Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

:gleda: meni je psihijatar rekao da vi ne postojite, da ja vas izmišljam :271805ldndqr6j2o:

:uraaaaaa::fik: uh , neki smajlići su baš psihotični :jtl2jq:

:399149: ovi su najbolji

Рецимо ови су нако мало бржи и шашавији:

:148494ykydt2lrfk: :1759280v7keu5ymzp: :smileys-3d-750209: :774236lrsdhmiw4r: :1503348ufz3z4yl5d:

Подели на овим сајтовима

@@Odahviing,

Било је, али је мени и још некима фалило после оног догађаја, па је сада сређено :)

Подели на овим сајтовима

Мурамаса, нисам баш сигуран, ја и даље не могу да тврдим да колега2357, Дражен и још пар њих нису тролови или бар полу-тролови, а за григорија22 је већ легендарно да не знам кад је озбиљан. :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Vise administratora i moderatora nego clanova..Jel to postoji neki ubrzani kurs?

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Vise administratora i moderatora nego clanova..Jel to postoji neki ubrzani kurs?

Нама је циљ да сви буду администратори... нисте то до сада схватили?

Подели на овим сајтовима

Нама је циљ да сви буду администратори... нисте то до сада схватили?

Jel mogu da odgovorim na khmerskom?

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја сам веома озбиљан...

Сајт који има идеју да буде најпосећенији и најсадржајнији мора да омогућим СВИМ својим члановима да имају администраторске слободе. Зато код нас сваки члан може да отвори тему, постави блог, постави вест на насловну страницу... 

Подели на овим сајтовима

Kad bi ja hteo da započnem blog na ateističke teme, kritika religije and such... kako bi administracija gledala na to?

Nisam administracija  :0104_cheesy:, ali ...

Kritika religije bi spadala pod antiteističke teme ... možda bi bilo dobro (ako već razmišljaš da počneš sa pisanjem bloga) da to bude na temu razlike između principa prihvatanja pa dokazivanja (dakle religijskog načina mišljenja) i principa dokazivanja pa prihvatanja (dakle, naučnog načina mišljenja).  0703_read

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...