Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Оче, колико сам успео да приметим, пропагирају се сви отрови модерне теологије на том форуму

Ја немам времена да се посвећујем сваком форуму који постоји на интернету и млад сам да бих улазио у неке дубље полемике, зато апелујем на вас и на друге прибране људе да реагујете сваки пут када се пише супротно од Светог Предања и изврће Свето Писмо. Тамо има пуно младих људи и на надлежнима је огромна одговорност за њихово духовно уздизање и жалосно је што сте се удружили на том пројекту са људима којима су модерне теолошке јеретичке квази-мудролије испред Светог Православља.

Свако добро од Господа

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

???, ?????? ??? ????? ?? ????????, ??????????? ?? ??? ?????? ??????? ????????? ?? ??? ??????

?? ????? ??????? ?? ?? ?????????? ?????? ?????? ???? ??????? ?? ????????? ? ???? ??? ?? ??? ?????? ? ???? ????? ????????, ???? ???????? ?? ??? ? ?? ????? ???????? ???? ?? ????????? ????? ??? ???? ?? ???? ???????? ?? ?????? ??????? ? ?????? ????? ?????. ???? ??? ???? ?????? ???? ? ?? ?????????? ?? ??????? ??????????? ?? ?????? ??????? ???????? ? ??????? ?? ??? ??? ?? ???????? ?? ??? ???????? ?? ?????? ?????? ?? ??????? ???????? ????????? ?????-????????? ?????? ?????? ???????????.

????? ????? ?? ???????

:drugarstvo:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Dobro nam dosla Leno!

Tako sam se i ja osecala otkrivsi ovaj forum, uzivaj.

Klikcemo Lazarice, klikcemo!

bleh maher

prst mi stoji ovako

Постављена слика

srcee.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />

mi smo sre?ni kada ej vama lepo :drugarstvo:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Evo proverih trenutno stanje i na cetvrtom smo mestu. Pomak za jedno od juce....yeahhhh joooj

??? ??? ??, ?????? ???? ?????????? ??????? ? ????????? ????? ????? ? ?????? ?? ????? ? ?????????? ????????. ??? ??? ???? ???? ?????, ?? ?? ???? ????????? ?? ?????? ?????, ?? ??? ????? ??????????. ??? ?? ??????, ????????! joooj
Подели на овим сајтовима

Da li ce biti oprosteno nama sto ne dodjemo?

Ne znate kako je gledati ova te crvena te plava pa sve veca i veca slova sto prizivaju po forumu, dodjite pa dodjite... joooj

Pomjanite nas koji cemo biti u mislima sa vama. Dal' se to racuna?

spam  :) :)

joooj

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Da li ce biti oprosteno nama sto ne dodjemo?

Ne znate kako je gledati ova te crvena te plava pa sve veca i veca slova sto prizivaju po forumu, dodjite pa dodjite... joooj

Pomjanite nas koji cemo biti u mislima sa vama. Dal' se to racuna?

spam  :) :)

joooj

?????? ??, ???? ???????????! ??? ???? ????? ????? ???? ??? ??? ??? ???????, ????? ?? ?????? ????????? ? ??????.

Подели на овим сајтовима

Први пут сам члан оваквог  форума и свиђа ми се. Мада друге наког чланства овде нисам ни тражила, бар не за сада, па не могу да упоредим какав је овај форум у односу на друге форуме православног карактера.

Оно што ми се свиђа је то што могу да нешто ново сазнам и научим обзиром да доста тога не знам, али и да разрешим неке дилеме.И кад се одјавим имам о чему да размишљам,па ћу једном почети и да делам.  0104_cheesy

Једино што ми по мало засмета је дужина постова,нарочито ако нису резултат исказивања сопственог мишљења већ се ради о копирању неког текста или његовог дела са интернета. И то првенствено зато што на послу немам времена да толико посветим читању,а и није баш препоручљиво поигравање радним местом у данашње време,а опет  тих 8 сати проводим за рачунаром и онда опет код куће за своју душу отворим тему,а оно имаш да читаш и читаш и читаш....

Наравно, то се решава остављањем читања таквих остова кад је човек одморнији,али ето морадох да кажем.

И свиђа ми се то што је форум по питању тема флексибилан,у смислу да се не воде стручни разговори између теолога,тако да и ми луталице можемо да се дружимо са вама и да нам буде лепо.

Свако добро и пуно успеха.

