Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

???????? рече:
  karadjordje рече:

? ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ?? ??????? ????????? ????????? ????? ?? ?????????,??????,??????,????????,????????????....

?? ?? ?????? ??????? ?????? ?? ?? ??? ???? ???? ?????? ????????? ? ?? ?? ??????? ???? ????? ?? ????????? ???? ?? ??????? ?? ??????? ? ???? ??? ???? ?? ??????????.

mozart - englez. Olivera( ?irilicom pošto ih ima dve) ruskinja oboje su voljni da pomognu :)

?????? ?? ? ?? ? ???? ????????? ?????? ????? ?????  :(

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
  Цитат

Bog Vam pomogo!

Forume sam pregledala,jako su zanimljivi i dostupni ljudima koji iz zdravstvenih razloga nisu u mogucnosti da posete crkvu,svog duhovnika i razmene misli sa vernicima.

Za sajt sam saznala od svoje zaove koja zivi u Holandiji,a koja je svoju snagu pronasla kroz duhovne poruke,a nadam se i ljubav prema gospodu Bogu.

Цитат

Поздрав!

Форум је одличан.

Цитат

Slucajno sam nasla na internetu, trazila sam pravoslavne stranice.

Za sada je dobar.

Цитат

pomaze Bog , znam vec duze sa  drugog foruma za ovaj forum al nije niko link imao i skoro  sam dobila na msn link,  forum je jako lijep i bogat sa temama,svidjami se posebno stosu i svestenici  prisutni  dase moze isto pitati  ,pricati  tako da se nesto vise moze saznati  o crkvi ,o pravoslavlju  , svako dobro da ti Gospod podari  ,sBogom

Цитат

:-)  Pomaže Bog, saznala sam od prijateljice...žalosti me što u strci s vremenom i obavezama  stradava moja želja da više boravim na ovom forumu no čitam  teme koje su mi zanimljive i odgovore i sve redom ...svakog dobra vama želim

Цитат

Jako zadovoljan samo nikako da pronadjem odgovor na dato pitanje.Za ovaj forum,tj,sajt čuo sam od vašeg člana.Ponavljam,jako zadovoljan.

Цитат

Bog pomogao casni oce,

Forum mi se dopada, pogotovo sto su organizovani skype razgovori koji ovaj forum izdvajaju od ostalih. Za forum sam saznao tako sto ste mi vi ili neko od vasih moderatora uputili pozivnicu da se pridruzim. Nadam se da cemo imati jos vise clanova i tako napredovati u sirenju nase Pravoslavne vere.

Цитат

Pomaze Bog oce Gorane..

Pa saznao sam preko prijatelja sa fb,koji su mi poslali link..Imam utisak da je koristan za sve one koji se nalaze u nedoumicama,oko raznih teoloskih pitanja...i zbog toga sam se i ja prijavio..

Цитат

Бог вам помого!

За форум сам сазнала тако што ми је пријатељ послао линк на јeдан други форум www.sozeb.org -на којем сам члан.

Допада ми се али имам замјерке на подфоруме као што су ЖЕНСКИ КУТАК, РАЗБИБРИГА и сл. Мислим да су потпуно непотрени и да је таквих ствари на претек на свим форумима, па ако неког занимају  може врло лако да нађе на многобројним другим форумима.

ПОЗДРАВ ИЗ ЕПАРХИЈЕ БАЊАЛУЧКЕ.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Благословите оче!

Ја не знам ни сам, тразио нешто по нету и налетио на форум, баш сам се и зачудио како нисам налетео до сад..  Huh?

Форум по мени одлично изгледа, а најдразе ми је што видим да има некаквих предавања преко скајпа..  Другарство

Цитат

Помаже Бог!Оче Благослови!

Форум је различит од осталих, зато ми се допада.Сазнао сам тако што је о.Иван Цветковић, сад се више ни не сећам кад, обавестио чланове форума Видовдан, да ће ускоро бити формиран овај...и тако. ово је једини форум где волим понекад и да пишем...само нек Бог буде уз нас чланове форума, или боље рећи да ниједног трена не заборавимо да је Бог стално уз нас, онда ће бити још боље...али полако стрпљен-спашен

Праштај Оче,

нисам био у Бг-у 5 дана, па одох на форум да видим шта има ново  Смешко

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

После дужег одсуствованија са интернета, да вам одговорим на ваше питање. Форум је леп и занимљив и заиста има нечега новог на њему што многи други немају, као рецимо разговор уживо на скајпу итд. Данас је људима итекако потребан разговор. Са друге стране допада ми се простота, као и љубав људи који су овде администратори и који одговарају на многа питања, елем нису превише уштогљени, те уздигнути, не гађају се терминима итд итсл.

Моја оцена и процена је од један до десет 9+, али најискренија....

За вас сам чуо на фејсбуку од оца Цветковића чији рад помно пратим на интернету. Веома је посвећен овом начину мисионарења и свака му част на томе.

Мене што се тиче, ја сам теолог, да не кажем сметолог, завршавам четврту годину студија теологије, долазим ниодкуд (мало пародије), а куда ћу за Христом, није ни битно, важно је ходити правим путем.

Са уваженим поштовањем, Саво...

И да још нешто, ово је први форум где користим своје право име, а не псеудоним итд. Значи верујем вам баш, баш...

Подели на овим сајтовима

lično ja na jednoj temi

na mladima svet ostaje..i tu ne mislim da mlade godinama nego na mlade duhom..na širinu duha..treba im umeti prići i zato mi se ovaj forum dopada više od drugih, na drugim forumima imam osećaj kao da sam na Bogoslovskom fakultetu, ja želim da mi se objasni a ne da mi se citira doslovce jer citat umem da pročitam ali često ne umem da ga protumačim

najgore što sveštenik, nemojte mi zameriti, može učiniti to je prepustiti mirjaninu da sam uči, tumači, on je tu da mu pomogne, jer jednom stvorena zabluda teško se ruši, a svaka laž koja se dovoljnio ponavlja na kraju postaje "istina"

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Lena рече:

Jesam nova ovde i samim tim i nisam neki clan,ali svoju prvu poruku moram posvetiti pohvali ovakvom forumu.

Nisam jos izlistala sve teme i mnogobrojne postove,ali nisam ni slutila da ovakvi, zdravi i obogacujuci, forumi postoje tako da sam prijatno iznenadjena.

Samo nastavite  :(

?uj nije ?lan :smiley:

sad jesi i to dragocen nemoj samo da listaš nego i u?estvuj :(:)

p.s i klik?i na baner https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...