеш нико ти ништа не сме ""  и дешавају нам се ствари које не би смеле, али се дешавају. И нико у пожару не мисли на закон.   

Подели на овим сајтовима

Дуге сукње (пуританска одећа :D)нису сметња  за компликоване и веште   плесове . Ови плесови су чедни плесови и могу да изазову код супротне стране само узвишена и нежна осећања . :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Flojd рече

Cek cek. Znaci ti kazes da zena treba da bude stidljiva, finam, postena domacica, i pobozna zavijena hriscanka, a sa druge strane da bude " vrca" tj da ima nekoga a da flerta skim stigne, i cim oseti da je nekog " nalozila" da zbrise kod svog " viteza" tj tebe. Pa sad nema veze ako povredi te momke sami su se upecali.... Ona je se samo bogati " vrckala" a oni se psihopate upecali a posle jadna, nevina i nista kriva ne moze da ih se otarasi jer se on budala nakacio bas njoj.... Sio mu ga djura.

Jaoooo mako sto me rodi.... ako ovako razmisljaju ovi "Bogomisleni" sta da mislimo mi " grehomisleni" .

Јел ти умеш да читаш? Нигде нисам написао да флертује, него да врцне, да се кратка сукња на ресице затресе и да наруквице зазвече.

Ти мислиш грехомислено и неправилно. Мислиш као фарисеј. Уместо што помислиш "Хвала ти Боже што нисам ко ова блудница у краткој сукњи", треба да помислиш како доликује хришћанину "Слава теби, Господе, створитељу ове златокосе лепоте што ми дух воздигну".

Јеси ли ти човек или сом? Јел теби Господ дао подобије човека или бесловеснога сома што се хвата на бућкало? Ваљда прво погледаш јел заузета. Јел носи бурму, јели верена, звирнеш на друштвене мреже да видиш јел заузета, питаш некога ко је зна, па тек онда, уз Божију помоћ крећеш да је освојиш.

Принесеш славу Богу што је створио, а онда му скромно додаш да би волео да буде твоја, ако је ваша љубав Његова воља. Ако те одбије, пођеш даље, уместо да јој досађујеш.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Juanito рече

А Срби? Треба ли и они да буду верни својој верној, блудно изгледајућој, некад девственој врци или се ту примењује онај принцип о добром кључу и рђавој брави?

Србин да чува светињу брачне постеље. Она зато и треба да му врцне и то је благословено, јер је у брачној заједници.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Богомислић рече

Србин да чува светињу брачне постеље. Она зато и треба да му врцне и то је благословено, јер је у брачној заједници.

Sad znam da si trol!

Uh, lakse mi odma`

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Богомислић рече

Нека сам трол, али нисам фарисеј који се баца осудама на најлепшу творевину Господа.

:D

dooobro

ko se bre baca osudama?

nemoj kakit

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...