Подели на овим сајтовима

Drago mi je da vise nisam novajlija. sada sam aktivniji clan i nemam 1 nego 2 zvezdice jupi!  :drugarstvo:  319.gif  :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:  :cheesy2:

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

????? ??? ???????? ???? ?? ???????? ????

?? ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ???? ? ?? ?? ???? ???? ????? ?? ???? ??????? ??????????. ?? ???? ???? ?? ?????????.

?? ???? ????? ??? ????? ?? ??? ???????? ???? ? ?? ??? ????? ??????. ??? ??? ?? ???????????? ?? ????? ???? ???? ?? ????? ???????? ?????? ???? ???? ??? ????? ???????????? ? ????? ?? ???????? ???? "??????????". ???? ??????? ????????? ???? ???? ????????? ??????? ?????? ???? ???????? ???, ??? ? ????? ??????? ? ??????????. ???? ? ???????????? ????? ???? ?? ??? ?? ???? "?????????" ?? ?????? ???? ????? ????????? ? ??????? ?? ?? ???? ?????? (??????? ????!), ?? ?? ?? ??. ???????? ??????(??????? ????!), ??????? ?? ?????????, ?? ?? ??? ?????? ? ??????? ?????????(??????? ????!), ???? ?? ?? ??????? ??? ?????...??? ? ????? ?????? ???????????? ????? ?????? ?? ????? ???, ? ?? ??????????? ???????

????? ????? ?? ???????!

Подели на овим сајтовима

Ало дечко, о чему бре причаш? Какви те манастири спопали? Па био сам скоро у неколико њих. И на Косову. И шта сад?

Брате, постави ти филм слободно, изнеси своје мишљење слободно али немој да упиреш прстом и осуђујеш.

Видиш, на овом форуму има различитих мишљења. Има људи који верују да постоје митарства, да не постоје, да треба да се причешћујемо на свакој литургији, да не треба... дакле, разноразних мишљења, ставова. И сви ми функционишемо, дружимо се, размењујемо мишљење, искуства и слично. У заједници љубави једни од других учимо.

Али се не делимо, не вређемо, не оптужујемо, не лепимо етикете.

Ми овде имамо свој начин дружења. Ако ти се не свиђа, не знам шта да ти кажем.

Подели на овим сајтовима

• Гости

????? ??? ???????? ???? ?? ???????? ????

?? ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ???? ? ?? ?? ???? ???? ????? ?? ???? ??????? ??????????. ?? ???? ???? ?? ?????????.

?? ???? ????? ??? ????? ?? ??? ???????? ???? ? ?? ??? ????? ??????. ??? ??? ?? ???????????? ?? ????? ???? ???? ?? ????? ???????? ?????? ???? ???? ??? ????? ???????????? ? ????? ?? ???????? ???? "??????????". ???? ??????? ????????? ???? ???? ????????? ??????? ?????? ???? ???????? ???, ??? ? ????? ??????? ? ??????????. ???? ? ???????????? ????? ???? ?? ??? ?? ???? "?????????" ?? ?????? ???? ????? ????????? ? ??????? ?? ?? ???? ?????? (??????? ????!), ?? ?? ?? ??. ???????? ??????(??????? ????!), ??????? ?? ?????????, ?? ?? ??? ?????? ? ??????? ?????????(??????? ????!), ???? ?? ?? ??????? ??? ?????...??? ? ????? ?????? ???????????? ????? ?????? ?? ????? ???, ? ?? ??????????? ???????

????? ????? ?? ???????!

????? ?????????, ???? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ??????, ??? ?? ????? ?????? ???? ???? ???? ?? ????????. ???????, ?? ?? ??? ????? ??????? ?? ????? (?? ????? ????? ????? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ?? ???????? ??????). ????? ???? ???? ?? ?????????? ???? ?????? ?????? ?????, ??? ???? ??????? ???? ?? ???????????. ?????, ???? ??? ???? ????? ??????? ???? ???? ?? ???? ????? ???? ??????? ??? ?? ??????? ? ???? ????? ???? ???? ?? ?????? ??????, ??????? ?? ?? ??????? ??? ?? ?? ???? ?????. ??? ?? ??? ?? ?? ??????? (?? ?? ???? ????????? ???? ?? ?????, ??? ?? ? ???? ????? ?????, ??? ???? ???? ??????????), ????? ???????? ???? ???? ?? ?????????? ??? ????????? ? ?????????? ? ?? ???? ???? ?? ????????. ?????, ?????? ???? ?? ??? ?? ????? ?? ?????? ????????. ?? ?? ????? ?? ??????.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...