Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

????? ?? ????? ?? ???? ? ?????...

??????? ????????????,????????,???????? ?????????,????????? ???? ? ??????...

???-???? ???? ???? ??? ?????????,?????????? ??????????? ???? ? ????????? ??? ??? ??????? ???? ?? ?????? ????? ?????????...(? ?????? ? ?????,??? ??? ??????? ????,???)

????? ?? ???? ???? ?????????,??????? ???? ???????,?? ???? ?????? ? ??????...

?? ??? ????? ? ????? ?? ?? ????????? ?? 5 ???? ????? ?????? ?? ???????, ???? ????? ???? ???????? ?? ???????? , ?? ?? ?? ???? ?? ?? ???? ????????, ??? ????? ?? ? ???? ???????. :)

? ?? ???? ?????? ?? ????? ?? ?? ???? ??????? ???? ?????? ? ????? ????????, ???????????? ?? ?? ???????? ???? ????? ??? ???? ?? ??????? ?????? ? ? ??????? ?? ???? ???? ??????????? ?????????.

??? ??? ?? ???? ?? ?? ? ?????????, ???? ??????, ???? ??????? ?????? ???????? , ? ?????????? ?? ?? ??? ?????? ???? ?? ????? ????? ?? ????? ?? ??? ?? ????? ????? ?? ??????, ?? ???? ?? ??? ?????  0104_cheesy     .

???? ???? ?? ??? ???????,  ????? ????? ?? ????? ????? ?? ? ??? ????? ???????, ?????? ?? ???? ????? ?? ???? ???????? ???? ?? ???? ??????? ???? ?? ?????????? ? ? ?????? ?? ????? ?? ??? ????? ???? ??? ?? ???? ?????? ? ????????? ??? ? ??? ??? ?? ??????????? ???????.

???? ????? ??? ???? ????? ????.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Makse,ako imas neki problem,kazi,brate mili,pa da ti pomognemo.Ocito je da imas problema,ili da si imao neke teske u detinjstvu,cim si toliki cinik.

Nicim nisi zadovoljan,i sta god mi ovde uradimo,tebi nece valjati.Zato sto je u tebe takva priroda.Ali,ne brini to se leci.

Sta fali Saborima?Meni je bas drago da se vracamo svojim korenima.

Kad ti zalegnes za ovu ideju,kao Zeljko,Medo,Lazarica,Svetlana,pa i moja malenkost,onda se javi.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добро, објективне критике су свакако добро дошле, али хајде да саборно и решавамо постојеће проблеме тј. да и сами чинимо нешто конкретно на плану решавања истих. Почињем од самог себе, а исто препоручујем и свима осталима.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pa ti,brate,Alef,resavas.Uvek smislis nesto novo.Svetlana,Lazarica i Zeljko,moj bralisa Ivan,pa i ja uvek inventiramo i neku zabavu ovde i razbijamo monotoniju suvoparne teoloske filozofije.Nista nije savrseno.I ovom forumu se moze prigovoriti dosta toga.Ali gusenje i smaranje ne moze.To je notorna laz.A lagati je greh.A ko laze,taj i krade! :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Makse,ako imas neki problem,kazi,brate mili,pa da ti pomognemo.Ocito je da imas problema,ili da si imao neke teske u detinjstvu,cim si toliki cinik.

Nicim nisi zadovoljan,i sta god mi ovde uradimo,tebi nece valjati.Zato sto je u tebe takva priroda.Ali,ne brini to se leci.

Sta fali Saborima?Meni je bas drago da se vracamo svojim korenima.

Kad ti zalegnes za ovu ideju,kao Zeljko,Medo,Lazarica,Svetlana,pa i moja malenkost,onda se javi.

? ????????,??? ??????? ?? ? ??????? ??????? ??????(??????? ?? ????? ???? ? ?????? ??????? ???????  kolce )

? ??? ?????? ?????? ?? ??????,??? ????? ????... :)

????????? ??? ?????? ????,??????,???? ???? ?? ?? ?????...?????,???? ???? ????,?????? ?? ??????,?? ?????? ????? ??????...? ????? ???????  ,????? ?? ?? ?? ??????,???? ????? ????????? ???? ?? ????,??? ??????,????? ???...???? ?? ?? ??? ?? ??????? ?? ?????,??? ??? ?? ??????? ?? ????? ????????...???? ?? ??? ???? ??????,?? ???? ???????? ?? ???????????? ????????,???? ?? ??? ?? ?? ???? ??? ??????,??? ??? ?? ???? ??????????...

???????? ????? ?? ????,??? ??? ??? ??????? ???? ?? ?????? ?? ???????,??????? ????? ????,? ?????? ???? ?????????...

???? ??????? ?? ???? ??????? ? ?????? ??????? ????????? ???? ?????? ? ??? ?????????? ????????? ? ????????? ???????? ? ??????...

?????????? ?? ?? ?? ? ?? ??????? ?? ????? ???????...

???????,???????????,???????, ? ????????? ??????...??? ?? ?????,? ?? ?? ????... :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мени је ово пета година,од када обитавам на православним форумима,тако да сте ви за мене још зелени,бар што се тиче форумашења...

