Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

???? рече:

??? ??? ???? ??????, ?????? ??? ???????????, ?? ??? ?? ???? ??????????  319.gif

????, ?? ?? ?? ??????, ?????? ????? ?????? ????. ?? ???? ????? ?? ???????? ???? ???? ??? ?????? ?????????????? ?? ?????????? (???? ??? ?? ? ?????? ????? ????????, ? ????...). ? ????? ?? ???? ????????? ??????? ???? ??????.

?????, ?? ?? ?? ??????, ?? ?????? ?? ?????... ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ???????????????? ?? ?????. ? ??? ???? ????? ???? ???????? ???????.

?????, ?? ?? ?? ???????????... ??... ????? ???? ???? ????? ???????? ????...

???????, ?? ?? ?? ??????????... ???? ??????????? ? ???? ??????? ??????? ?? ???? ??????? ???? ??? ???????? ?? ?? ???? ?????. ???? ?? ????? ???????...

???? ?? ???? ?????? ?? ?????? ??????? ??????? ????? ? ?????? ????, ? ? ??????? ? ????????? ????? ???????...

?? ??? ??? ?? ??????? ????? ????????? ????? ??? ???? ??? ?????? ??? ?? ??????...

???? рече:

?????, ??? ?????? ?? ??????????? ???? ???? ?????? ??? ????????

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,718.msg70366.html#msg70366

? ??? ?? ?? ?????...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

SANJA рече:

Meni je ovaj forum super, a smajliji su vrh... 0409_feel Nemojte misliti da sam ovde zbog smajlija! 0102_laugh 0102_laugh 0913_sport 319.gif

Ma šalim se malo...

?????? ??????, ?????????? ??????? ?????? ???????, ??? ?? ??? ???? ?? ??? ??????  0202_238 confused

Подели на овим сајтовима

???? рече:
  SANJA рече:

Meni je ovaj forum super, a smajliji su vrh... 0409_feel Nemojte misliti da sam ovde zbog smajlija! 0102_laugh 0102_laugh 0913_sport 319.gif

Ma šalim se malo...

?????? ??????, ?????????? ??????? ?????? ???????, ??? ?? ??? ???? ?? ??? ??????  0202_238 confused

Misliš? 319.gif

Подели на овим сајтовима

SANJA рече:
  ???? рече:
  SANJA рече:

Meni je ovaj forum super, a smajliji su vrh... 0409_feel Nemojte misliti da sam ovde zbog smajlija! 0102_laugh 0913_sport 0202_238 joooj

Ma šalim se malo...

?????? ??????, ?????????? ??????? ?????? ???????, ??? ?? ??? ???? ?? ??? ??????  319.gif confused

Misliš? joooj

????  319.gif 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Hidegkuti Nándor рече:

Постављена слика

meni su ok posteri nandora...samo mi je trulo što se do sad nije ni jednom re?i pomenuo stavove o jednoumlju i privilegijama ?lanova ali ok...za sve postoji 1. put

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

и мени су ок, зато сам га и питао да употребимо онај за рекламирање confused

ал неки једноставно нису прикладни за овај форум 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Колико сам успела да прегледам теме и разговоре,мени лично,допада се овај форум,зато сам се и учланила.

По мало ме подсећа на некадашњи БСН када је био добар форум :smiley:

Надам се да ће такав и остати пошто су форуму углавном непредвидиви и данас су одлични а већ сутра почињу да се значајно мењају нагоре.Мислим да то у многоме зависи и од политике форума,администратора и уопште од добре воље људи да воде добре и корисне разговоре и да се приликом различитих мишљења нико не љути.

Све у свему,од мене,за сада 0409_feel

П.С.Лоши разговори кваре добре обичаје а под тим подразумевам и бесконачне догматске преписке са веома сумњивим садржајем.Ако овај форум успе да се клони тога-одлично(а ја се надам :smiley:)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

W.A.Mozart рече:

...samo mi je trulo što se do sad nije ni jednom re?i pomenuo stavove o jednoumlju i privilegijama ?lanova ali ok...za sve postoji 1. put

?????, ??????? ??? ?????? ?? ??? ??? ???????????, ???? ?? ???? ?????????????. ??????, ??? ???? ???? ?????...

? ??? ?? ??? ??? ????? ?????.

????, ?? ???? ??? ??? ???????, ?? ?? ????? ????? ??? ???...

??? ???? ?????? ?????????? (??? ???? ????? ?????? ?????????, ???? ?? ????????? ?????? ??? ?????????), ???? ???? ??????. ? ??????? ???? ?? ??????? ????????? (??? "?????????") ??????.

??? ????????? ??????? ?????, ?? ???? ??????, ?????? ?????????? ?? ??????? ???? ????...

?? ?? ???????? ? ????????? ??????? ???? ?? ????? ????????? ? ??-? ???????? ?????? ????? ?? ?? ???? ??????? ??? ?? ?? ??? ?????? ???? ????? ???????...

???? рече:

? ???? ?? ??, ???? ??? ?? ? ????? ?? ?????????? ???? ?? ??????????? confused

?? ???? ??????????? ???? ????????? ?? ???? ????? 0409_feel

??????? ?? ??? 3 ???? ?????????? ?? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ?????????????...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...