Како ко, пријатељу. Има овде и доста врло искусних форумаша међу којима је и моја маленкост( 7 година активног учествовања на форумима, православним и неправославним). Што се овдашњих младих( по том питању) снага тиче, у њима је будућност, то одговорно тврдим.

Подели на овим сајтовима

? ????????,??? ??????? ?? ? ??????? ??????? ??????(??????? ?? ????? ???? ? ?????? ??????? ???????  dada )

? ??? ?????? ?????? ?? ??????,??? ????? ????... 1312_womens

???? ?? ?? ?? ?????, ???????? ?? ?? ?? ????? ??? ??? ??????? , ??? 5 ?????? ????? ?? ???????? ???? ???? , ????? joooj

????????? ??? ?????? ????,??????,???? ???? ?? ?? ?????...?????,???? ???? ????,?????? ?? ??????,?? ?????? ????? ??????...? ????? ???????  ,????? ?? ?? ?? ??????,???? ????? ????????? ???? ?? ????,??? ??????,????? ???...

?? ?.?. ?????? , ??????, ? ?????? ? ??? ?? ?? , ????????? ?? ?????????...????? ???? ?? ?? ??????????.

???? ?? ?? ??? ?? ??????? ?? ?????,??? ??? ?? ??????? ?? ????? ????????...???? ?? ??? ???? ??????,?? ???? ???????? ?? ???????????? ????????,???? ?? ??? ?? ?? ???? ??? ??????,??? ??? ?? ???? ??????????...

???? ???????????? ???? ?? ?????.

??????? ????? , ?? ??? ????? ?????????? ???? ?? ?????, ?? ??? ?????? ?? ?????? ??? ?? ??????? ?? ?? ????? ???? ?????? ??????? ? ???? ?? ?? ??????? ???? ?????? ??????? ????????, ???? ???? ?? ?? ?????? ??? ???? ??? ???? ???????? ??????? ?? ??????? ???????.

https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0203_cool.gif

???????? ????? ?? ????,??? ??? ??? ??????? ???? ?? ?????? ?? ???????,??????? ????? ????,? ?????? ???? ?????????...

??????? ?????????? ?? ???? ???? ?????, ???????? ???????????.

???? ??????? ?? ???? ??????? ? ?????? ??????? ????????? ???? ?????? ? ??? ?????????? ????????? ? ????????? ???????? ? ??????...

?? ??????? ??? ?? ?? ??? ???????? , ?? ???? ????? ???? ????????, ?????? ?? ?????????? ???? ??? ?????, ???? ?? ???? ???? ? ???? ??? ? ?? ?????? ????? ????, ?? ??????? ??????? , ??????? , ???? ?? ?? ???? ??? ??? ?? ??????? ?????? ???? ? ????? ?????????? ?? ?? ?????? ????? ???? (??? ??? ??????? ?? ?? ?????? ? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ? ??????? ?? ?? ????????? ?? ? ?? ?? ?????????) ?? ?? ????????? ?? ????????? ?? ? ?? ????????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Makse,vala si me procenio,svaka ti cast.Jesam labilna,preosetljiva i sujetna.Ali,sujeta mi je argumentovano pothranjena,mojim uspesima.A i pohvalama drugih.Inace,nisam ni htela da dodjem u ovaj forum,pre svega zato sto nisam teoloski potkovana,zato sto sam tehnicki nepismena,etc.

Ali me ovaj Alefshin udavio.Skoro mesec dana me davio svaki dan po vise sati da budem urednik.Registrovala sam se samo da ga skinem s vrata.

Medjutim,zabavno mi je ovde.I upoznala sam divne ljude.Sta ces,kad su mi roditelji posteni intelektualci,koji ne umeju bolje,pa zive posteno,pa moram da izmisljam jeftine zabave.Knjige,internet,pisanje,etc.

Pa,ja priznajem da sam se primila kao mlad majmun.Ali,razumi da je misionarenje moja prva ljubav,stara 16,5 godina,koliko sam u Crkvi.I razumi da svi imamo pocetnicki entuzijazam.Koji nam se,nadam se,nece istopiti u sreci.

imam i ja isti problem.Trazim pametnog,pismenog,sexualno zdravog,i poboznog muskarca.Ako znas nekog takvog,po mogustvu da ima i seretski smisao za humor,kao i ja,i da nije cinik,poput tebe,slobodno ga posalji. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif

Valjda si dovoljno odrastao da znas sta najbolje leci labilnost u zene... 1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Гости

Prema svecu i tropar.Posto ja nisam neka riba,ne mora ni on da bude Bred Pit.Uostalom,ja vi se,braco zaljubljujem cisto intelektualno,slusajuci coveka.

A valjalo bi da je pobozan da imam s kim da postim.Evo,sad sam rucala.Ja jela neki bezlican krompir,a moji starci lepo mrse.I tako je meni od dvanaeste godine.Sama u kuci postim.Oni jedu,ja gledam.

No,kome je vise dato,vise ce mu se i traziti.Najveca provala ce biti da se moji roditelji,cije sam vanbracno dete,spasu,a ja jok.Posto su bolji ljudi od mene. 1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...